Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu nedir böyle kocaman alkış sana

Bentopikte emziren anneler çoğaldı Ben de sendenim canım benim bebiş de 2.5 aylık. Diyet sütünü olumsuz etkiliypr mu? Ben bilemedim. Aynı gibi yoksa bana mı öyle geliyor.

İlk gün en zoru ya, kocaman mideye minicik şeyler koyuyoruz ya me işkence amaSonrasında da baya alışıyorsun hatta fazla yediğini düşünüyorsun canım. Neyseki ilk günü atlatmuşsın

Aynen öyle Can'ım benim en büyük sorunumda başlayamamaktı ama bu grup sayesinde Mutlu ve iradeli olabildim iyi ki Burdayım ve iyi ki varsınız
Bende emziriyorum 5 aylık kızım var. İnsallah sütlerimiz dolar taşar daha da bollaşır iyi düşünelim

nilsub nilsub neredesin organik hatun.Çarşıdan döndün mü?
biraz önce geldik canım geçmişi okuyodum ayyyyyyyy sabah gittim 10 da 6 da geldik ne yürüdük ne yürüdük mahvoldum ayaklarımın altı ağrıyor :) çocuklara eve kendimize alışveriş uzun sürdü :) sizden naber topik baya kalabalıklaşmış yeni arkadaşlarda gelmiş ama ortim gelmedi galiba bugun msj görmedim geçmişte:)

944996_849307321841786_6422651575756057438_n.webp

bu tam bizlik kızlar su içsek yarıyor:KK70::KK70::KK70:

Canim sabah-aksam seker almissin zaten, niye tatli krizine giresin.
Ayrica tatliyi kesmedigin surece tatli krizlerin artacaktir.

1- Sabah balli sut olmamis, yumurta-peynir-zeytin tok tutan seyler ye, gecistirme boyle; ceviz guzel.
2-Bence hicbir seyden 2 tane yemeye, icmeye gerek yok. mercimek corbasi 1 tane icip yanina bi ana yemek ya da et-tavuk eklersen daha iyi olur.
3- Ben tursuyu cok tavsiye etmiyorum, inanilmaz odem yapiyor ve moral bozuyor dolayisiyla. Yemesen daha iyi bence ama cok seviyorum dersen bilemem; sagliksiz degil sadece cok sisiriyor.
4- Aksam guzel, ayrani da 1 tane icseydin :) Meyveni de aksam yeme mumkunse, sabah-ogle saatlerinde daha iyi olur :)
5- Genel olarak cok az kalori almissin, biraz daha cesitlendir menunu; daha diyetin basindasin sonucta.

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim dikkate alıcam Can'ım. Dediğim gibi daha ilk günün verdiği bi durdurulamazlıkta vardı iki kase çorbada bende aman zararlı şey yemiyimde bişey olmaz dedim.
Bügun pazara gittim sağlıklı ve çeşitli bi diyetle yola devam inş

Merhaba canlarr :)
Menüm,
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün ;
1 adet muz

Akşam;
Fırında patatesli tavuk 1 porsiyon
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt ve salata

Çok şükür bugün de 1.5 saate yakın yürüyüşümü yaptım hemde sabah saatlerinde :) akşam da annemleri kafaladım yine birlikte yürüyüşe çıkıcaz :)

İçtiğim su şu an 1 lt ama yürüyüş ve akşam yatana kadar 2ye tamamlayacağım :)

Herkese az kalorili günler hanımlar öpüldünüzz :)

Canım hem patatesli tavuk hem bulgur pilavı olmaz, birini seç.
Bulgur da 2 kaşık yeterli 5 kaşık çok fazla. Yürüyüş güzel tebrikler :)

Bende bekarım ama nerdeeee En fazla 1 saat kesintisiz yürüyebiliyorum.Ama senin yazdıklarını gördükçe bende hevesleniyorum yavaş yavaş bende yürüyüş yapmaya artırmaya çalışcam.24 km zor ama olduğu kadar yaparım artık :-) Yakında kaybolacaksın benden söylemesi yediklerinde yürüyüşlerde bunu gösteriyo :KK66:

yok canım y ne kaybolması :) Ama bu cumaya hedefim 58.1 :D

Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki
Bence de öyle canım, emİrirken diyete olma çok kısmak değil ki aynı zamanda dediğin o kalorili şeyleri tüketmemek yediklerine sikkat etmektir aynı zamanda
@muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc
kızlar menümün 5. günü başarı ile tamamlanmıştır
su 3lt geçmiştir hesaplayamadım dışarda çok içtim havada sıcaktı
spor 4 5 saat yürüyüş yetermi bu günlük:)
Dışarıdayken o kadar su içebiliyor musun? Ben yarım litre anca içiyorum tuvalete gitmem gerekirse diye

Canım hem patatesli tavuk hem bulgur pilavı olmaz, birini seç.
Bulgur da 2 kaşık yeterli 5 kaşık çok fazla. Yürüyüş güzel tebrikler :)
Anladımm :) dikkat ederimm. Tavuk göğüs kısmıydı.. patatesler de küp küp doğranmış ve yağsızdı :) bir de azdı o nedenle yedimm ama dikkat ediciiim :) teşekkürler

