• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 1kepçe yoğurda çekilmiş 1çk keten tohumu 1tanede yeşil ekşi elma bu ara abarttım kızlar izindeyim diye ebru vakvakım takip edin beni diğer kızlar sizde ..
WP_20160601_002.webp

Mor vakvakım sen onu bunu bırakta spor malzemelerimi gördü mü çok güzeller dünden beri bakışıyoruz kendileri ile eskimesinler diye kullanmıyorum...:KK70::KK70::KK70:
Bende cok begendim gule gule kullan kiz niye bekisipda koklasiyorsun canlari cikana kadar yorkiiii senin fizik adam olsun:KK70:seyirlik degil omurluk olsun:KK68:

Ebru bu chia tohumunu akşam yaptığım sutlu incirin içine koyup sabah tuketsem diyorum olurmuki acep kızlar ses verin bakem....
T tatlitambak sen yiyiyordun dimi...
Bu chia tohumunu arkadasim suyunun icine atip iciyor metabolizmam cok hizli calisiyor dedi bi ara guzel gobegini eritti gecen yine portlemis gobegi heryeri incecik olunca gobek kotu duruyor tabiki bende aramadigim market kalmadi bulamadim kadin git persian marketten soyle deyip al dedi bilemorumkiii persianca nasil diyecem:confused:

Kalk birinden başla organiğim.Devamı gelir.

Lise mi ortaokul mu?
6-7-8 siniflara bakicam ama bayan dediki 3 tane ogretmen var sen simdilik 6 siniflara bak dedi:KK66:yarin 7-8lerde deneriz dedi deneme tahtasiyiz bu hafta zaten bugunluk training yaptim tecrubeli bayanin yaninda onada ben kil oldum cocuklar nasil olmuyor hayret herseye I am so sad diyor enemmm baska birsey bilmiyor dedim :KK59:ogleden sonra birseye kizdi tozu dumana kattiyaaa kadin:KK70:

kizlar cok yazdim ama bunu yazmasam olmazdi bugun bi bayan geldi oda gorevli orda beni soru zincirine tuttu hangi uniyi bitirdin kac yilinda dedi bende soyledim sen mahmudu taniyonmu dedi bende ogretmense mutlaka taniyordurum dedim lubnanli dedi tamam iste ogretmense taniyordurum dedim kadin yok ogrenci o dedi:ıslık:universitenin kapisindan girince 4 katli bina varyaaa onun 2 .katinda 5.sinif dedi:KK70::KK70::KK70:ayyyy tutamadim kendimi ilk defa cildirmis gibi guldummmm:rolleyes:kadin anladi herhalde usulca gitti:21:

Bende cok begendim gule gule kullan kiz niye bekisipda koklasiyorsun canlari cikana kadar yorkiiii senin fizik adam olsun:KK70:seyirlik degil omurluk olsun:KK68:
Bi başlasam arıkın incecik olurum:)
Bu chia tohumunu arkadasim suyunun icine atip iciyor metabolizmam cok hizli calisiyor dedi bi ara guzel gobegini eritti gecen yine portlemis gobegi heryeri incecik olunca gobek kotu duruyor tabiki bende aramadigim market kalmadi bulamadim kadin git persian marketten soyle deyip al dedi bilemorumkiii persianca nasil diyecem:confused:
Burda heryerde var artık...

kizlar cok yazdim ama bunu yazmasam olmazdi bugun bi bayan geldi oda gorevli orda beni soru zincirine tuttu hangi uniyi bitirdin kac yilinda dedi bende soyledim sen mahmudu taniyonmu dedi bende ogretmense mutlaka taniyordurum dedim lubnanli dedi tamam iste ogretmense taniyordurum dedim kadin yok ogrenci o dedi:ıslık:universitenin kapisindan girince 4 katli bina varyaaa onun 2 .katinda 5.sinif dedi:KK70::KK70::KK70:ayyyy tutamadim kendimi ilk defa cildirmis gibi guldummmm:rolleyes:kadin anladi herhalde usulca gitti:21:
Ne ayarsız insanlar var...:D

kollontai kollontai kaptanım şimdi ben deneme süresini de geçsemde takıma giremeyecek miyim?
Yani şu an denemedemiyim yoksa takıma zaten hiç girmeyecekmiyim?
canım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsin :(

Bir de ben sadece 27 mayıs ve 28 mayıs menulerini bildirmedim. Uyarı almak için 3 olması gerekmiyor mu
onceden de bi kere bildirmedin canım toplam 3 olunca 1 uyarı yazıyorum :)

Mrnümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Zaten bir kırmızı kartım var. Bu hafta ikincisini alırsam kötü olacak. En iyisi yazayım ben. Ailemle yıkda ili ya da üç kez bir araya geliyorum. Bu zamanı da onu yeyim bunu yamayayim diye kasarak heçirmek istemedim. Bana kızacaksınız sen zayıflamak istemiyor musun diyeceksiniz ama bu da çok özel bir durum benim için. Buraya gelmeden önce 1 hafta hariç hep %1 in üzerindeydim kilo bermede. Ve inanıyorum ki evime geçince devam edecek bu durum. Çünkü azimliyim ve istekliyim. Neyse çok konuştum.bugünkü menüm kollontai kollontai morordek morordek
Kahvaltı yarım porsiyon menemen 2 dilim ekmek 4zeytin 1 dilim kaşar
Öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost çay
Akşam 2 köfte biraz patates 1 dilim ekmek
Su 2 litre.
Evetttt durum bu kızlar
arkadasa 300 zıpzıp inatettimolacak inatettimolacak

