Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayıııır bırakmak yok!
Evet bi noktadan sonra verdim yeter diyorsun ama inan ki o kilolar bıraktıgın an geri geliyor. Bakınız: ben. 58.7 ile mezun oldum bu sabah 60'ları yeniden gördüm. O yüzden hedefe ulasmadan diyeti bırakmak yok, zaten bir süre sonra normal yasam tarzı haline gelecektir şok diyet vs yapmadıgın sürece..

aaaaaaaa görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş 60ı görmüş :eğlence:

Ben bunu sabah ilk mesajimda da yazmıştım zaten gözünden mi kaçtı noldu :KK70:
Ah tabi herkesi kendim gibi şahin gözlü saniyorum :cool:

babababaaaaa dilde pabuç......

aman verirsin ya 1 hafta dikkat et yeter :)

gaz verme şu leyleğe zaten bi havalarda bi havalarda hıhhh.......... bana niye 63 olu verirsin falan demiyon da ha bire leyleğe gaz veriyonuz.........

babababaaaaa dilde pabuç......

gaz verme şu leyleğe zaten bi havalarda bi havalarda hıhhh.......... bana niye 63 olu verirsin falan demiyon da ha bire leyleğe gaz veriyonuz.........
Moralini bozma canım ben nedenini çözdüm bu işin onlar neden çabuk kilo veriyorlar biliyomusun çok gençler anacım metabolizmaları bizim iki katımız ondan yaşlıyız biz bozma moralini...:)

bide ismi lazım değil kendine ben karikatürcü başıyım diyo bilmiyokine oo bahsettiği benim:KK70::KK70::KK70:
hanımlar bunu bi meydan okuma olarak algılamak isterdim ama yoğun bir dönemimdesiniz diye askıya alıyorum yoksa bombe seylerle gelirdim.. neyyyyseeee :KK12: ayrıca ben daha minikim aranızda siz kim bilir ne kadardır tanısıyonuz ne bilem hangısını gordunuz hangısını gormedınız.ayrıca da ben her muhabbete boyle karıkaturle cevap verırım huy olmus da burayı cok ısgal etmıym dıye tutuyom kendımı :D :D az daha saha analizi yapam verecem ben istediklerinizi..ortamı kokluyorum su an. ;) ayrıca da kımsenın de tahtısında gözüm yok yaneee :ıslık:

hanımlar bunu bi meydan okuma olarak algılamak isterdim ama yoğun bir dönemimdesiniz diye askıya alıyorum yoksa bombe seylerle gelirdim.. neyyyyseeee :KK12: ayrıca ben daha minikim aranızda siz kim bilir ne kadardır tanısıyonuz ne bilem hangısını gordunuz hangısını gormedınız.ayrıca da ben her muhabbete boyle karıkaturle cevap verırım huy olmus da burayı cok ısgal etmıym dıye tutuyom kendımı :D :D az daha saha analizi yapam verecem ben istediklerinizi..ortamı kokluyorum su an. ;) ayrıca da kımsenın de tahtısında gözüm yok yaneee :ıslık:
Yesinler senin meydan okumanı şekerim...;)

Kizlar mide krampları geciriyorum su an

ve cumadan beri menuyu yazmadim. Kendime 1500 ip atlama cezasi verdim cuma sabahina kadar. Ve artik cok sikma zamani.
misafirlerim gitti ve ben de bitmis haldeyim.

kollontai kollontai kaptanim ve degerli yardimcilarim nilsub nilsub ve morordek morordek ben menu yazmadigim zaman bana direk 500 ip atlama cezasi kesin olur mu

ben kendime puflarla bakıyorum gördüğün üzre... ben zayıflayamadığıma göre leyleğe şişmanlatıp çenesinden kurtuliciğim nihahahahaaa....
btl.webp

Ye sen o pofidikleri ye :63: Sonra bana salça ol vay efendim hiç orjinal değilmişim alll:lülülü::KK56:
Kaptanlarım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub görüyosunuz dimi hem yiyo hem de üsteliyo x2ceza olsun buna..hem de bu masum yavrucağa yeme dedi diye kızıyo bacak kadar çocuğa :KK12:

Yesinler senin meydan okumanı şekerim...:KK66:
Buyur sen de bacım..mutlu musunuz bana işimin gücümün arasında bunları yaptırıyosunuz btlbetul btlbetul le bir oldunuz da.. okhuyoom ben yaa :KK34: yarın sunumum var ben nelerle uğraşıyom hasta hasta :KK12:
Not: hadi bu sayede adımı da deyiverdim size :KK48: ;)

nilgün.webp

Back
X