Kızlar emzirirken diyet yapılır ya da yapılmaz hangi görüştesiniz? Ben yapılabilir diyorum. Neden mi? Ben diyette değilken iki çğün besleniyordum düzenli yemiyordum yeri geliyor suyu az içiyordum ekmeği çikolatayı hele de tatlı ve kurabiyeyi çokkkkk tüketiyordum ve porsiyonlarım da büyük oluyordu. Dahası sütü arttıran şeyleri az tüketiyor ve salatayı çok az yiyordum. Diyetle bunlar gitti 3 öğün yiyorum ve öğünlerim genellikle bol yeşillikli salata yanında ne yemek varsa. Ve 3 litre su. Evet az yemek yiyorum ama koca bir tabak salatayı götürüyorum.sütüm de çok etkilenmedi gibi. Zaten günde bir kez mama veriyordum aynı sistemle devam ediyoruz. Şimdi kötü mü yapıyorum, yoksa yerinde bir karar mı diyet

Kahvalt: 1 haşlanmış yumurta yarım kk peynir 3 çeri 1 salatalık
Ara: 5 erik
Öğlen: koca bir porsiyon yağsız salata 3 yk tavuk soye1 bardak çay 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam :öğle yemeğinin aynısı ekmey yok ama
Su: 3 litre
Spor: 109 ip atlama
Menüm nasıl kızlar?

Son düzenleme:
Kızlar emzirirken diyet yapılır ya da yapılmaz hangi görüştesiniz? Ben yapılabilir diyorum. Neden mi? Ben diyette değilken iki çğün besleniyordum düzenli yemiyordum yeri geliyor suyu az içiyordum ekmeği çikolatayı hele de tatlı ve kurabiyeyi çokkkkk tüketiyordum ve porsiyonlarım da büyük oluyordu. Dahası sütü arttıran şeyleri az tüketiyor ve salatayı çok az yiyordum. Diyetle bunlar gitti 3 öğün yiyorum ve öğünlerim genellikle bol yeşillikli salata yanında ne yemek varsa. Ve 3 litre su. Evet az yemek yiyorum ama koca bir tabak salatayı götürüyorum.sütüm de çok etkilenmedi gibi. Zaten günde bir kez mama veriyordum aynı sistemle devam ediyoruz. Şimdi kötü mü yapıyorum, yoksa yerinde bir karar mı diyet

Bence diyet demeyelim artık aslında beslenmemize, sağlıklı beslenme diyelim. Sebzeni, etini, salatanı, sütünü-yoğurdunu vs kısmadan hepsinden dengeli bir şekilde tüketerek devam et beslenmene, zararı olmaz faydası olur.

Kaldı ki kurabiyenin, çikolatanın, şekerin ne faydası var ki çocuğa? Zararı var aksine glikoz şurubunu yazık alıyor körpecik sağlıklı vücuduna. Hele ki emzirenler, hamileler falan kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünüp yemeyin ya şeker falan cidden çok zararlı.

Bence de öyle canım, emİrirken diyete olma çok kısmak değil ki aynı zamanda dediğin o kalorili şeyleri tüketmemek yediklerine sikkat etmektir aynı zamanda

Dışarıdayken o kadar su içebiliyor musun? Ben yarım litre anca içiyorum tuvalete gitmem gerekirse diye
bir ara su bulamadım arabaya binince ölüyodum susuzluktan içerim dışarda olsamda :)

Kahvalt: 1 haşlanmış yumurta yarım kk peynir 3 çeri 1 salatalık
Ara: 5 erik
Öğlen: koca bir porsiyon yağsız salata 3 yk tavuk soye1 bardak çay
Akşam :öğle yemeğinin aynısı
Su: 3 litre
Spor: 109 ip atlama
Menüm nasıl kızlar?

Bence çok güzel, hatta emzirdiğin için diyorum yoğurt ekleyebilirsin öğlen ve akşam yemeğinin yanına :)

Bence sağlıklı beslenmek emzirirken ve hamileyken daha önemli.Diyetin asıl amacıda sağlıklı beslenmek zaten.Bize zararı olan herşeyin emziren annelerin bebeğinede zararı olduğunu düşünüyorum.Nasıl emzirirken alkol alınmıyor sigara içilmiyorsa sağlıksız şeylerde yenilmemeli.Paketli gıdalar, şekerli gıdalar,kızarmış ürünler,hamur işleri v.b. bunların sağlıksız olduğunu hepimiz biliyoruz galiba.Bunları yemenin çocuğa tam aksine zararı olduğunu düşünüyorum.Söylenenlerin aksine tatlıdır ,hamurişidir v.b nin yani vücuda zararı olan şeylerin sütüde çoğaltmak yerine kalitesini düşürdüğüne inanıyorum ,hatta azaltacağına inanıyorum.Evet aç kalmayın ama bol proteinli,taze sebzeli ,meyveli besleninki sütünüzde kaliteli olsun bebeğinizde sağlıklı olsun,sizde :KK52:

Ben de içmeye dikkat ediyorum içiliyo gerçekten de canım M melampusefe .. Cok güzel cam su şişeleri var şimdi al dursun gözünün önünde hep. ben ofise eve her odaya koydum bitane döne döne içiyom..hatta yürüyüşte yanıma almalık şişem bile ayrı :KK45:

biraz önce geldik canım geçmişi okuyodum ayyyyyyyy sabah gittim 10 da 6 da geldik ne yürüdük ne yürüdük mahvoldum ayaklarımın altı ağrıyor :) çocuklara eve kendimize alışveriş uzun sürdü :) sizden naber topik baya kalabalıklaşmış yeni arkadaşlarda gelmiş ama ortim gelmedi galiba bugun msj görmedim geçmişte:)
@muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc
kızlar menümün 5. günü başarı ile tamamlanmıştır
su 3lt geçmiştir hesaplayamadım dışarda çok içtim havada sıcaktı
spor 4 5 saat yürüyüş yetermi bu günlük:)
ohh iyi gezmişsiniz canım .. bu arada 5 günde bitmiş afiyet olsun tatlım..

Back
X