- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bence boyunun kısa olması cok kotu bır sey degil, bodur tavuk her daim piliç arkadaşlar :)
Bebişlerini Allah bağışlasın canım. Senin için sorun değilse bebeklerle ilgili birkaç soru sormak istiyorum.Ben ikizlerim olmasını çok istiyorum. İstersen özelden de sorabilirim.Slm h.bilduk cnm tesekkurler.
Ikizlerim 6 ayliklar.
Ins veririm. 1 ay once basladum 9 kilo verdim aslinda 1ayda. Gittim spor salonu olan bi kuzenim var tartildim 3 kilosu odem siskinlik6 kilosu yag kaybi cikti.sevindim tabi.simdi istjkrarla devam ediyorum.
Esra nerrelerde acaba
1 ayda 9 kilo harika bi rakam. Üstelik 6 kilosu yağdan gitmiş.Şok diyet mi yaptınız.Slm h.bilduk cnm tesekkurler.
Ikizlerim 6 ayliklar.
Ins veririm. 1 ay once basladum 9 kilo verdim aslinda 1ayda. Gittim spor salonu olan bi kuzenim var tartildim 3 kilosu odem siskinlik6 kilosu yag kaybi cikti.sevindim tabi.simdi istjkrarla devam ediyorum.
Esra nerrelerde acaba
Alla alla bendeki listede bir sürü kişi varÖnüme geleni aldım sanırsam
Ceza yazayım mı? :)))
Merdiven inip cıkmanı spordan sayıyorum da kacamak yaptıgından dolayı 100 atlama cezası kestim, haberin ola :)
benim cezam 100 dü ama13 Nisan cezalar:
ebrusonmez - 100
btlbetul - 300 (menü paylasırsan bi güzellik yaparım
)
@tatlitambak - 300
@afife lale - 100
@denhizx - 100
B blanche_ea - 100
H hdamlapal - 200
@denizmineymis - 100
Wuvvvvv maşallah diyeyim biz senin kadar olabilecek miyiz derken sen daha da zayıflamak istiyorsun. Kader utansın ne diyeyim En son lisedeyken bı haldeydim Hatta safinaz derlerdi ama zaman acımasız davrandı ya da iki çocuk sonrası mı böyle oldum desemIste mesela cok ince de degilim, ama normalim iste.
ikizler genetik olur uğraşma boşunaBebişlerini Allah bağışlasın canım. Senin için sorun değilse bebeklerle ilgili birkaç soru sormak istiyorum.Ben ikizlerim olmasını çok istiyorum. İstersen özelden de sorabilirim.
Maşallah canım.Harikasın.Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
sağol ebru sende gel kuşana:)Maşallah canım.Harikasın.
Maşallah canım.TAm gaz devam bozmak yok.Günaydın kızlar.sabah ilk işim tartılmak oldu ve 77.600 çıktım sanki göbeğim inmiş
aa ben cok severim kefirkızlar kefirin tadı çok fena yaaaaa.......... içemem galiba![]()
Çok güzel canım.Hatta yumurta bile eklene bilir ama iş ortamında olduğun için yapamazsan sanırım.Günaydın ilk günümden herkeşlere sevgilerimi ışınlarken ,çayımı beklemekle meşgulüm nasıl kahvaltım mikemmel mi yoksa fazla mı
Eki Görüntüle 1814136
bu arada kendimi bildim bileli çayımı şekersiz ve açık içerim![]()
ya bence boyunun kısa olması cok kotu bır sey degil, bodur tavuk her daim piliç arkadaşlar :)
içiyormusun benim hoşuma gitmedi hazır olanlardan mı içiyorsun ben evde yaptımaa ben cok severim kefir
amma doluymuşsun sendedayanamıyorum bi tane daha vuriciğim
en abuk avutma cümleleri
1- kilo sana yakışıyor
2- senin yüzün güzel
3- bekarlık sultanlıktır ben sana çok özeniyorum meselaa
4- amaan çocuğun yok kafan rahat bak dertleri hiç bitmiyo
5- bodur tavuk her dem piliç
6- ev aldık ama bak yıllarca kredisini ödicez
7- arabamız var ama masrafı hiç bitmiyo
daha sayiim miii... içimi döktüm ohhh :)
amma doluymuşsun sende![]()