Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapıyorum ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt:KK66:) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep:KK70:
Kahvaltı çok iyi ama bişey merak ettim. Küflü peynir gerçekten küflü mü? Sağlığa zararı yok mu? Tadı acımamış mı?
Ceza listesiyle morordek morordek ilgileniyor istersen girebilirsin.
Birde menünü akşamı yedikten sonra toptan yaz. Suyunla ve yürüyüşünle birlikte
Kahvaltı:
...............
Öğle:
.............
Akşam:
...............

Su: .... litre
Spor..... dk yürüyüş şeklinde

B blanche_ea kollontai kollontai
Dun moralim cok bozuk oldugu icin sabah ve oglen cok cok az yedim. Cikolatali biskuviler cok kucuk ve uc dort taneydi. Bu haftanin odulu olarak da sayabilirsiniz. Malum 1 kg gitti..
Oglen 1 30- 2 00 gibi yedim ve aksam basim donuyor, gozlerim karariyordu. Corba ictim 1 kase gecmedi. Ekmek de yedim ki boyle durumlarda yenmeli. Ben bu sekilde gecen yil hastanelik oldum. Ekmekler bu kafayla yendi yani.
ya canım 1 kg verdin diye odul mu verilir!!! ayrıca o kadar kotu olacak kadar ac kalmazsan aksam da o ekmegi yemezsin bu biiiiir ayrıca ekmek neye iyi geliyoda bilmiyorum merak ettim, yogurt ye salata ye ama sakın bana ekmege bahane bulma bu da ikiiii !!!

Süt yapan şey en başta su... bol bol su tuketecegim. Onun dışında marulda sütü artırıyor mesela
aaa bak ne guzelmis bunlar bol bol sebze meyve et ye, ama ekmek pasta tatlı seker cııııs :)

Simit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorum:KK14:ondanda öğle çoğunlukla yemiyorum sabah az yemişsem öğle yerim iyi yemişsem yemem çoçukluğumdan beri böyleyim 2 öğün yeriz biz ailecek öyleyiz şimdi eşimde öyle iki öğün yer:KK53:akşamıda hafif tutuyorum yoksa grda olsa gidiyor:KK52:
canım bende en fazla iki ogun yerim hatta genelde tek ogun yaparım ama bu sana pizza ekmek yok bilmem ne yeme hakkı vermez, zayıflamak istiyosan agzını kapalı tutucan!!!

ya kızlar topigi okudukca fenalık geciriyorum burası bi zayıflama yarısması silkelenin ve kendinize gelin lutfen!!! her sayfada gecen cumleler pizza ekmek tatlı simit!!! herkes kendine hakim olsun olamayan da menu yazmasın cezasını alsın otursun, burada gercekten zayıflamak icin diyet menulerle beslenen arkadaslarında canı cekmesin

Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..
hosgeldin canım takımdasın, hergun menu su spor bildirimi yapıyoruz ve gunde bes mesaj yazma zorunlulugun var :) ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 62 kiloyum suan boy 151 hedefim 53 kilo flan :)

ya canım 1 kg verdin diye odul mu verilir!!! ayrıca o kadar kotu olacak kadar ac kalmazsan aksam da o ekmegi yemezsin bu biiiiir ayrıca ekmek neye iyi geliyoda bilmiyorum merak ettim, yogurt ye salata ye ama sakın bana ekmege bahane bulma bu da ikiiii !!!

canım bende en fazla iki ogun yerim hatta genelde tek ogun yaparım ama bu sana pizza ekmek yok bilmem ne yeme hakkı vermez, zayıflamak istiyosan agzını kapalı tutucan!!!
Ben size dememişmiydimm. :confused:
Dikkat edin fıstıklarım zaten grup kalabalık şu hatun sizi şutlamasın. :p

ya kızlar topigi okudukca fenalık geciriyorum burası bi zayıflama yarısması silkelenin ve kendinize gelin lutfen!!! her sayfada gecen cumleler pizza ekmek tatlı simit!!! herkes kendine hakim olsun olamayan da menu yazmasın cezasını alsın otursun, burada gercekten zayıflamak icin diyet menulerle beslenen arkadaslarında canı cekmesin

