Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsanı ne kadar da mutlu eden bir olay. Ben yerinde olsam havalara uçmuştum. tebrik ediyorum canım bu gazla daha güzel verirsin artık. Ben de senin gibi güzel tepkiler alırım inşallah. En önemlisi de güzel kıyafetler giyebilmek, incecik gezebilmek. İki ay içinde eminim ki istediğim gibi olacak

Geçmiş olsun, ortada bir salgın var anlaşılan hedefinde de bu grup var galiba Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Diyet bünyemizi mi bozuyor acaba
çok güzel vermişsin canım diyete yeni mi başladın yoksa uzun zamandır yapıyor musun? Belli bir süre sonra kilo vermek zor oluyor diyorlarda onun için sordum. Tabi bir de çömezim bu grupta
hoş geldin tatlım yeni başlamadım 15 şubatta 84 kilo başladım çok şanlıyım ki muskayı ve diğer arkadaşları buldum hemen yarın 2 ay olucak 9 kilo verdim butun arkadaşlarıma onlar benim yoldaşlarım çok teşekkür ederim:)

Ne yedin yine? :)

Yaa hic sorma benim bir kocam var sabote eden. Adamcagazim 10 gundur istirahatsiz calisiyordu da diyetim guzel gittiydi. Dun evde ya tatli yiyordu. O yerken ben odadan ciktim israrla cagirdi. Yemicem dedikce gel gel diye cagirdi. Yok yorulacaksin ye dedi 1 tane attim agzima devami geldi iste...

Yaa hic sorma benim bir kocam var sabote eden. Adamcagazim 10 gundur istirahatsiz calisiyordu da diyetim guzel gittiydi. Dun evde ya tatli yiyordu. O yerken ben odadan ciktim israrla cagirdi. Yemicem dedikce gel gel diye cagirdi. Yok yorulacaksin ye dedi 1 tane attim agzima devami geldi iste...
İşte.. Bir taneyle kalmayı öğren ikincide tadı değişmiyor ya!

kızlar sabah 75 görünce telefonla çekince eşimede gösterdim hayatım valla bravo sıkılıp bırakırsın sanmıştım beklemiyodum dedi bende kızlar olmasa buyuk ihtimalle öyle olurdu dedim kızlarada teşekkür ettiğimi ilet dedi hepinize teşekkürler karı koca olarak :KK52:

kızlar valla sabah eşimde 75 görünce telefonla çekince onada gösterdim hayatım vallo bravo sıkılıp bırakırsın sanmıştım beklemiyodum dedi bende kızlar olmasa buyuk ihtimalle öyle olurdu dedim kızlarada teşekkür ettiğimi ilet dedi hepinize teşekkürler karı koca olarak :KK52:
Rica ederiz efenim!

@morordek muska77 muska77 canlarim. Dun ev aradik ama bulamadik. Bugun yine tabanlara kuvvet dun menu paylasmadim. Cunki cok yedim. Sebebi de sabah ortaya cikti.10 gun geciken regkim bugun tesrif etti. Nasil ev arayacaksam bu halle...
ama bugun dunun telafisini yaparim da yarina regki tarti sonucunu etkiler mi bilemem...

bugun menümü suyumu sporumu yazarim hep.
dun menu yazmadim biliyorum 300 ip atlama cezam var. Yorgun da olsam yapcam uleeennn...

Canım inşallah en kısa surede ev bulursun ve düzenini kurarsın.

Umarım bir an önce bulasin iyi bir ev canım.

Canım sen hergun geliyorsun.
Bizim istediğimiz de bu zaten.
Bir heves gelip bir daha hiç yazmayanlara kızıyorum ben.
Hergun ugradigin surece sorun yok.

Tamam kaptanım çok sevindirik oldum. Çünkü listede olmak sorumluluğu daha da artirıyor.

günaydınlarrrr
ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)
canım tebrik ederim tatlım 75 i görmüşsün ben de bi 69 u görsem 70,2 idi bu sabah bugün sadece 200 gr gitmiş
362 mesaj tey tey :KK31:
@morordek @kollontai @blanche_ea nilsub nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
cabnım geçmiş olsun ama kızlarında dediği gibi gazdan olmuştuır sakın bırakma diyeti

Back
X