• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim cezam yok mu ama neden yok inatettimolacak inatettimolacak verin bana da ceza yaaa
sen niye kaşınıyon bacım ne kusur ettin de bakem ;) sen kaç kilosun de bakem onu bana en son ne zaman tartıldın sen..cuma yıne artıyla gel o zaman gorecen sen asıl cezayı kendı ıskence yontemlerımı hazırlıyom sana :sopa::sopa::sopa:

Menümsabah 9.30

1 haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
3 kuru kayısı
2 ceviz
2 yk lor
3 zeytin

ara 1 elma

öğlen
1 dilim ekmek
patatesli yumurta
1 yk pekmez
krem peynir

akşam
2 tavuk but yanına mantar biber soğan sote
3 yk bulgur pilavı
ayran
salata

menüden hiç memnun değilim. Kendimi çok sis hissediyorum
şu 2 lt
geçti
kollontai kollontai @morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
iyi geceler. Günüm tuvalette geçti yahu çocukla. ..
tatlım cumaya az kala bulgur ayran tuketmesen ıyı olur..şişiren şeyler bunlar ondandır.. bı de bıraz dolu menu olmus sankım ondan da olabıler ;)

dokanman ona nilsub nilsub yesın ne yıyosa aha geldı ramazan..ıftarda su bıle ıcırmıcem ona hele bı artı gelsın.. o kadar spor yapıyo patateslı yımırta yıyo.. bacım ac kalıcaz bıraz gerekırse mıdemızın gurultusundan kendı sesımızı duymıcaz :D :D la yidik zatii dunyaları :D ne demıs ıbrahım saracoglu hocamız --> zayıflamak ısteyen az yesın :D :D

:KK70: :KK70:
Akilliya bak sen :KK70:
Zeroyu da kucult :p

Iyi aksamlaaaar :KK25:

Bak canım akşam menunde 1 dilim esmer ekmek ve benzeri ekmeklere çok çok kızamıyorum insan çok acıktımı başka şeylere saldırmamak için yiyebilir kaptan kızıyor ama :)
Zeroda olsa kolaya kesinlikle karşıyım şimdi sen ekmekten daha fazla ve zararlı kalori aldın lütfen kolayı bırak canım:KK66:
Aslında varya dünya için küçük kendim için kocaman bi adım attım.
Normalde hergün 1lt içerdim
Offf ne içerdim hemde
Ama şimdi aşırı azalttım
Herkes şaşkın :)

Bak uyanıga ekmegi pire gibi yazmış görümesin diye :KK70:

Herkeste yakaladı amaaaaa........:KK70::KK70:

Asıl böyle dikkat cekici olmus:KK70: zekice ama takdir ettim zeroyu da küçük yazsaymış tam olacakmış :KK70:

Ya bende kızdım çok kendime zeroyu nie küçük yazmadım die :))

Hahhaaa uyanık spor ne olucak.:KK70:

Yahu hemen de deşifre ediosunuz
Belkim kaptan görmeyecekti ;))

1 Haziran Ceza Listesi

M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:)
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı :KK9:
parkbyull parkbyull --> 15dk yürüyüş

kollontai kollontai
Bi de bu benım yaramaz rakıbeme T tatlitambak a kesmemıssın ceza hanı benım cezam hanı benım cezam dıyıp duruyo..sen kes yoksa ben daha fena yapıcam neler yemıs bugun :sinirli:
:sinirli::sinirli:

Menümü yazayım ki bir uyarı daha almayayım. Kahvaltı 1 dilim tost çay
Öğle dondurma
Akşam cısss adı bende kalsın.
Su 2 litre. Çok düzensiz bir gün oldu benim için kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
arkadaşa 500 ceza en geç cumaya kadar yapacak !!!! inatettimolacak inatettimolacak

1 Haziran Ceza Listesi

ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:)

kollontai kollontai
Bi de bu benım yaramaz rakıbeme T tatlitambak a kesmemıssın ceza hanı benım cezam hanı benım cezam dıyıp duruyo..sen kes yoksa ben daha fena yapıcam neler yemıs bugun :sinirli:
:sinirli::sinirli:
T tatlitambak 500 ceza yazdım ona tatlım en geç cumaya kadar ebrunun toplam cezası 7oo oldu :)

Cezalara bakıcam derken kendımınkını yazmayı unutuyodum :D
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sabah
2minik salatalık
biraz beyazpeynır
cay

Öğle
1bardak kefir

Ara
Sınav yüzünden bişey yiyemedim saat 4gibi
1domates az peynır attım agzıma

Akşam
1kepce tarhana corbası
3yk z.yaglı fasulye
1yk yoğurt

Su:2,5lt
Spor :1saat tempolu yürüyüş + 3mile leslie

1 haziran spor listesi

1. Tatlitambak 45 dk kondisyon bisikleti
2. Minnakkelebekim 30 dk yürüyüş. 10 duvarda sınav 10 ayakta mekik. 200 ziplamanin 100u yapıldı (ceza) -> cezayı tamamladı sonra bu arkadas not duseyım karısmasın ;)
3. inatettimolacak : 1saat yürüyüş + 3mile leslie --> 1saat 45dk

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/00:30 güncellendi)

ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış :KK48:
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai kollontai

T tatlitambak dün menü bildirmed, toplam uyarısı 3 oldu. M melampusefe gözümden kaçmış sende toplam 3 kere menü bldirmediğin için seninde 2 uyarın var toplamda.
kaptanım M melampusefe bıldırdı ayrıca ceza da yazdın ya.. bı de o telını suya dusurmus galıba cok kısa gırebıldı.yarın sabah gelır
mesajı da bu

Menümü yazayım ki bir uyarı daha almayayım. Kahvaltı 1 dilim tost çay
Öğle dondurma
Akşam cısss adı bende kalsın.
Su 2 litre. Çok düzensiz bir gün oldu benim için kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Dünü yazmasam daha iyi... hacamattan sonra iştah patlaması yaşadım da
canım bak yaz al cezanı otur bence..yazmayınca uyarıya cevırıyo kaptan yapıstırmıs bı tane daha son mesajda görürsün..dizginle kendini lütfen..kendımı toparlıyorum dıyosun kotu seyler olmasın bak bu da mesajı yazayım buraya da

kollontai kollontai
T tatlitambak dün menü bildirmed, toplam uyarısı 3 oldu. M melampusefe gözümden kaçmış sende toplam 3 kere menü bldirmediğin için seninde 2 uyarın var toplamda.

parkbyull parkbyull bugün menü bildirmedin yarın mı bildireceksin bugünün menüsünü bildirmezsen 1 uyarı alacaksın bilgin olsun
o da sabah bı kahvaltı resmı atmıstı tüm gün onu konustuk korkup kactı mı gene mapıslara mı dustu allah bılır :D bacım parkbyull parkbyull gel yaz hepsını sen de bak cezanda var zaten onu da yapınca benı de etıketlersen sevınırım ;)

Back
X