- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.521
Listeyi paylaştım kızlar Lütfen haftaya daha çok asılın..
Ben de asilacam canim emin ol. Zaten gripim pek istah yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeyi paylaştım kızlar Lütfen haftaya daha çok asılın..
Hasta olmasam bende denerdim ama hem hastayim.hem de kilo vermem iyi gidiyorken simdi yapmayayim. Kiz kardesim 6 kilo verdi. Minik degisiklikler yaparak
canım ben zaten mezundum kaç senedir de bu işi yürütüyordum artık bayrağı devretme zamanı gelmişti
arkadaşlar takım nota alıyor ama dikkat edin asılın biraz lütfen
Tavuk biftekde yapabilirsin canım.Ben geçen aleminyum folyoda tavuk göğüs pişirdim hiç kuruda olmadı.Lokum gibi harika bi tadı vardı...doyurucu ... bana isveç daha uygun geldi... tabi biftek yerine tavukla.....
bencede isveç çok az kahvaltı en önemli öğün nasıl böyle bir liste hazırladılar enterasan kızz betüş listeyi yapıcam diye evlenemeden öleyim demeBen de asilacam canim emin ol. Zaten gripim pek istah yok
evet canım benim durdu kilo vermem o yüzden yapmak istedim seninde durak dönemin olucak o zaman denersin:)
bayılana limon ayılana gazoz![]()
ben 32 canım yaşlıyım yaşlıAynen canim. Ama emin ol bu diyette ac kalmazsin bence. Kardesim aciktikca aralarda marol havuc falan yiyirdu abartmadan ama
merak ettim de kac yasindasin acaba
Bence bu diyeti karatay görse ooo gerisini siz düşünün.kuşhanı sağlıklı bulmadım verdirebilir olabilir ama bir karataycı olarak tiiyyylerimi diken diken etti :))
böyle bi espiri yapan iğrenç kaynanam var diyemikütüğümü isveçe aldırıyorum kaynanacığım baaayy :))
Avrupalılarda kahvaltı kültürü olmadıgı icin olabilirbencede isveç çok az kahvaltı en önemli öğün nasıl böyle bir liste hazırladılar enterasan kızz betüş listeyi yapıcam diye evlenemeden öleyim deme![]()
Ayy lütfen yaaBen de asilacam canim emin ol. Zaten gripim pek istah yok
3 nota alırsak sonuç listelerini benim hazırlamam gerekiyor.Ben yeniyim de bilmiyorum. Nota nedir. Aciklar misiniz
ben 32 canım yaşlıyım yaşlı![]()
bencede isveç çok az kahvaltı en önemli öğün nasıl böyle bir liste hazırladılar enterasan kızz betüş listeyi yapıcam diye evlenemeden öleyim deme![]()
Ayy lütfen yaa
3 nota alırsak sonuç listelerini benim hazırlamam gerekiyor.
olurmu yaa hemde nasıl hamur işi yiiyorlar çörekler donutlar onlar bizden fena....Avrupalılarda kahvaltı kültürü olmadıgı icin olabilir![]()
Almayız muskam merak etme, haftaya yeni dahil olacak arkadaslar yüzdeyi costururlar diye tahmin ediyorum3 nota alırsak sonuç listelerini benim hazırlamam gerekiyor.
Benim icin de kahvalti onemlidir. Ay nasil bir zevk o anlatamam. Ackikla yatim o aclikla kahvaltiya oturmak harikaaa... vazgecemem.
kız yaşın kaçki senin ?eneeee kaynanamdan büyük çıktım yaa :)