• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo kaptanim nerelerdeydiniz, ben de carsamba gidiyorum yine carsamba-pazartesi arasi yokum; ingiltere-iskocya yapacagiz erkek arkimla; cook heyecanliyim ya :KK70:
canım benimki senin gibi yurtdışı değil şekerim bursa eskişehir di
Çok şükür dünden beri iyiyim yarın kontrol günüm bakalım hepsi düştü mü ...
canım anladığım kadarıyla taşları düşürtmüşsün geçmiş olsun tatlım

Ben artıdayım biliyon mu sen.:cry:
Rakibeni bırakıp mapuslara düşüyorsun.Sonra bende üzüntüden yiyip kilo alıyorum.Olucak iş mi bu :KK1:
Azıcık daha ağlıyayım belki gözyaşı ödem atar.. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
demaaa ah rakibem o kadar dedim bu kız bensiz yapamaz munecan bırak beni dedim ama seni severim iltimas göstermem çok adaletli ve eli cımbızlı bir müdireyim affetmem dedi kırmızı kartı gösterdi ben napiiim :anne:

canım benimki senin gibi yurtdışı değil şekerim bursa eskişehir di

canım anladığım kadarıyla taşları düşürtmüşsün geçmiş olsun tatlım
İki gündür sancım bulantım yok daha iyiyim ama yarın belli olacak kaldımı hepsi duştumu aman kaptanım 2haftadır çekiyorum bitsin artık...

demaaa ah rakibem o kadar dedim bu kız bensiz yapamaz munecan bırak beni dedim ama seni severim iltimas göstermem çok adaletli ve eli cımbızlı bir müdireyim affetmem dedi kırmızı kartı gösterdi ben napiiim :anne:
Geçmiş olsun sayılı gün çabuk bitmiş çetemisiniz bacım siz ne işiniz var başka topiklerde :D

Geçmiş olsun sayılı gün çabuk bitmiş çetemisiniz bacım siz ne işiniz var başka topiklerde :KK70:
ya ben zaten eli maşalı bdv ciydim hamile kalınca kasım analarına transfer oldum sonra da diyet topiklerine bir ara yemek yarışmalarına da çok girdim ama gönüllerin birincisi oldum hep:D

Gunaydin kizlar banada hayirli aksamlar diyeyim:KK70:
Sabah
Omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
Ogle
Sirf kiymadan yapmis oldugum dolma:KK19:
Uzerine yogurt doktum
Metabolizmam degisik birsey gordugunden delurduuuu:rolleyes:hep balik salata tavukdu :p
Tuvalettten cikamaz oldum:KK14:
Aksam
100 gr meyveli yogurt yaptim kendime :kk77:
Cok azda ceviz yedim:21:
3 litre su :eğlence:
45 dk yuruyus alistimda artik zor gelmiyor:-)

kaçma kaçma ben sen olmazsan deli gibi kendi kendimemi konuşucam :skandal::KK19:
Geldim.
Senin sütlü incir tarifin çok güzeldi.Harika oldu ya
Tatlı ihtiyacımı giderdim. Artıkın sık sık yaparım ben bunu Çook çookk teşekkürler

Çok şükür dünden beri iyiyim yarın kontrol günüm bakalım hepsi düştü mü ...
İnşallah bişeyciğin kalmamıştır.
Neyseki döndün artıkın. Kilo verelim.Yokluğunu telafi edelim. :KK76:

ya ben zaten eli maşalı bdv ciydim hamile kalınca kasım analarına transfer oldum sonra da diyet topiklerine bir ara yemek yarışmalarına da çok girdim ama gönüllerin birincisi oldum hep:KK70:
İyiymiş. Her demden çalmışsın. :KK45:
Sabah
Omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
Ogle
Uzerine yogurt doktum
Metabolizmam degisik birsey gordugunden delurduuuu:rolleyes:hep balik salata tavukdu :p
Aksam
Çok çok beğendim menünü :KK9:

Yahuuu nerelerdeniz kizlar huuuuu benimde vermem gereken proje var verdim gorumcemin kizina o yapiyor bende buraya takiliyorum delumuyum neeee:KK53:cocuk arada diyorki yengeee tekrar et yarin sunumun var diyor kizz sen yaz ben azicik bakiyim kim var kim yok kk da dedim:confused:leeeennnn uni okurken tanisaydimyaa ben bu kizi ne isime yarardi sormaaayinnn:rolleyes:

Kızlar benim göbek su içtiğimde bile pörtlüyor.
Ne yapsamda tamamen kurtulsam. İç karnın küçük falan diyorlar.Bi alakası var mı.? Sadece oruçken göbişim çıkmıyordu. Şimdi bayramdan öncede memlekete gidiceğiz. Göbekli olmasam çok daha mutlu olucam.

