Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize:)

Gunaydinlar....
teşekkür ederim @morordek dün cidden ayaklarimi hissetmiyordum o derece yorulmustum yani. Hatta esim. Daha evi tasimadan yoruluyorsun diye bana takilip duruyordu.

Gunaydin hanimlaar! :KK25:
Kacamaksiz bol eksili bir gun olsun.. Ben sabah gene 59.2 geldim. Sanirim sabit kalmak en basarili oldugum seymis, bilememişim :KK70:

Günaydın kızlar.
Günaydınn fıstıklarr

adam bakar bana be küçücük insanım o besler beni no

aferim yoldaş direne direne kazanacağız :)

bir deri bir kemik gezdin sonra nooldu tam olarak nasıl düştün burlara :))

şimdi bitterli puding karışımları var baademli bitterli falan rejime başlamadan önce yanii kasım 2015 te yediydim bir kase yesem yeter diye başlayıp 4 kaseyi de gömmüştüm the hayvan :)))

öyle şeyleri sevmem ki ben... ben neee severim kola jelibon bitter pasta :)) şerbetli tatlı neyimm hiç hiç sevmem...tulumba baklava falan hiç hiçç.... bayramdan bayrama tadarım sadece....ama bazı yerlerin baklavası ayrı o bir baklava değil ona baklava diyen çarpılır çıtır çıtır antep fıstıklı ooo ayrı bi dünya....
Kahvaltıda yalnızca kahve içen biri olarak bunları okumamam gerekiyordu.

Evet kaptanım bizi yarıda bıraktı :KK43:
Zaten her gün et pişirmek fikri çok itici gelmeye başladı. Eti çok severim ama kokularakarşı hassasım.Midem fena oluyorpişirirken. Biri pişirse ben yesem ne iyi olurudu
ya bazı diyetler çok fena ama hergün et alıpta yiyemeyenler var malesef

B blanche_ea nasıl gidiyor kuşanımsı birde ne dicem yarından itibaren aralarda kefir içsem 1 çay bardağı kadar sorun olurmu?
Ya bence ic hatta, cunku kushan cidden kolay gibi gorunse de asiri da kolay degil; kalorisi de biraz az. Kalori 1000-1200 arasi olmali zaten hatta senin kilon daha fazla oldugu icin 1200-1400 bence. Saglikli ara ogunlerle biraz artirmalisin diye dusunuyorum.

Ya bence ic hatta, cunku kushan cidden kolay gibi gorunse de asiri da kolay degil; kalorisi de biraz az. Kalori 1000-1200 arasi olmali zaten hatta senin kilon daha fazla oldugu icin 1200-1400 bence. Saglikli ara ogunlerle biraz artirmalisin diye dusunuyorum.
ben aralarda gün kurusu kayısı kuru incir badem ceviz gibi hep sağlıklı şeyler atıştırırım ama bakalım kefir işe yarar bence :)

WP_20160409_008.webp kızlar benim tavuklarım cins tavuk bunun adı altın koşin cinsi çok tatlı dimi bende adını feride koydum:)

Back
X