Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karalahananin etli dolması güzel olur ama :)
Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benim :KK14:babamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa:skandal::skandal:bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii:KK70:

Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benim :KK14:babamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa:skandal::skandal:bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii:KK70:

Ay yazik yaa. Yeseydiniz ne vardı sanki hain evlatlar :sinirli:

köfte tavuk gibi diğer besinlerden bahsedip örnek vereydiniz adamcağıza... ama en azından çabalamış yani....

***5. Takım 465. Etap***

kollontai (61,3///%0,0) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez (58,3//%) kilosu sabit
d_mndc (78,3/77,9/0,4/%0,51)
nilsub (74,5/74,1/0,4/%0,54)
deryalimm07 (76/75,9/0,1/%0,13)
tatlitambak (82,1/82/0,1/%0,12)
savurgan (72,9/72,4/0,5/%0,69)
denhizx (71,2/70,9/0,3/%0,42)
melampusefe (74,2/73,2/1/%1,35)
parkbyull (95,7/95,2/0,5/%0,52)
denizmineymis(89/88,2/0,8/%0,90)
Ay Isigim (66,5/66,3/0,2/%0,30)
inatettimolacak (84,3//%) kilosu sabit
minnakkelebekim (81/80,2/0,8/%0,99)

5. takım ortalaması: %0,462

ayhan zeynep (100,8/) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
blanche_ea (58,9/58,8/0,1/%0,17)
btlbetul (64,8/64,2/0,6/%0,93)
Kızlar 58.1 çıktım.

Gecen haftadan beri boyle nilsub anlamadimkiii birgun iyi 2 gun atesleniyor bide ishal okulun muduru bekliyordu kizimi gittigimde okulda herkesde salgin var ogretmenler boyle en iyi senin kizin diyebilirim dedi buranin doktorlari ilac vermiyor ozellikle cocuklar mikropla savasmayi ogrenmeli vucut direnc kazanmasi icin diyorlar ates dusurucu verdim simdilik iyi :KK66:yarin turkce okuluna gitmiyecem diye tutturdu ishalyaa kaciririm diye korkuyor:KK70:bugun arabada 2 defa kacirdi:KK23:
Ayy çok geçmiş olsun canım.Ama ilaç verilmemesi çok iyiymiş. Daha sağlıklı çocuklar olucak emin ol.

@kollontai @morordek nilsub nilsub
kızlar bısey sorucam bı takımın her uyesı her hafta lıstede olmalı mı..soyle yanı hanı bırımız -yuzde geldık takımdan baskasıyla yer degıstıremeyız dımı.. bı de 3kere bıldırım de bulunmayanı dıskalıfıye edıyoruz 3.haftaya kadar takımı negatıf etkılıyo dımı??
az oncekı durumdan dolayı dıger takımlara da bı bakayım dedım..öncelıkle sunu soylıym kı bu hafta herkes bi göçmüş nedense..neyse asıl su dıkkatımı cektı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-14682

Merveebrar44 (70.7///%) bildirimsiz izne ayrildi bı arkadası boyle yazmıslar sonra lıstenın son halınden sılmısler.gecen hafta da bıldırım yapmamıs sanırım..o sayfayı okuyabılısınız bıraz
Sen bildiğin ajan olmuşsun kızz

Back
X