- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.301
oo gider onlar patir patir, tartildin mi bildirim yaptiktan sonra?Yok tatlım 165 boy kilo 74
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo gider onlar patir patir, tartildin mi bildirim yaptiktan sonra?Yok tatlım 165 boy kilo 74
Beni geçmeyi planlıyorsun yaniyok canım y ne kaybolması :) Ama bu cumaya hedefim 58.1![]()
Sen aynen devam et doğru yoldasın.Biz böyle anlıyoruz.kız napiim bişey demeyim dedim kimseye, zaten herkes menülere yorum yapıyo ceza da var ama yenilenler fena yani, 300 ip atlama yazsan fayda etmez :) mecbur carladım bende :)
annem iyi ya o öyle beceremez düzenli diyeti, bir de şimdi bahçeyi ekmekle uğraşıyolar vakti olmuyodur :)
tam uyuyorum canım o yüzden içerik yazmadım ama tamam bundan sonra yazarım :)Menülerine zaten yorum yazılır canım. Direkt ceza almasan da kaçamak vs yaptıgında uyarılmıs olursun.
Sen bence akşamı yedikten sonra bidaha bi yaz menünü. Güven olmaz sana.
Tamamen sadık mı kalıyorsun Kuşhan menüsüne? Aynısını yaptım deyip gecme, yaz bundan sonra uysan da uymasan da.
Bu hafta ben başlamış bulundum ama haftaya sen kes cezaları, cunku ben bu kadar katı kurallı degilim. En azından takım içinde tutarlı olmus oluruz.
Bugunun sporuna ek olarak mı yaptın? Cunku cezaları günlük spora ek olarak yapmamız gerekiyor.
anlamadım tatlım ne cezası dün akşam yoktum geçmişi okuyorum ama cezyı niye aldık yine:)
yok kız hava kim ben kim grubu 38 bedenler basmışken hava yapılabilinir mi senceYeter mi diyede hava yapmışızz.![]()
Canim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da sukızlarr morordeğim ben gene akşamları acıkmaya başladım ne olcak böyle zor tutuyorum kendimi
ilk dönemler böyle oluyodum valla bildiğin mutfağın kapısını kitledim girmiyim diyee
akşamları erkene çektim ondan sanırım![]()
Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.arkadaslar ceza ceza dediginiz bu kadar laf kalabalıgı yaptıgınız sey ipsiz ip atlamak ya! yemek kolay atlamak zor mu geldi ben anlamadım gunde yarım saat yuruyus 2 lt su kacamaksız menu, hadi diyelim sadece kacamak yaptınız 100 ip atlıycaksınız bu kadar lafa degmez valla,morordek leylegime soyledim ama bu kadar sorun oluyorsa ben sadece bi kac arkadasla ilgilenicem sikayetci olmayan, ceza listesine devam etmeyi kabul ederse morordek tutsun listeyi, kolay is degil herkesi tek tek takip etmek ugrasmak istemezse de kaldıralım ceza sistemini olsun bitsin
Yine super bi menu canimEveeet ben de menumu paylasiyim:
Sabah
1.5 yumurtali menemen,
40 g ezine beyaz peynir
1 dilim kizarmis tb ekmek
Ogle
2 kofte (1 kofte 30 g)
kozlenmis patlican
Aksam
Izgara somon,
Firinda sebze (kabak, havuc, patates) totalde 150 g
2 parca chicken tenders da yedim.
Spor: 27 km yuruyus oldu totalde ama ayaklarim su topladi galiba
Su: 2lt'den fazla
Canım konyqnın meşhur kuflu peyniri sağlık bakanlığı onayı ile uretiliyor ve doğal penisilin özelliği var ;-)madem öyleKahvaltı çok iyi ama bişey merak ettim. Küflü peynir gerçekten küflü mü? Sağlığa zararı yok mu? Tadı acımamış mı?
Ceza listesiylemorordek ilgileniyor istersen girebilirsin.
Birde menünü akşamı yedikten sonra toptan yaz. Suyunla ve yürüyüşünle birlikte
Kahvaltı:
...............
Öğle:
.............
Akşam:
...............
Su: .... litre
Spor..... dk yürüyüş şeklinde
Merhaba evet bir adet tatlı belam var beş aylık:)hoşbulduk,bursadayım sen.Hoşgeldin canım ben zeynep. Küçük bebiş var anlaşılan. İnşallah en kısa zamanda verirsin kiloları. Nerede oturuyorsun.
vallahi kızlar bana uyar ordekim sen veya kollontai hanginiz olursa :) o zaman kuşanı bırakmam lazım desene gitti simitlerCanim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da su
Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.
Yine super bi menu canim![]()
gerçekten ben bile takip etmekte zorlanıyorum kaç kişi olduk canım ya baya kalabalıklaştık:)Canim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da su
Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.
Yine super bi menu canim![]()
Takim 22 kisi kadar oldu sanirim. Ceza listesinde herkes yok ama o da baya var. Kim yazdi menusunu kim yazmadi hepsini birden takip etmek zor oluyor. O yuzden ikiye ayirmak mantikli olabilir. Hatta B blanche_ea da cezalarin yapilip yapilmadigini kontrol eder belki de. Cunku bi de işin o kısmı var.gerçekten ben bile takip etmekte zorlanıyorum kaç kişi olduk canım ya baya kalabalıklaştık:)