Yahuuu nerelerdeniz kizlar huuuuu benimde vermem gereken proje var verdim gorumcemin kizina o yapiyor bende buraya takiliyorum delumuyum neeee:KK53:cocuk arada diyorki yengeee tekrar et yarin sunumun var diyor kizz sen yaz ben azicik bakiyim kim var kim yok kk da dedim:confused:leeeennnn uni okurken tanisaydimyaa ben bu kizi ne isime yarardi sormaaayinnn:rolleyes:
Becerikli hatunmuş.

Geldim.
Senin sütlü incir tarifin çok güzeldi.Harika oldu ya
Tatlı ihtiyacımı giderdim. Artıkın sık sık yaparım ben bunu Çook çookk teşekkürler

İnşallah bişeyciğin kalmamıştır.

Neyseki döndün artıkın. Kilo verelim.Yokluğunu telafi edelim. :KK76:
Evet birde akşamdan sabaha bırak bak incirin tadı daha çok geçiyor ve soğuk süper oldu inanki sabah bir kase tatlı yemiş gibi oldum ve acayip bağırsak çalıştırıyor görürsün faydasını birazdan;)

Sabah
Omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
Ogle
Uzerine yogurt doktum
Aksam
Senin menulerin hep güzel zaten bacım...

kızz konussun o ben de anneme babama cok duskunmusum kardeşimle benim aradamda 2 yaş var annemin kucağında babamın elini tutmadan uyumazmışım. kardeşim doğunca bırakmışım tüm huysuzlukları.. isyanım doğana kadardı :KK70: sonra koca kafalı bu oğlunuz en güzel bebğiniz hala benim diye dolaşmışım ortalarda :KK70: :KK70: :KK70: kardeşle büyümek çok güzel bişey varsa niyetiniz yapın hayırlısıyla yanlız büyümesin cadıcık :KK66:
hala evim piremsesi benim ama ilk gözağrısıyım ben onların en çok beni seviyolar diye deli deli dolanıyom :KK70: babam hala eşşek kadar oldu hala 2yaşında sanıyo kendini evlat değil köye kadrolu deli yetiştirmişiz diyo :KK70: :KK70: :KK70:
Canimmmm ben baska cocuk istemiyorum kariyer yapmak istiyorum :KK68:okurken hocamiz demistikiii ya kariyer ya cocuk ikisi bir arada olmaz gercekdende oyle doguma 4 kala cikdim hamileligim cok agir gecti sonra 6 ay gene calisamadim iside kaybettim gerektiginden once ayrildigim icin :KK20:ustelik esimlede evliligimiz mukemmel gitmiyor gitgide baska huylarimiz cikiyor birbirimize uymayan :confused:en basitinden ben deli doluyum o agir abi sakadan espiriden anlamaz :KK67:bugun isi birakdi bu ay sonu bende dedim patrona bende birakicam:KK12:bakalim sonumuz ne olcak allah kerim cocuk falan istemiyorum kizimin dedikleri bahane :p

Senin menulerin hep güzel zaten bacım...
Eeee ayi gibi sisince dankkkk etti kafama oysakiii ben hep disardan yerdim simdi geceden yapip saklama kabima koyup pasa pasa ise goturuyorum :pbakdim gitgide sisiyorum zaten ilaclardan epey kilo almisim dahada sisiyorum dur dedim:stop:

Evet birde akşamdan sabaha bırak bak incirin tadı daha çok geçiyor ve soğuk süper oldu inanki sabah bir kase tatlı yemiş gibi oldum ve acayip bağırsak çalıştırıyor görürsün faydasını birazdan:KK66:
O zamn akşamdan yapayım.Dolapta kalsın. Soğuk soğuk yerim.

Canimmmm ben baska cocuk istemiyorum kariyer yapmak istiyorum :KK68:okurken hocamiz demistikiii ya kariyer ya cocuk ikisi bir arada olmaz gercekdende oyle doguma 4 kala cikdim hamileligim cok agir gecti sonra 6 ay gene calisamadim iside kaybettim gerektiginden once ayrildigim icin :KK20:ustelik esimlede evliligimiz mukemmel gitmiyor gitgide baska huylarimiz cikiyor birbirimize uymayan :confused:en basitinden ben deli doluyum o agir abi sakadan espiriden anlamaz :KK67:bugun isi birakdi bu ay sonu bende dedim patrona bende birakicam:KK12:bakalim sonumuz ne olcak allah kerim cocuk falan istemiyorum kizimin dedikleri bahane :p
Yas ilerledikce degisiyolar canim babamdan cekinirdik eskiden simdi basi agrisa gelip bize satasmasa sessizlik oluyo evde. Biraz o sana uyar biraz sen ona daha guzel gunleriniz olur insallah 2dk da sattin adami ayip sana hee :D

Evet birde akşamdan sabaha bırak bak incirin tadı daha çok geçiyor ve soğuk süper oldu inanki sabah bir kase tatlı yemiş gibi oldum ve acayip bağırsak çalıştırıyor görürsün faydasını birazdan:KK66:
Kizz ben de yapayim aklimda olsun ama evde oldugum bi gun yapayim sonra rezil rusva olmayalim millete :KK48:

Back
X