- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.281
Dogum vs var miydi?Boyum 165 kilom 74
Ben de 1.65 im ve gecen yil ben de 74 veya 75 ile baslamistim☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum vs var miydi?Boyum 165 kilom 74
Tamam o halde şu an icin bir sorun yokKazan kaldırmak değil kaptanım .Ben çok yeniyim zaten.Geldiğimden beri verilen cezalarda bi adaletsizlik görmedim o yüzdende ceza listesine dahil ettiğinizde kabul ettim.Ama yukarda itiraz ettiğim konularda fikrim aynı.Burda sırf karbonhidrat yediğim için cezalandırılacaksam istemiyorum.Simit ve 2 kaşık pilava verilen tepkileri çok ağır buldum açıkcası.Ben şok diyet yapmak yada hızlı kilo vermek istemiyorum.Yukarda siz ceza olayını nasıl yaptığınızı anlattınız bende doğru bulduğumu söyledim.Yani genele bakılıp yorum yapılmalı ve ona göre ceza verilmeli bence.Bana ilk cezayı siz verdiniz itiraz etmedim çünkü haketmiştim doğru ve adaletli bir cezaydı
Supermorordek 100 de bitti. Hatta 120 atladim
Ya farkındayımTamam o halde şu an icin bir sorun yokeger ki ileride cezalarin adaletsiz oldugunu düşünüyor olursan ceza listesinden cikma opsiyonunuz da var diye belirtmek istemiştim sadece (kazan kaldirmak da bi nevi espri idi). Biz yine menulerinize yorum yapariz burada
![]()
tatlım bu hafta da sen hallet ben haftaya devralayım olur mu ya da pazartesi bi duzen oturtabilirsem devralırm tatlım :)Menülerine zaten yorum yazılır canım. Direkt ceza almasan da kaçamak vs yaptıgında uyarılmıs olursun.
Sen bence akşamı yedikten sonra bidaha bi yaz menünü. Güven olmaz sana.
Tamamen sadık mı kalıyorsun Kuşhan menüsüne? Aynısını yaptım deyip gecme, yaz bundan sonra uysan da uymasan da.
Bu hafta ben başlamış bulundum ama haftaya sen kes cezaları, cunku ben bu kadar katı kurallı degilim. En azından takım içinde tutarlı olmus oluruz.
Bugunun sporuna ek olarak mı yaptın? Cunku cezaları günlük spora ek olarak yapmamız gerekiyor.
oruc meselesini soyleyen ben degilim once onu soyleyim, bu kadar ceza ceza dediginiz sey de gunde en fazla yazdıgımız 300 ipsiz ip yani yavas yavas atlasan 30 dk, pilav yedin madem 100 ip atla yak gibi dusun bunu bu birinci soyleyecegim, ikincisi istersen ceza listesinde yer almazsın ki ben itirazı olan kimseye ceza yazmadım, ucuncusu bu takımda sırf benim gaz vermelerimle fırcalarımla ya da cezlalarımla zayıflayan insanlar var, ben kimsenin hocası degilim zaten bunlar tamamen iyi niyetli uyarılar yoksa senin yedigin simit bana kilo olarak donmuyo banane der gecerim lutfen bunu anla :) ben bu ceza sisteminin takımdaki yaratıcısı oldum, bi ara baya disiplinsiz olmustuk o zaman bizi hizaya soktu, ha bissuru arkadasta ozel bi program uyguladıgında biz niye bu programı yapıyosun demedik senin uyguladıgın listede aksam ekmek varsa soylersin biz de ceza yazmayız, kisisellestirmeye gerek yok bunları bı takımda 22 kisi var suan ve bir ortalama yakalamak zorundayız, takımın ortalamasını yuksek tutmak zorundayız mesele bu yaniMesajı başkasına yazmışsınız ama bizide (grupta olduğumuzdan) ilgilendirdiğinden cevap yazmak istedim.Sizi anlıyorum kaptan yardımcısı olarak disiplin istiyorsunuz haklısınızda.Ancak sizinde farkında olduğunuz bişey var herkesin bünyesi aynı değil! Simit yemek pilav yemek bence çokta kötü değil önemli.olan onu ne zaman ne kadar ve nasıl yediğimiz. Yani şimdi arada sabah ekmek yerine simit yemenin bence bi zararı yok.Yada gündüz yenen 3 5 kaşık pilavın.Kusura bakmayın bunları yıllardır hipoglisemi ve insülin direnciyle uğraşmış bir insan olarak ve diyetler konusundaki (doktorlar tarafından verilmiş) bilgilerime dayanarak söylüyorum.Şimdi diyeceksinizki neden burdasınız o zaman?Burda olmamın sebebi grup halinde hareket ederek güç almak ve kendimi sorumlu hissedeceğimden daha çok dikkat edeceğimi bilmek.Yoksa neyi yemem neyi yememem gerektiğini çok iyi biliyorum.Buraya mesaj yazacağımı düşünerek mesela canım çok istesede çikolata yemiyorum,yada börek,yada kızartma gibi.Evet cezaların olması iyi ama bu kadar sert olmayı çok uygun bulmuyorum.Bir çikolata,dondurma,bir hazır yemekle, ekmek yerine yenen simit aynı kefeye konulmamalı bence.
tatlım cubuk tarcın bunun cozumu :) bir 0.5 lt lik sise suyu doldur, icine bi cubuk tarcın at biraz beklet dik kafayakızlarr morordeğim ben gene akşamları acıkmaya başladım ne olcak böyle zor tutuyorum kendimi
ilk dönemler böyle oluyodum valla bildiğin mutfağın kapısını kitledim girmiyim diyee
akşamları erkene çektim ondan sanırım![]()
canım senin menulerinle ben ilgilenmiycem talebin uzerine dolayısıyla listede olmayacaksın, motivasyon amaclı morordek cezalarını yazar seninDogum vs var miydi?
