Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

squat 30 gün ama başladım bi kere... zaten bütün gün oturuyorum o kadar hareketsizim ki.... vücudum bana uysun....

hiii cigara normalde de içme lütfen... diğer konularda da Allah kolaylığını verir diyorum :) yiğenime dokunma kampanyası başlatırım bak....

eee çorba şeysini peki tavuk suyuna falan yapabiliyormuyuz az tavuk parçalı olabiliyo mu?
Bencede dokunmaa o daha minicikkk

merhaba herkese ,

hafta sonu yoğun geçti gelemedim ... eşimin semineri var o gidecek bu yüzden ailem gelecek yanıma yalnız kalmayayım diye ve çok yoğun olacam buraya gelemeyebilirim aranızdan ayrılıyorum kızlar... çünkü belli msj girme sayısı falan var eeee ailem gelecek sporda yapamam yemeklerde salata yapıp geçiştiremem sanırım... şimdilik ayrılıyorum aranızdan ben yine saat 17.00 dan sonra yemek yememe bölümüne gideyim :KK66:)

hoşcakalın umarım herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır :KK66:))
Kız bi hafta izin de alabilirsinn. İlla ayrılman gerekmez.Ama senin kararın.

2 çocuk annesiyim 32 yaşımdayım evliyim zayıflamak istiyorum tek sorunum motivasyon yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim interneti aktif kullanıyorum sürekli iletişim içinde olabilirim en büyük sorunum bel ağrısı buyuk bir ihtimal kilo yüzünden kendimi bu şekilde tanıtmak istedim şimdiden sağolun...
Ben Ebru, evliyim
161 boy ve 61 kilodaym.:KK66:

arkadaşlar 8 sene önce 52 kilo idim ne kadar hata yapmışım şimdi farkediyorum 2 doğum yaptım kendimi bıraktım ki bu kiloya çıktım malesef ama şimdi çok kararlıyım siteyi görünce bayıldım çünkü herkes aynı amaç için burda kimseyle kilon hakkında konuşamıyorsun ama burası gerçekten çok hoşuma gitti...
Bi kaçamak yapsak hemen arkadaşlar vaz geçiriyorlar. Pes etsek destek oluyorlarr. Çok iyi oluyor burada

Back
X