- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.221
Evet avustralyadayım evlendikden sonra gittimPeki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet avustralyadayım evlendikden sonra gittimPeki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.
Mor vakvakım sen onu bunu bırakta spor malzemelerimi gördü mü çok güzeller dünden beri bakışıyoruz kendileri ile eskimesinler diye kullanmıyorum...Peki sen hep Avustralya'da mıydın ya? :) Sanki evlendikten sonra gittin gibi kalmıs aklımda.
Kalk birinden başla organiğim.Devamı gelir.Ay sorma onlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum ne olcek bilmiyorum...
Lise mi ortaokul mu?Kiz coookkk memmun kaldim ama isten cocuklarin sorunlarinida dinlemek cok ekşınlıymışgitme diyen bile oldu kizzzzne dert varmis dunkuuu bebelerde anacim
![]()
Evet gördüm cok güzeller ama kullanırsan daha güzel olurlarMor vakvakım sen onu bunu bırakta spor malzemelerimi gördü mü çok güzeller dünden beri bakışıyoruz kendileri ile eskimesinler diye kullanmıyorum...![]()
Ebru bu chia tohumunu akşam yaptığım sutlu incirin içine koyup sabah tuketsem diyorum olurmuki acep kızlar ses verin bakem....Kalk birinden başla organiğim.Devamı gelir.
Lise mi ortaokul mu?
Bende cok begendim gule gule kullan kiz niye bekisipda koklasiyorsun canlari cikana kadar yorkiiii senin fizik adam olsunMor vakvakım sen onu bunu bırakta spor malzemelerimi gördü mü çok güzeller dünden beri bakışıyoruz kendileri ile eskimesinler diye kullanmıyorum...![]()
Bu chia tohumunu arkadasim suyunun icine atip iciyor metabolizmam cok hizli calisiyor dedi bi ara guzel gobegini eritti gecen yine portlemis gobegi heryeri incecik olunca gobek kotu duruyor tabiki bende aramadigim market kalmadi bulamadim kadin git persian marketten soyle deyip al dedi bilemorumkiii persianca nasil diyecemEbru bu chia tohumunu akşam yaptığım sutlu incirin içine koyup sabah tuketsem diyorum olurmuki acep kızlar ses verin bakem....
T tatlitambak sen yiyiyordun dimi...
6-7-8 siniflara bakicam ama bayan dediki 3 tane ogretmen var sen simdilik 6 siniflara bak dediKalk birinden başla organiğim.Devamı gelir.
Lise mi ortaokul mu?
Bi başlasam arıkın incecik olurum:)Bende cok begendim gule gule kullan kiz niye bekisipda koklasiyorsun canlari cikana kadar yorkiiii senin fizik adam olsunseyirlik degil omurluk olsun
![]()
Burda heryerde var artık...Bu chia tohumunu arkadasim suyunun icine atip iciyor metabolizmam cok hizli calisiyor dedi bi ara guzel gobegini eritti gecen yine portlemis gobegi heryeri incecik olunca gobek kotu duruyor tabiki bende aramadigim market kalmadi bulamadim kadin git persian marketten soyle deyip al dedi bilemorumkiii persianca nasil diyecem![]()
Ne ayarsız insanlar var...kizlar cok yazdim ama bunu yazmasam olmazdi bugun bi bayan geldi oda gorevli orda beni soru zincirine tuttu hangi uniyi bitirdin kac yilinda dedi bende soyledim sen mahmudu taniyonmu dedi bende ogretmense mutlaka taniyordurum dedim lubnanli dedi tamam iste ogretmense taniyordurum dedim kadin yok ogrenci o dediuniversitenin kapisindan girince 4 katli bina varyaaa onun 2 .katinda 5.sinif dedi
ayyyy tutamadim kendimi ilk defa cildirmis gibi guldummmm
kadin anladi herhalde usulca gitti
![]()
canım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsinkollontai kaptanım şimdi ben deneme süresini de geçsemde takıma giremeyecek miyim?
Yani şu an denemedemiyim yoksa takıma zaten hiç girmeyecekmiyim?
onceden de bi kere bildirmedin canım toplam 3 olunca 1 uyarı yazıyorum :)Bir de ben sadece 27 mayıs ve 28 mayıs menulerini bildirmedim. Uyarı almak için 3 olması gerekmiyor mu
arkadasa 300 zıpzıpMrnümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Zaten bir kırmızı kartım var. Bu hafta ikincisini alırsam kötü olacak. En iyisi yazayım ben. Ailemle yıkda ili ya da üç kez bir araya geliyorum. Bu zamanı da onu yeyim bunu yamayayim diye kasarak heçirmek istemedim. Bana kızacaksınız sen zayıflamak istemiyor musun diyeceksiniz ama bu da çok özel bir durum benim için. Buraya gelmeden önce 1 hafta hariç hep %1 in üzerindeydim kilo bermede. Ve inanıyorum ki evime geçince devam edecek bu durum. Çünkü azimliyim ve istekliyim. Neyse çok konuştum.bugünkü menümkollontai
morordek
Kahvaltı yarım porsiyon menemen 2 dilim ekmek 4zeytin 1 dilim kaşar
Öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost çay
Akşam 2 köfte biraz patates 1 dilim ekmek
Su 2 litre.