Ben de 1.65 im ve gecen yil ben de 74 veya 75 ile baslamistim☺
arkadaslar ceza ceza dediginiz bu kadar laf kalabalıgı yaptıgınız sey ipsiz ip atlamak ya! yemek kolay atlamak zor mu geldi ben anlamadım gunde yarım saat yuruyus 2 lt su kacamaksız menu, hadi diyelim sadece kacamak yaptınız 100 ip atlıycaksınız bu kadar lafa degmez valla,morordek leylegime soyledim ama bu kadar sorun oluyorsa ben sadece bi kac arkadasla ilgilenicem sikayetci olmayan, ceza listesine devam etmeyi kabul ederse morordek tutsun listeyi, kolay is degil herkesi tek tek takip etmek ugrasmak istemezse de kaldıralım ceza sistemini olsun bitsin
B blanche_ea canım buradaki arkadaşlar seninle aynı kilo ve boyda değil inan ki simit yemeye ihtiyaçları yok, ve gerçekten diyete uygun bir menü müydü o simitin olduğu menü. tek tek bütün diyetisyenlerin önerdiklerini bilemem bilme şansım da yok, ama sen kendine göre olanları beğeniyorsun genel olarak, sana faydası olmuş olabilir ama bu senin bünyene ve kilona uygundur, herkes de işe yaramaz, az önce akşam 2 kaşık bulgur pilavı olabilir demişsin üzgünüm ama öğlen bile iki kaşık bulgur yiyene ceza yazılması taraftarıyım çünkü burada kimse 36 beden değil
Meramimizi guzel anlatamadik galiba;( Geldigimden beri ifade etmeye calisiyorum ama yanlis anlasilmis. Sizin de arkadaslarin da sevkini kesinlikle kirmak istemem. Bu gurup boyle mutlu zaten gordugum kadariyla. Siz duzeninizi degistirmeyin, cunku arladaslara verimli oliyorsunuz. Ben farkli bir gruba geceyim gerekiyorsa
Ya o kadar yurume zaten, ne isin var bizimki deli isi iste :)Bende bekarım ama nerdeeee En fazla 1 saat kesintisiz yürüyebiliyorum.Ama senin yazdıklarını gördükçe bende hevesleniyorum yavaş yavaş bende yürüyüş yapmaya artırmaya çalışcam.24 km zor ama olduğu kadar yaparım artıkYakında kaybolacaksın benden söylemesi yediklerinde yürüyüşlerde bunu gösteriyo
![]()
Öncelikle bu uslubunuzu doğru bulmuyorum.Şahsım adına laf kalabalığı yapmak gibi bir niyetimin olmadığını belirteyim,keza yazdıklarımı ve yazdıklarınızı yeniden okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Benim yada konuyla ilgili benle aynı doğrultuda mesaj yazan arkadaşımızarkadaslar ceza ceza dediginiz bu kadar laf kalabalıgı yaptıgınız sey ipsiz ip atlamak ya! yemek kolay atlamak zor mu geldi ben anlamadım gunde yarım saat yuruyus 2 lt su kacamaksız menu, hadi diyelim sadece kacamak yaptınız 100 ip atlıycaksınız bu kadar lafa degmez valla,morordek leylegime soyledim ama bu kadar sorun oluyorsa ben sadece bi kac arkadasla ilgilenicem sikayetci olmayan, ceza listesine devam etmeyi kabul ederse morordek tutsun listeyi, kolay is degil herkesi tek tek takip etmek ugrasmak istemezse de kaldıralım ceza sistemini olsun bitsin
Evet haklısın.Zaten birden yüklenmem doğru olmaz üstelik bende kilo fazla olduğundan fazlası zarar olabilir.Kilo verdikçede daha rahat yürüyeceğimden artıra artıra devam edebilirimYa o kadar yurume zaten, ne isin var bizimki deli isi iste :)
Bence 2-3 saate cikarabilirsen harika olur, mesela atiyorum her gun 2 dakika artirarak falan devam edebilirsin. Kilolar patir patir gidiyor yuruyusle ya :)
senin boy 168, kilo 74 muydu?Evet haklısın.Zaten birden yüklenmem doğru olmaz üstelik bende kilo fazla olduğundan fazlası zarar olabilir.Kilo verdikçede daha rahat yürüyeceğimden artıra artıra devam edebilirim![]()
Yok tatlım 165 boy kilo 74senin boy 168, kilo 74 muydu?