Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

temel doktora gitmiş demiş ki doktorcum çay içerken gözüm acıyo,doktor da demiş ki cay kasıgını bardaktan cıkar oyle iç :KK70: :KK70: senınkı de o hesap yeme bacım yimeeee.. yeme annem yeme kuzummm :KK66: :KK70:

şunu da zıplatın yeaaa pleaseee..... bana yeme diyo :))

şunu da zıplatın yeaaa pleaseee..... bana yeme diyo :))
ben şuanda ziplayamam hastayım taaaam mııı:63: ayrıca cezalık bişey yapmıyom bak sen yidin cezaları niiiihahahahaha :KK48::KK56: ne diyem bacım dost acı söyler sal gitsin ye mi diyemmm.. demem bacım demem kessen doğruyu demeden dönmem :sinirli::sinirli:

Iyyyyk hiç sevmem ya
Sana kim ceza yazıyor. kollontai kollontai yazıyorsa teşvikten ceza almanı istirham edeceğimm.
betül kendissini bizzat ispiyonladı bana ama tabi ki bu hafifletici sebep değil :)

btlbetul btlbetul kaçamaktan 100 isyana teşvikten 100 63 olamadığın için 100 toplamda 300 zıpla bakem

Altı kilo verdim diye bana bir şeyler oldu, zatıfladım yaşasın deyip diyeti bırakmam gerekiyormuş gibi. Kıyafetlerimin içine yavaş yavaş girince bu kadar yeter mi dedim ne:KK43: iki gündür dolapların içini dışını temizleyim derken de biraz ipin ucu kaçtı. Neyse kii artı çıkmıyorum. Kaptanım bana kızmadan diyete iyice bırakmadan cumaya eksiye düşmeliyim. Kaçamaklarım olduğu için de menümü yazamıyorum:KK43::olamaz: yazmaya yüzüm yok yani

Slm kızlarrrr bugünde kaçamaksız bitti elma diyetim ramazana kadar 7 li rakamdan 6 lıları görmeyi umut ediyorum
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
Beyaz peynir
2 saat arayla 1,5 kilo elma yedim :oha::oha:normalde ben meyveyi seneden seneye 3 tane falan yerim:KK70:şimdi:sampiyon:
3 litre su
30 dk yürüyüş daha totomun üzerine oturmadım şimdide yeni bir iş bakıcam mikemmel şekilde cv yazıyom kendime yaz at otur yeniden yaz :KK70:mikrosoft worden yazıp yazıcıdan çıkarıcam güyaaa beğenemiyomkiiii Beynim sulandı ara verdim yarın kaldığım yerden devam etcem:KK68:çünkü burda saat akşam 9:48 :mad:

Altı kilo verdim diye bana bir şeyler oldu, zatıfladım yaşasın deyip diyeti bırakmam gerekiyormuş gibi. Kıyafetlerimin içine yavaş yavaş girince bu kadar yeter mi dedim ne:KK43: iki gündür dolapların içini dışını temizleyim derken de biraz ipin ucu kaçtı. Neyse kii artı çıkmıyorum. Kaptanım bana kızmadan diyete iyice bırakmadan cumaya eksiye düşmeliyim. Kaçamaklarım olduğu için de menümü yazamıyorum:KK43::olamaz: yazmaya yüzüm yok yani
Bak ben sana ne dicem geçen yıl 58 kiloya düştüm millet nasıl övdüler nasıl iltifatlar bendede bi hava bi hava yere toslamam bir oldu hoppppp herşey onca eziyet çöpe tekrar 78.400 oldum:KK42:ne oldu 2 yıldır ver al ver al kendime inancımıda yitirmiştim artık hiç kendimi beğenmiyorum hep uzun giyiniyorum göbek toto saklıyacam diye belli etmesemde eşimin beğenmemesinden kendini saldın demesinden korkuyorum elbetki birgün diyecekdi bende anca ikna olup yeniden yaparım dedim evet yaparım yaparız neden olmasın onca insanlar yapıyorda bizim neyimiz eksik lütfen geri toparlan kalk sirkelen karnın değil aç olan beynine hüküm et ben tokum ben güzel alımlı bayan olcam de ben başarıcam kimse yolumdan döndüremez de sürekli bugün öğle yemeğine çıkdık 10 bayanız hepsi farklı ülkelerden gelme hepsi diyetisyen kesildi başıma halbusem benden kilolular :-)ye kız yeeee diye tutturdular sen çok iyi kilo boyuna göre dostlarmı düşmanmı bilemedim ama gaza gelmedim neden ben onlar için değil kendim için zayıflamak istiyorum çünkü ben kendimi beğenmiyorum bu kiloda zayıflayacağız imi çimi yokkkkkk beraber çıkdık bu yola vazgeçeni vururum uleeeeennn:silah:kaldığın yerden devam tatliş ok ayyy bugün nasıl olsa bozdum devamınıda getireyim demeeee sakınnn:KK12:

Bak ben sana ne dicem geçen yıl 58 kiloya düştüm millet nasıl övdüler nasıl iltifatlar bendede bi hava bi hava yere toslamam bir oldu hoppppp herşey onca eziyet çöpe tekrar 78.400 oldum:KK42:ne oldu 2 yıldır ver al ver al kendime inancımıda yitirmiştim artık hiç kendimi beğenmiyorum hep uzun giyiniyorum göbek toto saklıyacam diye belli etmesemde eşimin beğenmemesinden kendini saldın demesinden korkuyorum elbetki birgün diyecekdi bende anca ikna olup yeniden yaparım dedim evet yaparım yaparız neden olmasın onca insanlar yapıyorda bizim neyimiz eksik lütfen geri toparlan kalk sirkelen karnın değil aç olan beynine hüküm et ben tokum ben güzel alımlı bayan olcam de ben başarıcam kimse yolumdan döndüremez de sürekli bugün öğle yemeğine çıkdık 10 bayanız hepsi farklı ülkelerden gelme hepsi diyetisyen kesildi başıma halbusem benden kilolular :-)ye kız yeeee diye tutturdular sen çok iyi kilo boyuna göre dostlarmı düşmanmı bilemedim ama gaza gelmedim neden ben onlar için değil kendim için zayıflamak istiyorum çünkü ben kendimi beğenmiyorum bu kiloda zayıflayacağız imi çimi yokkkkkk beraber çıkdık bu yola vazgeçeni vururum uleeeeennn:silah:kaldığın yerden devam tatliş ok ayyy bugün nasıl olsa bozdum devamınıda getireyim demeeee sakınnn:KK12:
gerçekten insanda o duygu oluyor bende eşimden saklamaya çalışıyorum kendimi çok moral bozucu bir durum:)

13179188_861626577276527_2673872685392358148_n.webp

btlbetul btlbetul betüş bu kadarmı güzel seni anlatır yahu çok güldüm
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayıııır bırakmak yok!
Evet bi noktadan sonra verdim yeter diyorsun ama inan ki o kilolar bıraktıgın an geri geliyor. Bakınız: ben. 58.7 ile mezun oldum bu sabah 60'ları yeniden gördüm. O yüzden hedefe ulasmadan diyeti bırakmak yok, zaten bir süre sonra normal yasam tarzı haline gelecektir şok diyet vs yapmadıgın sürece..

Back
X