- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.561
Peki tatlım . İsyan demiyelim serzeniş diyelimtakımı isyana teşvikten 100 ceza sana tatlım :) dünde çok yemişsin 200+100 atlarsın :)nilsub arkadaş isyana teşvikten ceza aldı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tatlım . İsyan demiyelim serzeniş diyelimtakımı isyana teşvikten 100 ceza sana tatlım :) dünde çok yemişsin 200+100 atlarsın :)nilsub arkadaş isyana teşvikten ceza aldı :)
kızlar kaptan süper bi öneri yapacak şimdi :)
yarın ayın 1'i herkes yukardan aşağıya yazıyorum
göğüs
bel
göbek
kalça
basen
sağ sol bacak
sağ sol kol
ölçülerini alıp yazsın kaydedeyim, 1 ay sonra bir daha ölçelim bakalım sonuç ne kadar değişmiş :)
bugüne kadar verilen kilo
kollontai 24 nisan 2015 72 güncel 61,3 fark 10,7
d_mndc 8 şubat 90.6 güncel 78,9 fark 11,7
nilsub 15 şubat 82 güncel 74,9 fark 7,1
ebrusonmez 1 eylül 63,5 güncel 58.5 fark 5
2 ayı geçenleri yazdım
Ne tembel birisiyim bem ya neredeyse bir haftadır bbu ölçüleri alacağım ama yok yani. Kim kalkacak mezroyu bulacak ölçü alacak deyip duruyorum.çok tembelim çokkkkızlar kaptan süper bi öneri yapacak şimdi :)
yarın ayın 1'i herkes yukardan aşağıya yazıyorum
göğüs
bel
göbek
kalça
basen
sağ sol bacak
sağ sol kol
ölçülerini alıp yazsın kaydedeyim, 1 ay sonra bir daha ölçelim bakalım sonuç ne kadar değişmiş :)
Ayyy bana gel sen kiz issiz adaya gitsem bile tarti mezrumu gotururum bak yiyecek goturmem onlari gotururum piskobat birsey oldum ben yaaaNe tembel birisiyim bem ya neredeyse bir haftadır bbu ölçüleri alacağım ama yok yani. Kim kalkacak mezroyu bulacak ölçü alacak deyip duruyorum.çok tembelim çokkk![]()
Evet canım aslında 84 ile başlamıştım tartımı değiştirmiş ama olsun 10 kiloya yakın verdim çok şukur ne hızlı ne yavaş oldu tam ideal çok çokta birşeyden mahrum kalmadık tatlı hamur işini kestim kızlar kuruyemiş meyve yemek türleri hepsini yedik aslında kilo vermek çok kolayda sabretmiyoruz bi alışsak bu düzene gidicek kilolar:)bugüne kadar verilen kilo
kollontai 24 nisan 2015 72 güncel 61,3 fark 10,7
d_mndc 8 şubat 90.6 güncel 78,9 fark 11,7
nilsub 15 şubat 82 güncel 74,9 fark 7,1
ebrusonmez 1 eylül 63,5 güncel 58.5 fark 5
2 ayı geçenleri yazdım
Ev taşımaktan iyi spor mu olur :)))
yaptım olduAboov % 4.14 mü1 haftada % 4 u nasıl yaptın kız
evet hemen spoiler alayim
![]()
Kahvaltin cok az degil mi hatun?kollontai
morordek
Kahvaltı 1 dilim koy ekmeğine azcık tereyağı şekersiz çay
Ara 1kase sutlaç
Öğlen 2yumurtadan lorlu omlet yarım domates yeşil biber
Akşam domates 1kk peynir 5zeytin 2kaşık yoğurt
Su 2
Spor 30 dk yuruyuş ama birazdan 4mil yapıcam yazarım
Öğlen dışarı çıkmıştım akşam ustu 5gibi dondum çok acıkmıştım hemen kahvaltı turu hazırlayıp yedim :)
yaptım oldu
Bilmiyorum kuzum oldu nazar değmesin . Ama bu hafta eşim evde yoktu ondan da olabilir ama bugün geliyor.![]()
ben anlamaz, zıpla :)Peki tatlım . İsyan demiyelim serzeniş diyelim![]()
Canim.benim.mezuram yok ki
kızlar birer mezura alın o zaman ne diyeym :)Ay benimde yok valla![]()
sana bu hafta ekmek yasak, artı geldin gözüm üzrinde 300 zıpla sen
200 :)kollontai
morordek
Kahvaltı 1 dilim koy ekmeğine azcık tereyağı şekersiz çay
Ara 1kase sutlaç
Öğlen 2yumurtadan lorlu omlet yarım domates yeşil biber
Akşam domates 1kk peynir 5zeytin 2kaşık yoğurt
Su 2
Spor 30 dk yuruyuş ama birazdan 4mil yapıcam yazarım
Öğlen dışarı çıkmıştım akşam ustu 5gibi dondum çok acıkmıştım hemen kahvaltı turu hazırlayıp yedim :)
hepimize hayırlı olur inşallah canım çok geçmiş olsun yaa nasıl düştün ameliyat yerin iyimi tatlım....nilsub tatlım artık resmen kaptan yardımcısısın karar defterine eklenmiş, hayırlı olsun :)