- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.841
Ben de 90 geliyorum :/ bu bağırsak sorunuma acil çare bulmam lazım benim yoksa motivasyonum tamamen düşüyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 90 geliyorum :/ bu bağırsak sorunuma acil çare bulmam lazım benim yoksa motivasyonum tamamen düşüyor![]()
Yok canım denemedim onu denicem bir de kayısı dediler onu.. inş fayda görürüm ya gerçekten çok üzülüyorum bu konudan dolayi.Hurmayi denedin mi
betüşüm bende götürdüm en son dün akşam yatmadan önce bişeyler yedim ama bugün işyerinde millet zayıflamışsın dedi gerçi tartılmadım ama heralde sıkılaştım
Yok canım denemedim onu denicem bir de kayısı dediler onu.. inş fayda görürüm ya gerçekten çok üzülüyorum bu konudan dolayi.
Aynen Cnm motivasyonum düştü ama cumaya kadar geçer inşallahReglken tartılmayın motivasyonunuz düşer diyor her yerde valla vucüt su tutuyo şişlik filan oluyor..
+500Ne kadar arti geldin? Regl doneminde arti gelmen normal bitince eksiye dusersin
Reglin etkisidir ama senin kaçamagın da cok oluyor haniO yüzden de olabilir bilemedim.
Aynen Cnm motivasyonum düştü ama cumaya kadar geçer inşallah
+500![]()
. 67,600 geldim cuma 67,1 dim cnm
![]()
valla pek ovdunuz bugun yapıcam bakayım :)ben 2 ayı geçti 2-3 mile yapıyordum ama 5 mile atladım hemen arada 4 milede var anam 5 mile çok fena ve çok hareketli :)
sana 45 dk yuruyus ceza
100Merhaba arkadaşlar.Haftasonum yoğun geçti bugünümü paylaşayım :)
@morordekkollontai
nilsub
Sabah: 2 dilim ekmek+1 kk peynir+1 haşlanmış yumurta+ domates,salatalık,nane,maydonoz
Ara:1 sade kahve
Öğlen+akşam: 1 kase çorba+yarım karnıyarık+2 parmak kadar tavuk+salata+1 bardak ayran (misafirlikteydim tüm cıslara hayır dedim :) )
Su:3 lt üstü
Spor:2 mile leslie
Herkese iyi akşamlar
sende 300 atla canımAynen oyle canim. evlendigimden beri esimle once su icer sonra meyvemizi yeriz. Namazimizi kildiktan sonra sofraya geceriz sofra da ise once corbami ictim sonra salata ile ana yemegimden azcik yedim. Pilav ekmek makarna hic yemedim. Sahurum da protein ağırlıklı idi. Yumurta süt yogurt hurma tarzı olurdu...
ayy ramazan gelsin diye bekliyorum bende.
kaptanim menümü begendin mi
2 gün oldu bir hafta sürüyor cnm. En iyisi cumaya kadar bi daha tartıya çıkmamakAzmis canim reglin etkisidir dusmesin motivasyonun. Ne zaman bitecek?
İnşallah canım teşekkürler :)Geçen hafta da ben ayni sebepten sadece 300 gr verebilmistim. Hurma iyi geldi bana ve tartiya -400 olarak yansıdı. Sana da iyi gelir inşallah
sukur gecmis bitti de geldim :)
btlbetul 600 zıpla canım
nilsub
@deryalimm07 ve Z zynp1980 etiketlendiginiz mesajlara cevap verir misiniz arkadaslar?
M minnakkelebekim ozel mesaja gerek yok tatlım herkes etiketlendigi mesajı okuyup cevap yazmak zorunda :)
2 gün oldu bir hafta sürüyor cnm. En iyisi cumaya kadar bi daha tartıya çıkmamak
ne bileyim..incecik incecik bayanların yanıda kendimi çok kötü hissediyorum..ama inşallah ben de bu yazın ki tüm kokteyllerde başı çekicem..canım neden öyle yapıyorsun eşini yalnız bırakıyorsun o tür davetlerde yalnız bırakma ama tabii en kısa sürede zayıflaman da temennimiz
canım baktım ama göremedim..tekrar etiketlermisin..sukur gecmis bitti de geldim :)
btlbetul 600 zıpla canım
nilsub
@deryalimm07 ve Z zynp1980 etiketlendiginiz mesajlara cevap verir misiniz arkadaslar?
M minnakkelebekim ozel mesaja gerek yok tatlım herkes etiketlendigi mesajı okuyup cevap yazmak zorunda :)