Evetttt durum bu kızlar
ebruya 100 zıp daha vaktinde tamamlamadıgı icin31 mayıs ceza listesi
ebrusonmez --> 500 zıp -->200 yapıldı/ 300kaldı
savurgan --> 200 zıp --> 250 zıp tamamladı
![]()
kollontai
Ama kaptancığım bak düzene soktum.canım tabi ki listeye girebilirsin deneme surecindesin, ama menulerini bi duzene sokman lazım yoksa glremezsin
sabah kalktığımda dediğimide yalnış anlamayın bikaç saat tilki misali yarı göz açık kulak tam açık istirahate çekiliorm.Ama kaptancığım bak düzene soktum.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim salatalık
Öğlen
Yağsız ızgara tavuk
Salata
Akşam
2 kaşık makarna
2 kaşık sebzeli et yemeği
Su: vallahı kafadan 3tür ama saymadım matara ile geziorm
Spor: Jillian Level 2
Dün nöbetçiydim gene, nöbet odasında jillian yapmadığım kalmıştı onu da yaptım.hatta bugün çalışmam gerekti 30 saat olmuş hala iş yerşndeyim ama sabah kalktığımda dabir jillian 2 yaptım.Biri beni durdursun. :)
arkadasa 200 zıpzıp
arkadasa 15 dk yuruyusgünaydınlar
kollontai
morordek
nilsub
ebrusonmez
dünkü menüm
sabah klasik kahvaltım dukan ekmeği misket peynir süzme peynir kokteyl domatescik dereotu maydonoz şekersiz çay
öğlen meksika soslu tavuk sote yedim ama mideyi bozduk mesai bitene kadar içimde eseri kalmadı
akşam tavada tavuk baget yağsız az suda pişti 4-5 tane ekmeksiz toplamda 2 yemek kaşığı kadar yoğurtla tüketebildim oğlum durmadı çünkü
su içtim baya limonlu hemde
yeşilçay limon soda tükettim 3 bardak kadar...
saygılarımla.
banlanmiceksiniz bi daha uyarı almiceksiniz %2 yapıp uyarıyı sildireceksiniz :) 10 gun once falandı sanırım bi menu bildirimin eksikGünaydın herkese.... Kaptanimkollontai ben sadece iki kere menü bildirmedim onda da banliydim zaten. Uyarı almam için 3 olması gerekmiyor mu?
haa bi demet yesilligi yut sonra dukana uygun de, karsında dukancılar var bacım yemeyiz biz bunları artı o kadar domates o kadar peynir bi ogunde yenir mi kız azcık azalt onlarıyok kız bendeki yarım yağlı hem sen de 6 tane zeytin var onun yağını nedcen ben zeytin yemiyorum..salam da hindi füme ...yani o tabaktakiler dukana uygun...yımırta ve zeytini anca kapatıyolar.
onceden 1 uyarın vardı artı geldigin icinde bi uyarı aldınKız ben bir dün yazmadim menümü ve 2 uyarım var nerden acep. Hani bana ip atlama cezası nerde
toplamda 3 kere menu bildirmemissin canım o yuzden aldıngünaydın ben neden uyarı aldım..
arkadasa 300 zıpzıp dahakollontai
morordek
nilsub @parkbyull
Dünün menüsü
Kahvaltı:
2 közde biber
2 haş.yumurta
maydonoz domates salatalık
4 etli sarma
Öğle:
2 kaşık dondurma
1 elma
Ara:
1 elma ( elmalar küçücük)
1 elmayı rendeleyip pişirdim. sonra 6 kaşık yoğurda ekledim yedim.
Akşam: ızgara mantar
Su:
2.5 litre
Spor: 200 jj ceza için yapmıştım.
menulerin boyle devam ederse bu cuma degil haftaya cuma listede olursun canımsabah kalktığımda dediğimide yalnış anlamayın bikaç saat tilki misali yarı göz açık kulak tam açık istirahate çekiliorm.
Geçmiş olsun bi sorunmu var canım...kızlar hastanedeyim cepten giriyorun haliyle liste onumde degil bl daha uyarı yazarken niye yazdıgımı da yazarım ama ufak bi hatırlatma gecmisi okursanız uyarı sebeplerini zaten gorursunuz canlarım
Haha ben sana dediydimarkadasa 200 zıpzıpinatettimolacak
arkadasa 15 dk yuruyusinatettimolacak
banlanmiceksiniz bi daha uyarı almiceksiniz %2 yapıp uyarıyı sildireceksiniz :) 10 gun once falandı sanırım bi menu bildirimin eksik
haa bi demet yesilligi yut sonra dukana uygun de, karsında dukancılar var bacım yemeyiz biz bunları artı o kadar domates o kadar peynir bi ogunde yenir mi kız azcık azalt onları
onceden 1 uyarın vardı artı geldigin icinde bi uyarı aldın
toplamda 3 kere menu bildirmemissin canım o yuzden aldın
arkadasa 300 zıpzıp dahainatettimolacak
arkadasa 200 zıpzıpinatettimolacak
arkadasa 15 dk yuruyusinatettimolacak
banlanmiceksiniz bi daha uyarı almiceksiniz %2 yapıp uyarıyı sildireceksiniz :) 10 gun once falandı sanırım bi menu bildirimin eksik
haa bi demet yesilligi yut sonra dukana uygun de, karsında dukancılar var bacım yemeyiz biz bunları artı o kadar domates o kadar peynir bi ogunde yenir mi kız azcık azalt onları
onceden 1 uyarın vardı artı geldigin icinde bi uyarı aldın
toplamda 3 kere menu bildirmemissin canım o yuzden aldın
arkadasa 300 zıpzıp dahainatettimolacak