Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam? :( Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili :(

Selam
kollontai kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul btlbetul
@muska77
ebrusonmez ebrusonmez

evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn :KK43:
sana tek yardımım ve söyliyciiiimmm sey su seni dugunde parmakla gosterip aaaa gelinlik giymis topa bakın derler !!! bu yeterli sanırım :)
Canım senin miden için zararlı değil mi??
amaaan ameliyat olcam zaten battı balık yan gider :KK66:

Aslında bu hafata iyiydim Bitek öğlen 4 kurabiyem vardı..Oda çarşambaydı..
Eşim geç geliyor diye genelde akşamda yemek yemedimm. Ama bilmiyom ki??
Belki dünki ipin şişkinliği falandır. Gerçi hoş çarşambada + daydım da neyse
kızlar klasik ebru bu aylardır burda once 60 olur sonra haftaya gelir tekrar 63 olur benden yedigi fırcanın haddi hesabı yok ama adam olmuyo napiiiim !!!
Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam? :KK43: Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili :KK43:
sakın hic bisey yeme, tek tavsiyem bu, midem rahatsız de gec

Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam? :KK43: Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili :KK43:
Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)

kısır yapaydın eyiydi kısır yer otururdun

Back
X