- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.321
sen niye kaşınıyon bacım ne kusur ettin de bakemBenim cezam yok mu ama neden yokinatettimolacak verin bana da ceza yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen niye kaşınıyon bacım ne kusur ettin de bakemBenim cezam yok mu ama neden yokinatettimolacak verin bana da ceza yaaa
afiyet olsun canımEvet kızlar akşam yemeğim yarım çay bardağı kara buğday haşladım az suda suyunu çekene kadar 1kepçe yoğurtla yiyiyorum güzelmiş tadı:)
Eki Görüntüle 1840978
tatlım cumaya az kala bulgur ayran tuketmesen ıyı olur..şişiren şeyler bunlar ondandır.. bı de bıraz dolu menu olmus sankım ondan da olabılerMenümsabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
3 kuru kayısı
2 ceviz
2 yk lor
3 zeytin
ara 1 elma
öğlen
1 dilim ekmek
patatesli yumurta
1 yk pekmez
krem peynir
akşam
2 tavuk but yanına mantar biber soğan sote
3 yk bulgur pilavı
ayran
salata
menüden hiç memnun değilim. Kendimi çok sis hissediyorum
şu 2 lt
geçti
kollontai @morordek
nilsub
inatettimolacak
iyi geceler. Günüm tuvalette geçti yahu çocukla. ..
hosgeldın canım ıyı aksamlarmrb 4. takımdanı iyi akşamlar
dokanman ona
ipsiz de zıplayabılırsın canımhatta dun aksam da bı arkadasa yazmıstım jumpıng jack yapabılırsın..link de koyuyorum bak
![]()
Akilliya bak sen
Zeroyu da kucult
Iyi aksamlaaaar![]()
Aslında varya dünya için küçük kendim için kocaman bi adım attım.Bak canım akşam menunde 1 dilim esmer ekmek ve benzeri ekmeklere çok çok kızamıyorum insan çok acıktımı başka şeylere saldırmamak için yiyebilir kaptan kızıyor ama :)
Zeroda olsa kolaya kesinlikle karşıyım şimdi sen ekmekten daha fazla ve zararlı kalori aldın lütfen kolayı bırak canım![]()
Bak uyanıga ekmegi pire gibi yazmış görümesin diye![]()
Herkeste yakaladı amaaaaa........![]()
Asıl böyle dikkat cekici olmuszekice ama takdir ettim zeroyu da küçük yazsaymış tam olacakmış
![]()
Hahhaaa uyanık spor ne olucak.![]()
arkadaşa 500 ceza en geç cumaya kadar yapacak !!!!
T tatlitambak 500 ceza yazdım ona tatlım en geç cumaya kadar ebrunun toplam cezası 7oo oldu :)1 Haziran Ceza Listesi
M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye
)
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
parkbyull --> 15dk yürüyüş
kollontai
Bi de bu benım yaramaz rakıbeme T tatlitambak a kesmemıssın ceza hanı benım cezam hanı benım cezam dıyıp duruyo..sen kes yoksa ben daha fena yapıcam neler yemıs bugun
![]()
kaptanım M melampusefe bıldırdı ayrıca ceza da yazdın ya.. bı de o telını suya dusurmus galıba cok kısa gırebıldı.yarın sabah gelırT tatlitambak dün menü bildirmed, toplam uyarısı 3 oldu. M melampusefe gözümden kaçmış sende toplam 3 kere menü bldirmediğin için seninde 2 uyarın var toplamda.
canım bak yaz al cezanı otur bence..yazmayınca uyarıya cevırıyo kaptan yapıstırmıs bı tane daha son mesajda görürsün..dizginle kendini lütfen..kendımı toparlıyorum dıyosun kotu seyler olmasın bak bu da mesajı yazayım buraya daDünü yazmasam daha iyi... hacamattan sonra iştah patlaması yaşadım da
o da sabah bı kahvaltı resmı atmıstı tüm gün onu konustuk korkup kactı mı gene mapıslara mı dustu allah bılırparkbyull bugün menü bildirmedin yarın mı bildireceksin bugünün menüsünü bildirmezsen 1 uyarı alacaksın bilgin olsun
Bol bol yeşillik olursa beğeniyor yavrum denedim test ettim 2 patates yedim diye 200 zıplama almış insanım benkollontai'ye menu begendirmek deveye hendek atlatmaktan zordur![]()