• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun şu anda geçmiş okuyamıyorum bayağı birikmiş; iyi kaynatmışsınız boğazlarımı üşütmüşüm dökülüyorum hastayım :hasta:kendize dikkat edin. Ceza konusuna gelince yakında cezadan hapse girebilirim :oha::KK48::KK48:nasıl ödeyeceğim bilmiyorum:kızgın::kızgın:

Aaa bizim oralara gitmissin kaptanım, Aydın :KK200: Begendin mi bari ;)

Sana cevabı Ebrucugum aşagıda vermiş. Biscolatalı menü diyeyim sen anla. Böyle menülerle geldigin sürece cezan katlanarak artacak. Söylemiştim üst üste kaçamak yapanlara 2 katı gibi cezalar verecegimi.

Aa sen de mi aydinlisin? Benim ailem de kusadasinin bi sahil kasabasında yasiyorlar :)

Hanımlar artık ben de blanche gibi ofiste boş buldugum yerde zıplama yapıyorum :D

Az önce tuvalette bi 100 zıpladım, şimdi ofis arkadasım da cıktı, bi 100 de burda zıplayayım bari :spor:

Yazları cok sıcak oluyor ama :işsiz:
"Sıcaktan yatılmıyor" derler ya öyle :)

Biz kusadasinin bi sahil kasabasindayizve aaksamlari serin olur genellikle. Zaten eve sadece yatmaya girdiğimiz için sıcak cok etkilemiyor bizi :)) gündüz deniz aksam sahil :)

ya bide ben 2 kere sezeryan oldum ya korkuyorum bir daha bıçak yemekten ayyyyyyyyyyyyyyyy bide genel anestezi oldum şimdi bile ara ara ağrıyor ameliyat yerim aynı yere yakın 2 3 ml fark var hemen hemen aynı yerden kesmişler ondan tırsıyorum:KK43:
hımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırım :(

ama ben ömrümce hep diyetik beslendim vücudumu şaşırtmam lazım yağ tuz şeker zaten yok sebze ağırlıklı beslenirim beden beni tanıyınca iki kiloyu çıkarıp teslim etmiyor elime işte:KK70:
benim açlıkla terbiye edilmiş bünyem 63 kilodayken elime 2 kiloyu teslim ediyorsa seninki de eder, sporu arttır o zman bi yol bul yani böyle olmaz
HERKES dinlesin ..............
betüş ile çok pis iddaya girdik mayısın 13 de hangimiz daha fazla kilo vermiş ona bakıcaz herkes takipte kalsın benim iddam 73 onunkide 63 bakalım:)
obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık ;)

Bende yeni evli olduğum için böyle şeylere hep denk geliyorum.Birde memlekete her gittiğimde her gören soruyor.Sanki çocuk doğurmak için evlenmişiz.Tek görevimiz doğurmakta millet ''nasılsın evliliğin nasıl'' sorularından önce bebek varmı? Ne kadar tembelsiniz diyorlar. Ha yok dediğimde de ^^korunuyormusunuz^^ diye yapıştırıyorlar.Belki kültür gelenek görenek farkı ama bu tür sorular beni iğrendiriyor.
Size ne yaa sanki benim evliliğim cinsel hayatım onların sorunu. Nasıl korunduğumu soran bile oldu. Çok tiksinççççç..
ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı :(

hımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırım :(

benim açlıkla terbiye edilmiş bünyem 63 kilodayken elime 2 kiloyu teslim ediyorsa seninki de eder, sporu arttır o zman bi yol bul yani böyle olmaz
obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık ;)

ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı :(

Insan o soruları duymamak için evden çıkmak istemiyor bir süre. Bana da sürekli ayni sorular sorulurdu onceleri düşünmüyoruz daha deyip kapatmaya calisirdim ama ne mümkün. Yok evlat şöyle yok evlat böyle. Gina gelirdi bir süre sonra düşünüyorum ama olmuyor demeyi denedim belki susarlar diye ama nerdeeeee. Yok neden olmuyor sorun sen de mi yoksa esinde mi sorulari başladı bu sefer de.

Bebeğim iki aylikken görmeye gelen bir komşu teyze eeee ikinciyi ne zaman yapacaksiniz demez mi? Höh dedigimi hatırlıyorum kadının yüzüne gerisi yok :D

hımm o zman bilemedim bana da bi daha ameliyat ol deseler pek hevesli olmam sanırım :KK43:

obaaaaaaa bensiz olmaz heralde hedefim 58 benimde, tatlım hedeflerin hepsini toparla yaz buraya bende listeye ekleyim bakalım, şampiyon belli de ikinciyi buluruz artık :KK66:

ben evleneli 1 sene olmadı çocuk nerde diyolar, fenalık basıyo insanı :KK43:
tamam sen girersen hevesim gitti bak şimdi sen ezersin bizi :KK14:

Back
X