Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız napiim bişey demeyim dedim kimseye, zaten herkes menülere yorum yapıyo ceza da var ama yenilenler fena yani, 300 ip atlama yazsan fayda etmez :) mecbur carladım bende :)
annem iyi ya o öyle beceremez düzenli diyeti, bir de şimdi bahçeyi ekmekle uğraşıyolar vakti olmuyodur :)
Sen aynen devam et doğru yoldasın.Biz böyle anlıyoruz. :-)
Annenin iyi olmasına sevindim.

muska77 muska77 , kollontai kollontai morordek morordek
Biraz geç oldu ama hemen ikinci gün menümü yazıyorum.
Sabah
1 greyfurt suyu
1 kk ezine peynir
1 dilim tb ekmeği
Ara öğün
Elma
Öğle
1 lahmacun
Ara öğün
4 adet yer Elması ( acıktıkça yedim)
Akşam
5 adet köfte
Bol yeşil salata
2 bardak ayran

2,5 lt su içmişimdir birde 25 dk yürüyüş ve ev temizliği yaptım baya bi yoruldum alışık olmadığım için spora gece bacaklarım ağrıdı :)

Günaydın kızlar çok cok Mutlu ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle .. Bu saatte bi tek ben ayaktayım sanırım :) oğlumun uykusu şaştı akşam cok erken yatınca 4 te uyandı bende mecburen kalktım tabi . yemeğimizide yaptım sabahın köründe birazdan da bebiş uyanır annelik zor iş ama herşeye rağmen harika bi duygu
Biraz yanlış anlaşılmalar olmuş ben kollontai kollontai ye katılıyorum aslında ki burası bi yarışma grubu nede olsa zorlamak lazım değilse burda işimiz ne . Ben açıkçası kendimi zorlamak istiyorum değilse veremem kilolarımı ki isteyince oluyor zaten

Menülerine zaten yorum yazılır canım. Direkt ceza almasan da kaçamak vs yaptıgında uyarılmıs olursun.

Sen bence akşamı yedikten sonra bidaha bi yaz menünü. Güven olmaz sana.

Tamamen sadık mı kalıyorsun Kuşhan menüsüne? Aynısını yaptım deyip gecme, yaz bundan sonra uysan da uymasan da.

Bu hafta ben başlamış bulundum ama haftaya sen kes cezaları, cunku ben bu kadar katı kurallı degilim. En azından takım içinde tutarlı olmus oluruz.

Bugunun sporuna ek olarak mı yaptın? Cunku cezaları günlük spora ek olarak yapmamız gerekiyor.
tam uyuyorum canım o yüzden içerik yazmadım ama tamam bundan sonra yazarım :)

kızlarr morordeğim ben gene akşamları acıkmaya başladım ne olcak böyle zor tutuyorum kendimi :KK43:
ilk dönemler böyle oluyodum valla bildiğin mutfağın kapısını kitledim girmiyim diyee :KK51:
akşamları erkene çektim ondan sanırım :KK43:
Canim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da su :KK66:
arkadaslar ceza ceza dediginiz bu kadar laf kalabalıgı yaptıgınız sey ipsiz ip atlamak ya! yemek kolay atlamak zor mu geldi ben anlamadım gunde yarım saat yuruyus 2 lt su kacamaksız menu, hadi diyelim sadece kacamak yaptınız 100 ip atlıycaksınız bu kadar lafa degmez valla, morordek morordek leylegime soyledim ama bu kadar sorun oluyorsa ben sadece bi kac arkadasla ilgilenicem sikayetci olmayan, ceza listesine devam etmeyi kabul ederse morordek tutsun listeyi, kolay is degil herkesi tek tek takip etmek ugrasmak istemezse de kaldıralım ceza sistemini olsun bitsin
Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.
Eveeet ben de menumu paylasiyim:

Sabah
1.5 yumurtali menemen,
40 g ezine beyaz peynir
1 dilim kizarmis tb ekmek

Ogle
2 kofte (1 kofte 30 g)
kozlenmis patlican

Aksam
Izgara somon,
Firinda sebze (kabak, havuc, patates) totalde 150 g
2 parca chicken tenders da yedim.