muska77 muska77 tatlım takım cok kalabalık suan yeni bir arkadas daha gelmis onu da kabul edelim sonra gelenleri diger takımlara yonlendirelim artık, kim kalacak kim gidecek belli olur hemde biraz takım disiplini oturur :)
Enerjinden bişeycik kaybetmemişsin güzelimm.
Bu arada annen nasıl? Uğramıyor ne zamndır. Diyeti bırakmış mı?
sera59 sera59 arada gelsen ya özledik Sera abla :KK24:

Süpersin nasıl bu kadar yürüyebiliyorsun :KK9:

Ya benim çoluğum çocuğum yok, evli de değilim.
Çok yakın bir arkım var o da bayılır çok yürümeye ikimiz de dayanıklı hatunlarız, oturup cafede sohbet edeceğimize yürüyerek edelim diyoruz :) Normalde arabayla gidilen yolları yürüyoruz haftasonları veya akşamları.

Ben de yürüyüşün zayıflamadaki etkisini keşfettikten sonra acaip gazım bu konuda.
Ayda yılda bir de erkek arkımı ikna edebilirsem yürüyoruz :)

Ya benim çoluğum çocuğum yok, evli de değilim.
Çok yakın bir arkım var o da bayılır çok yürümeye ikimiz de dayanıklı hatunlarız, oturup cafede sohbet edeceğimize yürüyerek edelim diyoruz :) Normalde arabayla gidilen yolları yürüyoruz haftasonları veya akşamları.

Ben de yürüyüşün zayıflamadaki etkisini keşfettikten sonra acaip gazım bu konuda.
Ayda yılda bir de erkek arkımı ikna edebilirsem yürüyoruz :)
Bende bekarım ama nerdeeee En fazla 1 saat kesintisiz yürüyebiliyorum.Ama senin yazdıklarını gördükçe bende hevesleniyorum yavaş yavaş bende yürüyüş yapmaya artırmaya çalışcam.24 km zor ama olduğu kadar yaparım artık :-) Yakında kaybolacaksın benden söylemesi yediklerinde yürüyüşlerde bunu gösteriyo :KK66:

Sana da günaydın canım. Be güzel sporunu yapmışsın şimdi ne dinçsindir. Güya ben de erken kalktım ama daha kahvaltı bile yapmadım. Yarın saatd ancak yaparım Hep böyle oluyor 7.30 kalkıyorum kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum maalesef
:) eşimle yürüdük o işe gitti ben yürüyerek annemlere geçtim kardeşimi aldım biraz daha yürüdük teyzemlere geçtik yürüme bahanesiyle :) valla ben çoook sevdim bu yürüme işini kendimi çook mutlu hissediyorum :) ben de ilk kez erken uyandım normalde 12de yapıyorum kahvaltı ama bundan sonra dikkat ediciim :))

Merhaba canlarr :)
Menüm,
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün ;
1 adet muz

Akşam;
Fırında patatesli tavuk 1 porsiyon
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt ve salata

Çok şükür bugün de 1.5 saate yakın yürüyüşümü yaptım hemde sabah saatlerinde :) akşam da annemleri kafaladım yine birlikte yürüyüşe çıkıcaz :)

İçtiğim su şu an 1 lt ama yürüyüş ve akşam yatana kadar 2ye tamamlayacağım :)

Herkese az kalorili günler hanımlar öpüldünüzz :)

Ben geldiiiiiimmm :)

kollontai kollontai Simite o kadar sinirlenme, kuşhan diyeti yapanlar var baya da iyi kilolar verdiler, haftada 1 simit yedirtiyor :)
Kızlar akşama menümü paylaşırım ama bugün rekor kırdım 24 km yürüdüüüüm!
Ooo sadece simit olsa iyi patates salataları dolmalar havada uçuşuyorr. :KK48:
24km mi:KK57: Vayy maşallahh canımm.

Back
X