- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.101
Vallahi türkiyeye ne zaman geldi bilmiyorum ama bizim zonguldağa geleli aylar oldu.Benim artık Yeni milli içeceğimCanim gordugum en guzel menun.
Ya smirnoff ice nereden buldun, bayilirim ben Amsterdam'da icmistim ama sadece; Turkiye'de hic gormedim.

Ya bende bayağ araştırdım doktorlar pek faydalı görmüyor diye.Ama bir yandan da doğru düzgün yemeden vitamin eksiğimi nereden tamamlayacağım diye gaza geldim aldım.Canim vitamin alma bosuna, butun uzmanlar bas bas bagiriyor saglikli beslenmiyorsaniz bosuna takviye almayin bir ise yaramiyor diye.
Saglikli besleneceksen al.
Bende su içmeyi hiç sevmem aslında günlerce içmesem hiç aramam.Bence su icmek kesinlikle aciktiriyor diye dusunuyorum ama sonucta metabolizmayi hizlandiriyor; yani en az 2 litre ic ama fazlasini canin isterse ic; 3 litre mesela benim bunyeme fazla geliyor.
Ama şimdi matara aldım içine çubuk tarçın attım, hani su değil de başka bir hafif tatlı içecek içiomuşum gibi.Kanımı şişirincede tok hissediorm sanki sanki yada tamamen plasebo

Bende takılınca sporumu değiştirip hiit yapmaya başlamıştım, etkisi olmuştu.bende 61,5de takılmıştım 1 ay ne gram verebildim ne gram alabildim.
Sonra dedilerki metobolizmanı şaşırt. Kilo vermek amacaıyla değil metobolizmamı sasırtmak amacıyla bana uymayan bir dyet yaptım 6 gün sonra kendime geldim. Ama yaptıgım diyeti kimseye tavsiye etmiyorm