31 mayıs ceza listesi
ebrusonmez ebrusonmez --> 500 zıp -->200 yapıldı/ 300kaldı
savurgan savurgan --> 200 zıp --> 250 zıp tamamladı :KK66: :KK9:

kollontai kollontai
ebruya 100 zıp daha vaktinde tamamlamadıgı icin ebrusonmez ebrusonmez

morordek morordek gecmis olsun tatlım

okuya okuya geliyorum kızlar

canım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsin
Ama kaptancığım bak düzene soktum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim salatalık

Öğlen
Yağsız ızgara tavuk
Salata

Akşam
2 kaşık makarna
2 kaşık sebzeli et yemeği

Su: vallahı kafadan 3tür ama saymadım matara ile geziorm
Spor: Jillian Level 2
Dün nöbetçiydim gene, nöbet odasında jillian yapmadığım kalmıştı onu da yaptım.hatta bugün çalışmam gerekti 30 saat olmuş hala iş yerşndeyim ama sabah kalktığımda dabir jillian 2 yaptım.Biri beni durdursun. :)

Ama kaptancığım bak düzene soktum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim salatalık

Öğlen
Yağsız ızgara tavuk
Salata

Akşam
2 kaşık makarna
2 kaşık sebzeli et yemeği

Su: vallahı kafadan 3tür ama saymadım matara ile geziorm
Spor: Jillian Level 2
Dün nöbetçiydim gene, nöbet odasında jillian yapmadığım kalmıştı onu da yaptım.hatta bugün çalışmam gerekti 30 saat olmuş hala iş yerşndeyim ama sabah kalktığımda dabir jillian 2 yaptım.Biri beni durdursun. :)
sabah kalktığımda dediğimide yalnış anlamayın bikaç saat tilki misali yarı göz açık kulak tam açık istirahate çekiliorm.

Sabah aç karnına incirli süt

Kahvaltı: 4 YK menemen 2 dilim tbe 3 YK yoğurt

Ara: yok

Akşam 4 YK Sebzeli güveç. Yeşillik. 2 bardak ayran

Su: 2 lt

Spor yapamadim. Başım çok ağrıyordu ağrı kesici aldım uyuyup kalmisim yeni kalktim sayılır.

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
arkadasa 200 zıpzıp inatettimolacak inatettimolacak

günaydınlar
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez
dünkü menüm
sabah klasik kahvaltım dukan ekmeği misket peynir süzme peynir kokteyl domatescik dereotu maydonoz şekersiz çay
öğlen meksika soslu tavuk sote yedim ama mideyi bozduk mesai bitene kadar içimde eseri kalmadı
akşam tavada tavuk baget yağsız az suda pişti 4-5 tane ekmeksiz toplamda 2 yemek kaşığı kadar yoğurtla tüketebildim oğlum durmadı çünkü
su içtim baya limonlu hemde
yeşilçay limon soda tükettim 3 bardak kadar...
saygılarımla.
arkadasa 15 dk yuruyus inatettimolacak inatettimolacak

Günaydın herkese.... Kaptanim kollontai kollontai ben sadece iki kere menü bildirmedim onda da banliydim zaten. Uyarı almam için 3 olması gerekmiyor mu?
banlanmiceksiniz bi daha uyarı almiceksiniz %2 yapıp uyarıyı sildireceksiniz :) 10 gun once falandı sanırım bi menu bildirimin eksik
yok kız bendeki yarım yağlı hem sen de 6 tane zeytin var onun yağını nedcen ben zeytin yemiyorum..salam da hindi füme ...yani o tabaktakiler dukana uygun...yımırta ve zeytini anca kapatıyolar.
haa bi demet yesilligi yut sonra dukana uygun de, karsında dukancılar var bacım yemeyiz biz bunları artı o kadar domates o kadar peynir bi ogunde yenir mi kız azcık azalt onları

Kız ben bir dün yazmadim menümü ve 2 uyarım var nerden acep. Hani bana ip atlama cezası nerde
onceden 1 uyarın vardı artı geldigin icinde bi uyarı aldın

günaydın ben neden uyarı aldım..
toplamda 3 kere menu bildirmemissin canım o yuzden aldın
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub @parkbyull
Dünün menüsü
Kahvaltı:
2 közde biber
2 haş.yumurta
maydonoz domates salatalık
4 etli sarma
Öğle:
2 kaşık dondurma
1 elma
Ara:
1 elma ( elmalar küçücük)
1 elmayı rendeleyip pişirdim. sonra 6 kaşık yoğurda ekledim yedim.
Akşam: ızgara mantar
Su:
2.5 litre
Spor: 200 jj ceza için yapmıştım.
arkadasa 300 zıpzıp daha inatettimolacak inatettimolacak

kızlar hastanedeyim cepten giriyorun haliyle liste onumde degil bl daha uyarı yazarken niye yazdıgımı da yazarım ama ufak bi hatırlatma gecmisi okursanız uyarı sebeplerini zaten gorursunuz canlarım

banlanmiceksiniz bi daha uyarı almiceksiniz %2 yapıp uyarıyı sildireceksiniz :) 10 gun once falandı sanırım bi menu bildirimin eksik
haa bi demet yesilligi yut sonra dukana uygun de, karsında dukancılar var bacım yemeyiz biz bunları artı o kadar domates o kadar peynir bi ogunde yenir mi kız azcık azalt onları

Haha ben sana dediydim;)

10 gün önce böyle bir kural yoktu ama.. Eminim o gün de bir şey olmuş unutmusumdur. Çok dikkatliyim bu konuda çünkü. Bazen tek kolumda kızım tek elimde telefon menü yazıyorum. Yine de uyarım var. Yani daha kural konulmadan öncesine gidilmiş ceza yazılmış anlamadım bu durumu. Benim bildiğim kural konduktan sonra geçerlidir. Bunlar da benim ufak eleştirilerim olsun. Zip zip cezani da akşama yaparım.

Back
X