Bak ben sana ne dicem geçen yıl 58 kiloya düştüm millet nasıl övdüler nasıl iltifatlar bendede bi hava bi hava yere toslamam bir oldu hoppppp herşey onca eziyet çöpe tekrar 78.400 oldum

ne oldu 2 yıldır ver al ver al kendime inancımıda yitirmiştim artık hiç kendimi beğenmiyorum hep uzun giyiniyorum göbek toto saklıyacam diye belli etmesemde eşimin beğenmemesinden kendini saldın demesinden korkuyorum elbetki birgün diyecekdi bende anca ikna olup yeniden yaparım dedim evet yaparım yaparız neden olmasın onca insanlar yapıyorda bizim neyimiz eksik lütfen geri toparlan kalk sirkelen karnın değil aç olan beynine hüküm et ben tokum ben güzel alımlı bayan olcam de ben başarıcam kimse yolumdan döndüremez de sürekli bugün öğle yemeğine çıkdık 10 bayanız hepsi farklı ülkelerden gelme hepsi diyetisyen kesildi başıma halbusem benden kilolular

ye kız yeeee diye tutturdular sen çok iyi kilo boyuna göre dostlarmı düşmanmı bilemedim ama gaza gelmedim neden ben onlar için değil kendim için zayıflamak istiyorum çünkü ben kendimi beğenmiyorum bu kiloda zayıflayacağız imi çimi yokkkkkk beraber çıkdık bu yola vazgeçeni vururum uleeeeennn

kaldığın yerden devam tatliş ok ayyy bugün nasıl olsa bozdum devamınıda getireyim demeeee sakınnn