- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.341
Lahana diyetini yapanların önünde saygıyla egiliyorum :)) ben 1 kaşık bile alamamistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benimKaralahananin etli dolması güzel olur ama :)
Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benimbabamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa
bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii
![]()
Karalahananin etli dolması güzel olur ama :)
Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benimbabamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa
bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii
![]()
Sen yolunu bulmuşsun demek..Yok ya bi daha kanar miyim süt olacak masalina... anne kiloyu vucudum kaldiramiyor her yerim ağrıyor yolda bile zor yuruyorum deyince israr etmiyor :))
Kızlar 58.1 çıktım.***5. Takım 465. Etap***
kollontai (61,3///%0,0) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez (58,3//%) kilosu sabit
d_mndc (78,3/77,9/0,4/%0,51)
nilsub (74,5/74,1/0,4/%0,54)
deryalimm07 (76/75,9/0,1/%0,13)
tatlitambak (82,1/82/0,1/%0,12)
savurgan (72,9/72,4/0,5/%0,69)
denhizx (71,2/70,9/0,3/%0,42)
melampusefe (74,2/73,2/1/%1,35)
parkbyull (95,7/95,2/0,5/%0,52)
denizmineymis(89/88,2/0,8/%0,90)
Ay Isigim (66,5/66,3/0,2/%0,30)
inatettimolacak (84,3//%) kilosu sabit
minnakkelebekim (81/80,2/0,8/%0,99)
5. takım ortalaması: %0,462
ayhan zeynep (100,8/) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
blanche_ea (58,9/58,8/0,1/%0,17)
btlbetul (64,8/64,2/0,6/%0,93)
yei uyandım bacım anlamıyom dediklerini:)
yei uyandım bacım anlamıyom dediklerini:)
Çok tatlıymış ajanlığınn.tabi herkesi takipteyim gruplara sessiz sessiz grip ajanlık yapıyorum kimseye söyleme ama aramızda kalsın tamam mı![]()
valla gözlerimi zor açamıyorum ama çok açıklamalı anlatmışsın anladım tambak sonuncu olmuş desene:)hani diyom yarışıyoduk en çok veren kazancaktı yaaa ben 600 gr sen 400 gr tamba 100 gr vermiş eee birinci belli :))) onu diyom
valla gözlerimi zor açıyorum ama çok açıklamalı anlatmışsın anladım tambak sonuncu olmuş desene:)
Ayy çok geçmiş olsun canım.Ama ilaç verilmemesi çok iyiymiş. Daha sağlıklı çocuklar olucak emin ol.Gecen haftadan beri boyle nilsub anlamadimkiii birgun iyi 2 gun atesleniyor bide ishal okulun muduru bekliyordu kizimi gittigimde okulda herkesde salgin var ogretmenler boyle en iyi senin kizin diyebilirim dedi buranin doktorlari ilac vermiyor ozellikle cocuklar mikropla savasmayi ogrenmeli vucut direnc kazanmasi icin diyorlar ates dusurucu verdim simdilik iyiyarin turkce okuluna gitmiyecem diye tutturdu ishalyaa kaciririm diye korkuyor
bugun arabada 2 defa kacirdi
![]()
sen sabitim dememis miydin yahu?yüzdem de 0.3 sanırım. Ama nereye ekleyecem yaa Ana paylaşıma mı eklemeliyim.Ben beceremem o işleri
Sen bildiğin ajan olmuşsun kızz@kollontai @morordeknilsub
kızlar bısey sorucam bı takımın her uyesı her hafta lıstede olmalı mı..soyle yanı hanı bırımız -yuzde geldık takımdan baskasıyla yer degıstıremeyız dımı.. bı de 3kere bıldırım de bulunmayanı dıskalıfıye edıyoruz 3.haftaya kadar takımı negatıf etkılıyo dımı??
az oncekı durumdan dolayı dıger takımlara da bı bakayım dedım..öncelıkle sunu soylıym kı bu hafta herkes bi göçmüş nedense..neyse asıl su dıkkatımı cektı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-14682
Merveebrar44 (70.7///%) bildirimsiz izne ayrildi bı arkadası boyle yazmıslar sonra lıstenın son halınden sılmısler.gecen hafta da bıldırım yapmamıs sanırım..o sayfayı okuyabılısınız bıraz