- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.241
Kız yazsana ka tin kaç oldun?evet yaaa muhteşem bişey oldu dün sabah tartıdaki rakamı görünce gözüm yuvalarından fırlamıştı bu sabah yerine geldi![]()
Catlarim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yazsana ka tin kaç oldun?evet yaaa muhteşem bişey oldu dün sabah tartıdaki rakamı görünce gözüm yuvalarından fırlamıştı bu sabah yerine geldi![]()
tartıldın mı ebruuuuEn yakın zamn da deneyeceğimm.
dün sabah 72,8 dimKız yazsana ka tin kaç oldun?
Catlarim ben![]()
evet kaptanım en önemli özelliği bağışıklık sistemini acayip güçlendiriyormuş çok sık hasta olurum çocuklarımada alıştırırsam iyi olucak:)nilsun cum iyi fikir bi de çok faydalı sadece bağırsak temizlemek değil kansere kadar çok faydalı bişey bu kefir yaaa
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize:)
Gunaydinlar....
teşekkür ederim @morordek dün cidden ayaklarimi hissetmiyordum o derece yorulmustum yani. Hatta esim. Daha evi tasimadan yoruluyorsun diye bana takilip duruyordu.
Gunaydin hanimlaar!
Kacamaksiz bol eksili bir gun olsun.. Ben sabah gene 59.2 geldim. Sanirim sabit kalmak en basarili oldugum seymis, bilememişim![]()
Günaydınn fıstıklarrGünaydın kızlar.
Kahvaltıda yalnızca kahve içen biri olarak bunları okumamam gerekiyordu.adam bakar bana be küçücük insanım o besler beni no
aferim yoldaş direne direne kazanacağız :)
bir deri bir kemik gezdin sonra nooldu tam olarak nasıl düştün burlara :))
şimdi bitterli puding karışımları var baademli bitterli falan rejime başlamadan önce yanii kasım 2015 te yediydim bir kase yesem yeter diye başlayıp 4 kaseyi de gömmüştüm the hayvan :)))
öyle şeyleri sevmem ki ben... ben neee severim kola jelibon bitter pasta :)) şerbetli tatlı neyimm hiç hiç sevmem...tulumba baklava falan hiç hiçç.... bayramdan bayrama tadarım sadece....ama bazı yerlerin baklavası ayrı o bir baklava değil ona baklava diyen çarpılır çıtır çıtır antep fıstıklı ooo ayrı bi dünya....
Wuuu çok iyi be!dün sabah 72,8 dim
bu sabah 71,2 oldum gerçi dün regi oldum büyük ihtimalle ondan bu kadar çok gitti ama hoşuma gitti
Evet kaptanım bizi yarıda bıraktıSakal birakacam sakal![]()
Tartıladım hala aynıyım 60betüş keşke yapsaydın isveç valla ben ilk günden çok memnun kaldım haa haberin olsun
ebru sen ne yaptın tartıldın mı
ya bazı diyetler çok fena ama hergün et alıpta yiyemeyenler var malesefEvet kaptanım bizi yarıda bıraktı
Zaten her gün et pişirmek fikri çok itici gelmeye başladı. Eti çok severim ama kokularakarşı hassasım.Midem fena oluyorpişirirken. Biri pişirse ben yesem ne iyi olurudu
Bende dün marketten hazırını aldım. Ama içemedim malum isveçe uymak lazım.kefir mi yapcan canım çok faydalı imiş
Şifa olsun inşalllahevet kaptanım yaptım şimdi kefiri yıkadım bir güzel kaynatıp soğuttuğum süte koydum kavonaza yarın içmeye başlıcam diyettede çok faydalıymış bağırsakları temizliyormuş :) her dün aralarda içmeyi düşünüyorum :)
Çok harika kaptanım benim gram oynamadı .dün sabah 72,8 dim
bu sabah 71,2 oldum gerçi dün regi oldum büyük ihtimalle ondan bu kadar çok gitti ama hoşuma gitti
sağol canım evde kefirde yaptım artık son nokta :) inşallah tadı güzeldirde içerim abim çok sever içerde çok faydalı olduğu için içine doktor atmışlar bunun der diyip dururdu:)Şifa olsun inşalllah
Ya bence ic hatta, cunku kushan cidden kolay gibi gorunse de asiri da kolay degil; kalorisi de biraz az. Kalori 1000-1200 arasi olmali zaten hatta senin kilon daha fazla oldugu icin 1200-1400 bence. Saglikli ara ogunlerle biraz artirmalisin diye dusunuyorum.B blanche_ea nasıl gidiyor kuşanımsı birde ne dicem yarından itibaren aralarda kefir içsem 1 çay bardağı kadar sorun olurmu?
ben aralarda gün kurusu kayısı kuru incir badem ceviz gibi hep sağlıklı şeyler atıştırırım ama bakalım kefir işe yarar bence :)Ya bence ic hatta, cunku kushan cidden kolay gibi gorunse de asiri da kolay degil; kalorisi de biraz az. Kalori 1000-1200 arasi olmali zaten hatta senin kilon daha fazla oldugu icin 1200-1400 bence. Saglikli ara ogunlerle biraz artirmalisin diye dusunuyorum.