• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
cok geçmiş olsun tatlım
Sabah 9.30 kahvalti
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Yarim salatalik
domates
lor peyniri
tere

ara 12.30
5 erik
6 cilek
1 bardak tarçınlı süt

14 oglen yemegi
1 kepce corba
Haşlanmış tavuk göğüsü 1 gogusun yarisi

19 da aksam yemegi
Tavugun diger yarisini da sarimsakli yogurt dokerek yedim.
bizimkilere de manti ondan 1 yk yedim.

20 30
cayin yaninda
kuru dut ve kuru kayisi

spor yok
su 2lt gecti

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
300 atla canım :) nilsub nilsub

13083209_1684600225126544_5968313291398506422_n.webp

bunu görünce sen geldin kız aklıma btlbetul btlbetul :KK70::KK70::KK70:

Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)

geçmiş olsuun

Selam kizlar yaziyorum menumu:

Bu sabah kalkamadigim icin spor yapamadim.

Sabah 8.30
light ucgen peynirli, 2 tb ekmegine(tanesi 25 g) tost

Oglen 12.00
3 kucuk kiymali pirincli patlican dolma(ay tanesinin 230 kalori oldugunu ogrenince yikildim; daha da dolma yemem)
2 yk yogurt
1 hurma

Aksam:
2 dilim ananas
1 nektarin
1 avuc leblebi

Cok kotuydu bugun ya, o dolmalar yuzunden ac kaldim ustelik guzel de degildi :KK43:
Su > 2litre
Spor: 5 mega miles leslie +50 ziplama; kaldi 1600 nilsub nilsub morordek morordek

bir ayda 1600 e tamamlarsın artık :)))

ben yokken buralar hiç çekilmiyo desenize:)
aynen valla çekilmiyo :)

Umarım öyledir :KK70: ben çok merak ediyorum yaaa yarın neler olacak.çok heyecanlı
ben sabitim bi sürprizim de yok valla :) ama geri kalan herkesi merak etmiyor değilim :) bu arada sana bendeki hatayı yazmıştım, kız geçmişi okuymuyonuz mu siz ?

Back
X