Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını? :KK70: Öyle yaparsan tabi işe yaramaz :p

Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun bence :p

İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bak :KK14:

Ceza almayayim diye dikkat ediyorum. Gunluk 30 dk mi yaparim. Ama ustune 100 tane olan ceza cok agir geliyor bu siralar bana. Ama yok ben hakediyorum kiz. Bu kilolarla ahh ahhh

çok yandaşçı gördüm seni benim 2 kayısım çokmu tatlıtambağım benim zaten benide satışa getirdin betüş gibi kızdırmayın beni evinize kuzu yollarım yerseniz + çıkarsınız ona göre:KK59:

2 cok degil kiz bazen 3 yiyorum ben. Hic 1 de kaldigimi gormedim kendimi. 2 benim en azim. 3 idealim 4 te de dur derim artık. Demesem hider yanii..
ben cok pisbogazim yaaa...
kuzu olur da ben kiyamam ona yaa

Iyi yaptin canim. Acima zaten bana. Keske sizleri once tanisaydimmm
kizlar bu takima kac kilo ile baslayip kac kilo verdiniz yazin bir merak ediyorum
canım ben şubat 15 te 84 kilo başladım şuan 76 kilo oldum butun arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim destekleri ve sohbetleri için :)

Iyi yaptin canim. Acima zaten bana. Keske sizleri once tanisaydimmm
kizlar bu takima kac kilo ile baslayip kac kilo verdiniz yazin bir merak ediyorum
Ben 65 ile başladım, 58.7'de bıraktım. 59'lardayım şu an, bu civarda da korusam iyi diyorum. Buraya başlamadan önce de 66'yı görmüslügüm var.
Canım kilonu göstermiyorsun hiç, boydan dolayı muhtemelen. O göbek de gitse süper olur ;)

Ben 65 ile başladım, 58.7'de bıraktım. 59'lardayım şu an, bu civarda da korusam iyi diyorum. Buraya başlamadan önce de 66'yı görmüslügüm var.

Canım kilonu göstermiyorsun hiç, boydan dolayı muhtemelen. O göbek de gitse süper olur :KK66:
ya bende 8 kilo vermişim 2 kilo daha versem 10 kilo olucak az değilmiş yaa aferin bana:KK9:

Canım kilonu göstermiyorsun hiç, boydan dolayı muhtemelen. O göbek de gitse süper olur :KK66:

Kiz gobek te gitcek cıpcıtır olcam sayenizde.

Back
X