- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.681
gecmis olsunSağol canım ya nerden kapıyor anlamıyorum bu mikrobu bu sene 2.defa oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsunSağol canım ya nerden kapıyor anlamıyorum bu mikrobu bu sene 2.defa oluyor![]()
cok geçmiş olsun tatlımAy sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
300 atla canım :)Sabah 9.30 kahvalti
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Yarim salatalik
domates
lor peyniri
tere
ara 12.30
5 erik
6 cilek
1 bardak tarçınlı süt
14 oglen yemegi
1 kepce corba
Haşlanmış tavuk göğüsü 1 gogusun yarisi
19 da aksam yemegi
Tavugun diger yarisini da sarimsakli yogurt dokerek yedim.
bizimkilere de manti ondan 1 yk yedim.
20 30
cayin yaninda
kuru dut ve kuru kayisi
spor yok
su 2lt gecti
kollontai
nilsub
morordek
ben yokken buralar hiç çekilmiyo desenize:)hanımlar bu sessizlik hayra alamet mi aceba ?
Sen gecmisi okumuyorsun galiba organigim, aynisini o da paylasti zaten :)
bugun okumadım şekerim yeni oturdum bilgisayarın başına tühhh sabah ne gülmüştüm görünce:)Sen gecmisi okumuyorsun galiba organigim, aynisini o da paylasti zaten :)
Ay sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
Selam kizlar yaziyorum menumu:
Bu sabah kalkamadigim icin spor yapamadim.
Sabah 8.30
light ucgen peynirli, 2 tb ekmegine(tanesi 25 g) tost
Oglen 12.00
3 kucuk kiymali pirincli patlican dolma(ay tanesinin 230 kalori oldugunu ogrenince yikildim; daha da dolma yemem)
2 yk yogurt
1 hurma
Aksam:
2 dilim ananas
1 nektarin
1 avuc leblebi
Cok kotuydu bugun ya, o dolmalar yuzunden ac kaldim ustelik guzel de degildi
Su > 2litre
Spor: 5 mega miles leslie +50 ziplama; kaldi 1600nilsub
morordek
Umarım öyledirhanımlar bu sessizlik hayra alamet mi aceba ?
yarin sabah erken kalkip atlayabilmeyi umuyorum; atlayabildigim kadarbir ayda 1600 e tamamlarsın artık :)))
sabah sana kediyi atıcaktım sen paylaşmışsın zaten:)geçmiş olsuun
Çok zıplama bak sonra hiç durmayacak reglin :)yarin sabah erken kalkip atlayabilmeyi umuyorum; atlayabildigim kadar![]()
görünce sen geldiydin aklıma zati..........tıpkısının aynısı ben dimiiii :)))
aynen valla çekilmiyo :)ben yokken buralar hiç çekilmiyo desenize:)
ben sabitim bi sürprizim de yok valla :) ama geri kalan herkesi merak etmiyor değilim :) bu arada sana bendeki hatayı yazmıştım, kız geçmişi okuymuyonuz mu siz ?Umarım öyledirben çok merak ediyorum yaaa yarın neler olacak.çok heyecanlı
Aynen ama ben az once tartildim, hic aksam bu kadar az gormemistim diyeyim siz anlayinUmarım öyledirben çok merak ediyorum yaaa yarın neler olacak.çok heyecanlı
çatlakmısın bacım atlanırmı bir günde 1600 ip yahuyarin sabah erken kalkip atlayabilmeyi umuyorum; atlayabildigim kadar![]()