Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahhh kocişim vahhh kocişim.... ben dedim hasta edecen beyimi diye... tavuk neslini kuruttun kız :)
betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)

betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)

ayyyy çoook güzel bir civcik at at att bayılırım :) kaç günde çıkıyolar acaba araştırayım bakim...

Gayet güzel bir menü canım.
200 cezan var, yarına atlamıs olursun degil mi? :KK66:

Bu gün eve gidince hemen yapacağım. İnan ın ne derseniz yapacağım. Şu 3 ayda kilo
Probleminin çoğunu halletmem gerek.

Wuu yürüyüş güzeeeel.
Menüde güzeeel.

Çok iyi zeynepcim afiyet olsun.

Canım suyu az daha artırırsan süper olacak..

Bendeee.

Teşekkür ederim defnem. Çok dikkat ediyorum kız. Çok azimliyim. İnşallah 3 hafta sonra listeye girebilirsem daha da gayret ederim inşallah.

Gunaydin kizlar ben tartiladim. Unuttum. Maydanoz kurumu ictim. Ustelik gece hic uyuyamadim. Oglum ve kizim sagolsun. Yorgunluktan ve uykusuzluktan oluyorum.
hos ödem de var hissediyorum. Bugun bol protein yesilcay ve su icerek odemi atarim insaallah

Ben taryılfım ama söğlemeyeceğım. Yarına süpriz olsun. Güzel ama.

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr

Senin dd kanfilin mübarek olsun canım.

Canim vallahi siz olmasaydiniz dun tatli deryasina dalmistim emin olun. Sayeniz de bugun aynen devam hatta dun kacinca bugun azcik daha siki olacam

Aynen ben de öğle. Dün carşıda yemiştim dönerleri tatlıları öğle gelmiştim.

hayırlı kandiller cümleten....
Sana da hayırlı kandiller.

herkese günaydın,regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar..

dün aksam kızım uyumadı bitürlü gece 2de falan uyudum acaip uykusuz durumdayım,ve malesef bagırsak problemı yaşıyorum..birde regl haftasında olunca kendımı cok şiş hissediyorum sankı parmaklarım,elim ,kolum yanaklarım hatta gözlerime kadar şiş hissediyorum..bu hafta bi bitse de hayırlısıyla herşey normale dönse

Senin dd kandilin mübarek olsun canım.
Benim kız dz uyumadı dün gece. Tüm çocuklar toplu eğlem yaptılar herhalde dün.

ben bugun çok rahatsızdım malesef oğluşumada geçti grip burunları tıkanmış nefes alamıyor gece rahat uyuyamadık biraz önce uyandık çayımı koydum size günaydın diyim ne yapıyor bunlar diye bakmaya geldim yumurtam yoktu kümese indim tavuk folluktan kalktı altından aldım yumurtayı :) sıcacıktı bu kadar taze yumurtayı bulamazasınız :) totodan tavaya :KK70:

Geçmiş olsun canım. Slogan olur kız bu totodan tavaya. Organikçilere.

Çok sevindim senin adına. Bu ufacık şeyler bile devam etmek için itekleyici oluyor biliyorum.
Sen bide 1-2 ay sonra duyacaklarını düşün..
Allahın izniyle motivasyonun ve mutluluğun tavan yapacak.:KK66:

Aybüke çok iyi gidiyorsun canım. Aynen devam.

Blanche canım boşver elma diyetini kuzum daha çok yediriyor insana
Yapasın yoksa bile sapıtıyorsun.
Dediğin gibi aralarda ye elmanı.

Sağolun kızlar sizinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.

Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?

21 günde ben söyliyim :) araştırmana gerek yok
allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....

Back
X