Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar geçen ayın18de oldum regl 1 2gun içimde olmam lazım ama çok fena gazım var karnımda gok gurluyor resmen ne iyi gelir rahatsız hissediyorum çok fena :)

kızlar günlük menümü yazıyım
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 fincan çay şekersiz
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği

ara 1 sade türk kahvesi

öğlen
4 yk mantı yağlı sos dökmedim üstüne normal pulbiber nane ufaladım ( ceza kartımı kullandım ;) )
3 yk yoğurt

ara 2 sade soda

akşam
3 yk yoğurt
etiform paketinden 2 tane dilimini ufaladım yoğurda öyle yedim

su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş 2 mil +3 mil

Merhaba hanımlar :)

Kahvaltım;

1 ince dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
20 30 gr tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
5 zeytin

Öğle;

Izgara tavuk
Salata
2 kaşık makarna :)

Akşam;
Çorba
Yoğurt

Spor: 45 dk yürüyüş 45 dk egzersiz ( squat, karın ve iç bacak, mekik)
Su: 1 lt içtim akşama yatana kadar 2.5a tamamlıcam :)

Sınavın nasıl geçti canm??
iyi fena degildi valla umarım sonucta iyi olur ;)

muska77 muska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.

gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa
canım takımda iki ayın dolmadan izin hakkın yok diskaifiye olursun, bu hafta sabit olarak bildirim yaparsın sonraki haftaya da toparlarsın umarım sıkma canını

muska77 muska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.

gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa
Kollontai de demis zaten izin hakkin yok henuz, cuma gunu en azindan kilo bildirimi yapmaya calis.
bende enerjisizim bütün gün yatasım var bu arada bugün ceza kartımı kullandımmm morordek morordek :KK48::KK48:
Afiyet olsun canim. Akşamla dengelemişsin zaten ;)

kızlar günlük menümü yazıyım
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 fincan çay şekersiz
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği

ara 1 sade türk kahvesi

öğlen
4 yk mantı yağlı sos dökmedim üstüne normal pulbiber nane ufaladım ( ceza kartımı kullandım :KK66: )
3 yk yoğurt

ara 2 sade soda

akşam
3 yk yoğurt
etiform paketinden 2 tane dilimini ufaladım yoğurda öyle yedim

su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş 2 mil +3 mil
vay spora gel bu ne kız bide halsizim bişe yapmıcam diyodun:)

kızlar menüm
muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc
sabah 1 kayısı toz tarçın serptim
kahvaltı 1 haş yumurta 1kk peynir 2-3 dilim domates yarım dilim köy ekmeği
ara 1 kayısı
öğlen kabak yemeği 1 küçük tabak 1 kase yoğurt(kabakları yuvarlak doğradım azıcık yağda soğan salça kabak 1 avuç bulgur )
ara 1 kayısı
akşam 1 kase yoğurt 1 tabak fırında ızgara tavuk
su 3 litre ( çok şükür artık 3 litreyi tamamlamaya çalışıcam )
spor 30 dk dışarda yürüyüş birazdan 2 mile yapıcam :)

Back
X