Spor: 27 km yuruyus oldu totalde ama ayaklarim su topladi galiba :KK43:
Su: 2lt'den fazla
Yine super bi menu canim :KK66:

Kahvaltı çok iyi ama bişey merak ettim. Küflü peynir gerçekten küflü mü? Sağlığa zararı yok mu? Tadı acımamış mı?
Ceza listesiyle morordek morordek ilgileniyor istersen girebilirsin.
Birde menünü akşamı yedikten sonra toptan yaz. Suyunla ve yürüyüşünle birlikte
Kahvaltı:
...............
Öğle:
.............
Akşam:
...............

Su: .... litre
Spor..... dk yürüyüş şeklinde
Canım konyqnın meşhur kuflu peyniri sağlık bakanlığı onayı ile uretiliyor ve doğal penisilin özelliği var ;-)madem öyle
Sabah iki yumurta kırıp yedim demiştim öğlen akşam standart menum yeşil fasulye ve dereotlu mısırlı pilav..su iki litreyi baya geçtim spor olarakta pazara gittim geldim ama +30derecede bir baş ağrısına gark oldum hiç sormayın geceye kadar geçmedi...gunaydınlar bu arada

morordek morordek muska77 muska77 kollontai kollontai B blanche_ea
Biliyoraunuz ev tasiyacam. Dun ev icin alis veris yaptik eksikler falan. Yarin temizlemeye gidecem.ve oglum.ve kizim ayni and hasta birinin kulagi akiyor digeri idrar yolu enfeksiyonu. Yarin kaynanm ve gorumcem geliyor. Kendimi oyle bir cikmazda hissediyorum ki anlatamam. Aklim.hep burada ama elime telefon bile geçmiyor. 10 gun kadar yogun olurum. Bide hep kosturmacadan yorgunluk ve uykusuzluktan dolayi sisim. Odem var. Ben napacam şimdi.. buarayi birakmak istemiyorum.
Bu mesaji bile zor yazdim. Oğlumun kulagi cok ağrıyor. Hep agliyor. Yarin esim istrahatliydi ama yine gorev yazmislar. Temizlikten tasinmadan gectim.Cocuklari bile hastaneye nasil goturecegiz onu düşünüyorum.

Günaydın herkeslere :)
morordek morordek B blanche_ea M MUSKA dünkü menüm
Sabah: 4 dilim sucuk ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği+yarım salatalık biber yarım havuç
Ara:1 sade türk kahvesi+1 soda
Öğlen: yarım tabak peynirli makarna (4_5 kaşık kadar) + 1 tabak yeşil salata
Ara:1 fincan sütten nescafe
Akşam: 4 _5 kaşık yoğurt
Spor: Dün 5 saat aktif temizlik yaptım :KK70: yani koltuk iterek ,halı kaldırarak, ağırlıkta çalışmış oldum. +20 dakika yürüyüş
Su:3 lt üstü

Canim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da su :KK66:

Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.

vallahi kızlar bana uyar ordekim sen veya kollontai hanginiz olursa :) o zaman kuşanı bırakmam lazım desene gitti simitler:KK70::KK70: kollontai yedirmez olsun zaten sıkıldım liste işinden neden dersen bu sabah kendime dedim öğlen yoğurt ( yoğurdumu kendim mayalıyorum ya çok güzel oluyor ve serinletici oluyor üzerine nane falan )yulaf ezmesi yaparım diye sosis varmş sevmem ben sosis salam türü şeyler akşamada dolma var hemde 3 tane çok değilmi akşam menüsü için ne bilem sıktı beni bide evdekilere ayrı pişir kendine ayrı pişir( çünkü eşim yağlı tuzlu yer ben ise diyet olduğu için yağını çok az tuzu az atıyorum sevmiyor saman gibi oluyor diyor tatlım zorlanıyorum işim bitmiyor o zaman) daha zor oluyor tatlım o zaman benim menülerime yorum yazarsın eskiler kollontai kollontai ye geçebiliriz tek bir kişinin üzerinde çok kalabalık olduk:)

Son düzenleme:

gerçekten ben bile takip etmekte zorlanıyorum kaç kişi olduk canım ya baya kalabalıklaştık:)

gerçekten ben bile takip etmekte zorlanıyorum kaç kişi olduk canım ya baya kalabalıklaştık:)
Takim 22 kisi kadar oldu sanirim. Ceza listesinde herkes yok ama o da baya var. Kim yazdi menusunu kim yazmadi hepsini birden takip etmek zor oluyor. O yuzden ikiye ayirmak mantikli olabilir. Hatta B blanche_ea da cezalarin yapilip yapilmadigini kontrol eder belki de. Cunku bi de işin o kısmı var.

Back
X