- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.641
peki her öğün ekmek yiyiyormusunuz?
ben karataycıyım ben ekmeğe karşıyım.... ama bu hafta yiyiyorum vücut şaşırtmak için o da sabah 1 dilim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki her öğün ekmek yiyiyormusunuz?
Kız o kadar yemişsin ama 500 gram almışsın.
Ben dün öğlen kısır yedim+ 400 üm. Şansa bak..
T buğday yada kepek. Ve sadece sabah 2-3 dL.
Su tutmuş sundur kiraz sapı kaynat iç.
Bencede dokunmaa o daha minicikkksquat 30 gün ama başladım bi kere... zaten bütün gün oturuyorum o kadar hareketsizim ki.... vücudum bana uysun....
hiii cigara normalde de içme lütfen... diğer konularda da Allah kolaylığını verir diyorum :) yiğenime dokunma kampanyası başlatırım bak....
eee çorba şeysini peki tavuk suyuna falan yapabiliyormuyuz az tavuk parçalı olabiliyo mu?
Salata yeeerejim olayından nefret etmeye başladım sürekli açım....
ama benim doktor tarıfından verilen listemde 3 öğünde ekmek var bir dilim tam buğday ekmeği
Oda olur.kiraz sapını nerde bulcem kışta kıyamette maydanoz kaynatsam :))
Geçmiş olsun.. Şu kışı bi atlatsaydık yaaburunların tıkalı şimdi boğazımda tıkandı öksürüp duruyorum.. elimde ılık limonlu su dolanıyorum evde ..![]()
Sen drun dediğini yap gülüm.ama benim doktor tarıfından verilen listemde 3 öğünde ekmek var bir dilim tam buğday ekmeği
Kız bi hafta izin de alabilirsinn. İlla ayrılman gerekmez.Ama senin kararın.merhaba herkese ,
hafta sonu yoğun geçti gelemedim ... eşimin semineri var o gidecek bu yüzden ailem gelecek yanıma yalnız kalmayayım diye ve çok yoğun olacam buraya gelemeyebilirim aranızdan ayrılıyorum kızlar... çünkü belli msj girme sayısı falan var eeee ailem gelecek sporda yapamam yemeklerde salata yapıp geçiştiremem sanırım... şimdilik ayrılıyorum aranızdan ben yine saat 17.00 dan sonra yemek yememe bölümüne gideyim)
hoşcakalın umarım herkes istediği kiloya bir an önce ulaşır))
Güle güle..neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor ben 30 dakikalık bir yürüyüşe çıkıyorum öptüm herkesi
Benmi davet etmiştimm. İsimlerle aram pek yoktur. Hoşgeldinnnslm arkadaşlar ben nilgün 1,60 boyum 82 kiloyum 5, takıma davet edildim ama kabul edildim mi acaba?
Ben Ebru, evliyim2 çocuk annesiyim 32 yaşımdayım evliyim zayıflamak istiyorum tek sorunum motivasyon yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim interneti aktif kullanıyorum sürekli iletişim içinde olabilirim en büyük sorunum bel ağrısı buyuk bir ihtimal kilo yüzünden kendimi bu şekilde tanıtmak istedim şimdiden sağolun...
Kız 36 olsak de bariiisağol defne inşallah herkes istediği kiloya ulaşır ayyy ne güzel olur 38 beden olsak
Sende hoşgeldinnn.Muska 77
Bi kaçamak yapsak hemen arkadaşlar vaz geçiriyorlar. Pes etsek destek oluyorlarr. Çok iyi oluyor buradaarkadaşlar 8 sene önce 52 kilo idim ne kadar hata yapmışım şimdi farkediyorum 2 doğum yaptım kendimi bıraktım ki bu kiloya çıktım malesef ama şimdi çok kararlıyım siteyi görünce bayıldım çünkü herkes aynı amaç için burda kimseyle kilon hakkında konuşamıyorsun ama burası gerçekten çok hoşuma gitti...
yaww alındın zaten.... davul zurna orkestra felam bir yemin töreni neyim yok :))) böyle yani yazıyosan bizdensin :)