- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.661
sen kendine bak şekerim:)
ben kendime puflarla bakıyorum gördüğün üzre... ben zayıflayamadığıma göre leyleğe şişmanlatıp çenesinden kurtuliciğim nihahahahaaa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kendine bak şekerim:)
Hayıııır bırakmak yok!
Evet bi noktadan sonra verdim yeter diyorsun ama inan ki o kilolar bıraktıgın an geri geliyor. Bakınız: ben. 58.7 ile mezun oldum bu sabah 60'ları yeniden gördüm. O yüzden hedefe ulasmadan diyeti bırakmak yok, zaten bir süre sonra normal yasam tarzı haline gelecektir şok diyet vs yapmadıgın sürece..
Ben bunu sabah ilk mesajimda da yazmıştım zaten gözünden mi kaçtı nolduaaaaaaaa görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş![]()
aman verirsin ya 1 hafta dikkat et yeter :)Ben bunu sabah ilk mesajimda da yazmıştım zaten gözünden mi kaçtı noldu
Ah tabi herkesi kendim gibi şahin gözlü saniyorum![]()
vay vay havalara bak pisi kedi sana körmü dedi neBen bunu sabah ilk mesajimda da yazmıştım zaten gözünden mi kaçtı noldu
ama çok güzel dimi kabul etayıp amaaa valla ayıp karikatürü hacklemiş bana laf sokcam diye abbooooo
bide ismi lazım değil kendine ben karikatürcü başıyım diyo bilmiyokine oo bahsettiği benimayıp amaaa valla ayıp karikatürü hacklemiş bana laf sokcam diye abbooooo
Ben bunu sabah ilk mesajimda da yazmıştım zaten gözünden mi kaçtı noldu
aman verirsin ya 1 hafta dikkat et yeter :)
Sen 1 aydır 64te takildigin icin olabilir mi acabababababaaaaa dilde pabuç......
gaz verme şu leyleğe zaten bi havalarda bi havalarda hıhhh.......... bana niye 63 olu verirsin falan demiyon da ha bire leyleğe gaz veriyonuz.........
Moralini bozma canım ben nedenini çözdüm bu işin onlar neden çabuk kilo veriyorlar biliyomusun çok gençler anacım metabolizmaları bizim iki katımız ondan yaşlıyız biz bozma moralini...:)babababaaaaa dilde pabuç......
gaz verme şu leyleğe zaten bi havalarda bi havalarda hıhhh.......... bana niye 63 olu verirsin falan demiyon da ha bire leyleğe gaz veriyonuz.........
Kolay gelsin canım.ebrusonmez canım bugun hedefin 4+4 bakalım :)
Kesinlikle ben de 60lı kilolarla hamile kalmak istiyorum boyum 170 50li kilolar bana olmaz diye düşünüyorumay ben de oyle hamile kalmak istiyorum :)
hanımlar bunu bi meydan okuma olarak algılamak isterdim ama yoğun bir dönemimdesiniz diye askıya alıyorum yoksa bombe seylerle gelirdim.. neyyyyseeeebide ismi lazım değil kendine ben karikatürcü başıyım diyo bilmiyokine oo bahsettiği benim![]()
Yesinler senin meydan okumanı şekerim...hanımlar bunu bi meydan okuma olarak algılamak isterdim ama yoğun bir dönemimdesiniz diye askıya alıyorum yoksa bombe seylerle gelirdim.. neyyyyseeeeayrıca ben daha minikim aranızda siz kim bilir ne kadardır tanısıyonuz ne bilem hangısını gordunuz hangısını gormedınız.ayrıca da ben her muhabbete boyle karıkaturle cevap verırım huy olmus da burayı cok ısgal etmıym dıye tutuyom kendımı
![]()
az daha saha analizi yapam verecem ben istediklerinizi..ortamı kokluyorum su an.
ayrıca da kımsenın de tahtısında gözüm yok yaneee
![]()
2 aydır oruç tutuyorum ben bilmeyeyim de kim bilsin ya Betüşümm.![]()
ben kendime puflarla bakıyorum gördüğün üzre... ben zayıflayamadığıma göre leyleğe şişmanlatıp çenesinden kurtuliciğim nihahahahaaa....
Buyur sen de bacım..mutlu musunuz bana işimin gücümün arasında bunları yaptırıyosunuzYesinler senin meydan okumanı şekerim...![]()