- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.001
gecen hafta gecmistin beni![]()
O zaman bu hafta da geçebilirim yani. Cuma ya göre 700 gr eksi deyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen hafta gecmistin beni![]()
canım sen bu hafta değil sonraki cuma girebiliyosun listeye, çok geçmiş olsun, buralarda ol ama motive edelim seni :)
canım bende raporlu anksiyete hastasıyım. 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaç almayı unuttuğumda kötüü oluyotum kesinlikle medikal destek alın, mesela benim rüyalarım beni mahvediyo, herkeste farklı belirtileri var tabi çok çok geçmiş olsun.
300 zıpzıpinatettimolacak
uyarıları %2 nin üstüne çıkarsan ya da o hafta spor listesinde birinci olursan siliyorum canım üzgünüm, sadece menü bildirmek için eşinin tellefonundan girseydin keşke, bundan sonra uyarı almamaya bak
canım sana menü bildirimi yapman ve 5 mesaj yazman dışında karışmıyorum ama kilo bildirimlerin %0,3 altında olduğunda uyarı alırsın bilgin olsun ve bu şekilde zayıflaman çok zor keza 2 aydır takımdasın kilon çok fazla olmasına rağmen 3 kilo vermişsin tercih senin
Çok geçmişolsun canım.Tedavisi olmayan bişey değil.Bir dr'ye giderseniz düzelir inşallah
eşin yanımda değildi ki o işi dolayısıyla yurt dışındaydı nete de girecek durum yoktu. neyse cuma sildiririm uyarımı.canım sen bu hafta değil sonraki cuma girebiliyosun listeye, çok geçmiş olsun, buralarda ol ama motive edelim seni :)
canım bende raporlu anksiyete hastasıyım. 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaç almayı unuttuğumda kötüü oluyotum kesinlikle medikal destek alın, mesela benim rüyalarım beni mahvediyo, herkeste farklı belirtileri var tabi çok çok geçmiş olsun.
uyarıları %2 nin üstüne çıkarsan ya da o hafta spor listesinde birinci olursan siliyorum canım üzgünüm, sadece menü bildirmek için eşinin tellefonundan girseydin keşke, bundan sonra uyarı almamaya bak
canım sana menü bildirimi yapman ve 5 mesaj yazman dışında karışmıyorum ama kilo bildirimlerin %0,3 altında olduğunda uyarı alırsın bilgin olsun ve bu şekilde zayıflaman çok zor keza 2 aydır takımdasın kilon çok fazla olmasına rağmen 3 kilo vermişsin tercih senin
canım geçmş olsun. tez zamanda inşallah düzelir eşin. sende liste dışı katılsan. bu kadar yol katetmişken bırakma diyeti.moralinde bozuk olunca yemeye verirsin kendini. kilo vermesen bile sabit kalırsın.Biz de doktor teşhisi yok ama benim şüphem var sadece anksiyete olabilir diye. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.
SüpersinO zaman bu hafta da geçebilirim yani. Cuma ya göre 700 gr eksi deyim
Süpersin![]()
Bizden de sizlere sevgilerGuzel rakibelerimiz hepinize hayirli ramazanlar.
Allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin, 4. takimdan kucak dolusu sevgiler.![]()
Evet canım onu sormuştum nasıl yapılıyodu o?sütü kaynatıp içinemi atıyoduk?malum ramazan oruç filan bağırsakları durdurur diye arada yapayım dedimSağol canım. Bu arada bu İncirli tarifi sormuştum diminilsub arkadaşımız kabizlik için önermisti. Doğal Mushil diye
canım en son senın mesajın vardı senden cevap vererek başlıym..yanlıs hatırlamıyosam soyleydıEvet canım onu sormuştum nasıl yapılıyodu o?sütü kaynatıp içinemi atıyoduk?malum ramazan oruç filan bağırsakları durdurur diye arada yapayım dedim
Teşekkürler canım yarın deneyeyim hem oruç olunca iyi bir tatlı alternatifi süper olur ,:)canım en son senın mesajın vardı senden cevap vererek başlıym..yanlıs hatırlamıyosam soyleydı
1bardak kadar sütü kaynat kucuk bı yerde içine de incir dogra 2tane fılan bıkac dakıka da oyle kaynasın..sonra nilgün abla dolaba koyuyomus sabah ustune tarcın döküp yemiş hemen işe yaramıştı bende demişti..yanlıs bısey yazmamısımdır umarım![]()
kız senı de hazır yakalamısken sorayım 200zıpzıp cezan vardı en son yaptın mı onuKızlar oruç tutan arkadaşlar spor olayını nasıl yapıyosunuz yada yapmayı düşünüyosunuz?