• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol tatlım teşekkür ederim
Çocuk birgün orda birgün burda kalıo bazı nöbetler yanıma alıorm. Gerçekten zor.hiçbir düzenimiz yok.kurum değişikliği için uğraşıyorum ama 2 senedir olmuo. Çok büyük referans lazım işte :KK43:

Kurumlar arası geçiş çok zor ya. Dediğin gibi büyük referans mi denir torpil mi denir bilmem ama işte ondan lazım.
Allah gönlüne göre versin

Bugünkü menüm hanımlarrrr
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3-4 salatalık

Öğlen
7-8 dilim salatalık
3 tane yeşil Zeytin

Akşam
Çeyrek ramazan pidesi
4 kaşık menemen
4 küçük parça mini sucuk dilimi
3 dilim ipisince salam

Spor
Jillian level 3
40 dk koşu bandında hızlı yürüyüş

Su
Maşalllahım vardı :KK66:

Ceza
150 jumping jack
Kalan (350 jumping jack ve 300 zıp)

Bu kadaaa
canım sen sımdı bu son zıp+jj ile cazanı tamamlamıs mı oluyosun emın olup oyle yazayım dedım lısteye??

6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 23:50)
  1. Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp +300zıp(bugünden) : toplam 800 zıp --> 200 zıp yapıldı
  2. M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp --> 300 zıp yapıldı
  3. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->870 tanesi yapıldı
  4. inatettimolacak : 200zıp --> fazlasıyla tamamlandı ;) min 400zıplamısımdır bugun (Not : bu 200 zıp 2çatal kepeklı makarnaya kesıldı duyun istedim :63: :D )

kollontai kollontai

6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 23:50)
  1. Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp +300zıp(bugünden) : toplam 800 zıp --> 200 zıp yapıldı
  2. M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp --> 300 zıp yapıldı
  3. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->870 tanesi yapıldı
  4. inatettimolacak : 200zıp --> fazlasıyla tamamlandı :KK66: min 400zıplamısımdır bugun (Not : bu 200 zıp 2çatal kepeklı makarnaya kesıldı duyun istedim :63: :KK70: )

kollontai kollontai

Ah ah benim 2 yk sütlaçima da gelecek bir zıp ama kaç gelecek bakem. Umarım ramazan ramazan acımasız olmaz kaptanim

IMG-20160608-WA0001.webp

Sahurm yemegim...
iyI sahurlar herkese
yine 3 yumurta

kızlar 4, takımla yarışmıyoruz bu hafta, iki kişi de izne ayrıldığı için 0,80 ortalama yapmamız zor onun yerine 0,50 ortalamaya çektim uyarı cezasını herkese bol kilo vermeler :)
Ramazanda yarışmayalım kaptanım kesin yeniliriz metabolizma sapıttı zaten bende daha şaşkınım alışamadım ne yesem diye bi insan gündüzden başlarmı düşünmeye:KK12:elimizden geldiği kadar dikkat edelim sporumuzu yapalım verdiğimiz kadar verelim en güzeli:kahve:

Bende menümü paylaşayım
@kollantai morordek morordek nilsub nilsub

Sahur:2 yağda yumurta+yarım kk peynir+domates,salatalık,biber+1 minik kare pide (yarım dl ekmek eder herhalde ancak)

İftar:1 kase çorba+yarım tabak yeşil fasulye+1/2 tavuk but +salata
Ara:2 kayısı
Su:2 lt yi geçmiştir
Spor:yok bu uyku olayını çözünce halledicem galiba.Cezalarıda yapamadım iftara misafirimiz vardı kızlar.Ramazan moduna geçene kadar spor cezalarını yazın ama yapamazsam kızmayın biraz zamana yayacağım muhtemelen.

selamlar hanımlar nasılsınız bugün bende sahur yok bugün ama yemekte yok perişanlardayım :işsiz:
birde deprem oldu malum ,çocuk evde olmayan koca birde personel amirliği verildi yoğunluktan parky terelelli:halay::halay::halay:
sizler nasılsınız..
dün sahur tek bir adet ekmeksiz yumurta
iftar tavuk sote ayran çorbası dukan lavaş

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez

Back
X