• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok zıplama bak sonra hiç durmayacak reglin :)

Valla reglim bitince hayat nasil devam edecek merak ediyorum, regl benim icin yasam tarzi haline geldi.
Ay yarin ne yemek istiyorum biliyor musunuz oglen ama yemeyecegim dont worry; cunku cumartesi dugun var ve goguslerim sagolsun elbisenin arkasini 3 kisi zor kapattik bugun :(

kızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte :(

aynen valla çekilmiyo :)

ben sabitim bi sürprizim de yok valla :) ama geri kalan herkesi merak etmiyor değilim :) bu arada sana bendeki hatayı yazmıştım, kız geçmişi okuymuyonuz mu siz ?
Az önce okudum canım geçmiş olsun.ameliyat sonrası kilo alınıyor narkozun, verilen ilaçların etkisinden dolayı galiba.Kendini çok zorlama bence sağlıklı beslen sağlık önemli.Zaten doktor sana gerekli diyeti vermiştir safra olmadığından yağı azaltıyorlar galiba karaciğer zorlamasın diye.Ben kendi klomu bile merak ediyorum yaaa :KK70: öyle deme 1 günde ne artılar ne eksiler gördük burda.Bakalım yarın neler görcez

kızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte :KK43:

Aa paylasir misin bizimle diyeti? ben de gitmistim 1200 kalorilik klasik diyetisyen diyeti vermisti. Soyle yapabilirsin, tum gun evde yatarak, uyuyarak, yaninda surahini bulundurarak; su diyeti ile ilgili cok iyi seyler okudum. Haftada 1 yapin diyorlar hatta,su orucu da diyorlar.

Yoksa yoksaaaa 58 i mi gördün? Bombayı senmi patlatıcan yoksa yarın :KK73:
yok yav aksam gormedim 58, benden bomba beklemeyin cok arkadaslar :( Bu hafta 4 gun sifir spor; ustelik super otesi de beslenmedim, bir de malumunuz gram gram veriyorum ama gecen hafta 58.9 gormustum yarin daha azini gormeyi bekliyorum insallah diyelim :D

Simdi sizden tavsiye istiyorum : Cumartesi aksami dugune gidecegim, pasta yemem ok ama ne yiyebilirim baska ya; iyi sarap olursa 1 kadeh sarap icerim. O gun butun gun pek bir sey yemeyeyim de kalorimi doldurmayayim diyorum; aksamima soyle bi 600 kalori alacak sekilde yer birakayim.

Valla reglim bitince hayat nasil devam edecek merak ediyorum, regl benim icin yasam tarzi haline geldi.
Ay yarin ne yemek istiyorum biliyor musunuz oglen ama yemeyecegim dont worry; cunku cumartesi dugun var ve goguslerim sagolsun elbisenin arkasini 3 kisi zor kapattik bugun :KK43:
Yazma yazma burda düşünce suçundan kaptanlar ceza veriyo :KK70:biz senle özelden yazışalım neler yemek istediğimizi rahatlarız
Ayrıca hiç kafanı takma cmtsi günü düğünün en güzel kızı sen olacaksın tatlım :rapci:

kızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte :KK43:
İlginçmiş en azından su içiliyormuş oda bişey :) ama onuda abartıp zehirlenme bak bikaç arkadaş zehirlenmişti burda hatta.

yok yav aksam gormedim 58, benden bomba beklemeyin cok arkadaslar :KK43: Bu hafta 4 gun sifir spor; ustelik super otesi de beslenmedim, bir de malumunuz gram gram veriyorum ama gecen hafta 58.9 gormustum yarin daha azini gormeyi bekliyorum insallah diyelim :KK70:
O hiç belli olmaz canım belkide vücut dinlenmiştir , inadı kırılmıştır,hızlıca verirsin

O hiç belli olmaz canım belkide vücut dinlenmiştir , inadı kırılmıştır,hızlıca verirsin
Insallah ama ben yine de henuz hayat tarzimi oturtamadim, calisan insana oglen evden yemek goturmek zor; yani en azindan bana oyle. Su disarida yeme isini bir cikarabilirsem hayatimdan; en azindan haftada 3-4'e dusursem; her gun disaridayim her ogun.

Kızlar tartıdan önceki son günümü paylaşayım :)

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub B blanche_ea

Sabah:1 dl çavdar ekmeği+2 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,dereotu

Öğlen:yarım kase çorba+fırında tavuk but+1 tabak salata

Akşam:1 kase çorba+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 2 mil leslie

Herkese yarın bol eksiler diliyorum kızkar iyi geceler :)

İyi geceler kızlar,
Bugün yoğun geçti bi de havanın ve yaklaşan reglinin etkisiyle hiç enerjim yok hayati faaliyetlerimi bazal seviyeye çekmiş durumdayım :(
Menüyü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Dukan pankek(3-4tane)
yarım domates
1dl salam
az peynır
cay

Öğle
yarım kase domates corbası
az mevsım turlu
yogurtlu mor lahana salatası

Ara
kalan pankeklerım (4-5 tane)
2fıncan yesıl cay

Akşam
3yk mantarlı tavuk gogsu
1kase salata

Su:3lt geçti
Spor: okulda 20squat + eve gelince de anca 2mile için mecalim vardı

Bugünlük bu kadar çıktı.. İçim çekildi resmen ya sanırın bunalındayınnn .. bı depresıf hava çöktü bugün üstüme nedense..hormonlara ölüm :sinirli:
Bu haftadan daha yüksek hedef vardı ama regliyi unutmuşum ben.Yine de ekside olacağımı düşünüyorum.sabah görüşürüz yazarım ben erkenden

Bu arada nilsub nilsub canım geçmiş olsun oğluşuna.. sulardan alıyolar genelde mikrop. damacana kullanıyosanız sık değiştirmeye çalışın. meyve filan yıkanmamış olarak da tüketmiş olabilir senin dikkatinden kaçıp. salgın var ama okullardakiler kırılıyo bu ara aman herkes dikket etsin yavrusuna

Back
X