- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.381
pogaca yok simit var sadece.kız betüş dediği gibi muzaffer kuşanda poğaça simitte var öğlenleri onu yapalım![]()
pogacadan uzak durun arkadaslar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pogaca yok simit var sadece.kız betüş dediği gibi muzaffer kuşanda poğaça simitte var öğlenleri onu yapalım![]()
***5. Takım 460. Etap***
ebrusonmez (59,4/)
d_mndc (82,5)
YitikMavi (84/)
nilsub (76,7/
deryalimm07 (78) sabit
Esrakarakaya (75/)
ada81 (75,5/)
5. Takım Ortalaması :%
kollontai (60,6)
btlbetul (66,1)
toplight (71/
qarden (122,6/)
zynp1980 (84,5/)
afife lale (68,9/)
aybukediyar (80,7/)
deep_fat (100,2/)
ulasımız (66/)
tatlıtambak (86,6/)
asynk (65/)
@ada81 canım bu hafta listedesin girmek istiyorsun dimi??
@qarden @zynp1980 @afife lale @aybukediyardeep_fat @ulasımız @tatlıtambak kızlar haftaya
yani 15 nisanda listedesiniz. Bugünden itibaren iyi kilolar vermenizi bekliyorum..
kız betüş dediği gibi muzaffer kuşanda poğaça simitte var öğlenleri onu yapalım![]()
bizim mormartı da yapar bunu simit var diyette ... k
B blanche_ea kilo almayalım :))) ben hamur işi sevmem bu bana cazip gelmedi....
var yazmış baksana:)pogaca yok simit var sadece.
pogacadan uzak durun arkadaslar :)
yapalım tam senlikBen bu diyetin 2. ve 9. günlerini pek sevdim![]()
Ben bu diyetin 2. ve 9. günlerini pek sevdim![]()
Bence kilo alınmaz bu diyetle ama kollontai iyi ceza yazar bu kadar karbonhidratayoook yafff ben almiyim şurda zar zor verdiklerimi de geri alırım o ne yaa makarna diyo ben beeennn yıl oldu makarna yemeyeli....
yok ya ben simitle yaptim, pogaca yemedim valla.var yazmış baksana:)
Hoşgeldin canım hayırlı olsunmuska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günü
diğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
![]()
Anlaşıldı kısmet.
Tatlım yapabileceğimiz birşey varsa söyle istersen izne ayıralım.Ben depresyondayım sanki1 aydır hep hastayım o yüzden diyet falan kalmadı. Sabitim bu hafta 84 kg. Kusura bakmayın beni gruptan çıkartmanızı rica ediyorum.
Haftaya listedesin bu kadar bekleme olurmu canım.Ben geç kaldım kilo bildirimine . Çok yoğun bir gün dışardaydım sürekli.
Kilom bu hafta 99.5 çok sevindim ben menümü akşam yazarım henüz sadece 1 sade türk kahvesi, 2 de nescafe içebildim.
Hafta sonu geliyor ama bugün bitmicek gibi....
ya bence makarna aslinda saglikli bir sey, sade oldugu surece. sos vs isin icine girince olmuyor :)yoook yafff ben almiyim şurda zar zor verdiklerimi de geri alırım o ne yaa makarna diyo ben beeennn yıl oldu makarna yemeyeli....
mumkun degil kilo alman :)
zaten ara ogun vs hicbir sey yok, bi hesapla kalorisi de ancak 1000'dir.
bende yemedim diyete başladığımdan beri makarna ve hamur işi ama çok severim hamur işini:)ya bence makarna aslinda saglikli bir sey, sade oldugu surece. sos vs isin icine girince olmuyor :)
bide yanında salatalık turşusu olsun tam olsun diyosunsosiste var bu nasıl diyet bir de kola versin tam olsun :)) yapmam yapamam nayııırr..... kesseler yemem ben bunları... pantalonlaar pantalonlarııım :)))
ahaha sosis var ama 2 tane :)sosiste var bu nasıl diyet bir de kola versin tam olsun :)) yapmam yapamam nayııırr..... kesseler yemem ben bunları... pantalonlaar pantalonlarııım :)))
bende yemedim diyete başladığımdan beri makarna ve hamur işi ama çok severim hamur işini:)
yok ya benim hoşuma gitti açıkcası ama ben bunları yersen koollontai ceza yazar habire bende ölürüm yürücem diye:)ahaha sosis var ama 2 tane :)
o da haslanmis :)
ya neyse bence saglikli tabii de yine siz bilirsiniz![]()
ahaha sosis var ama 2 tane :)
o da haslanmis :)
ya neyse bence saglikli tabii de yine siz bilirsiniz![]()