• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar, gizli gizli okuyup kacıyorum kac gündür niyeyse :KK48:

Ya bence biraz dogru diyor. Bugdayın genetigi degistiginden dolayı tahıl ürünlerinin hepsi etkilendi. Ben bu gluten kesme olayını arastırırken okumustum, gluten intoleransı falan bugdayın DNA degisiminden de kaynaklanıyormus. O da türlü türlü hastalıga sebep oluyor işte...
peki ya kinoa?

günaydın diyeceğim de öğle olmuş saat , sekizden beri uyanığım da yeni yazabiliyorum. tünaydın kızlar. iyi döktürmüşsünüz maşallah.

blanche_ea, post: 46847347, member: 566311"]Aferin sana, karatay shake'e de karsi :KK70:

mandıra filozofu gibi herşeye karşı budaaa:sopa::sinirli:

Bende bunu merak ediyordum soracaktım.Biz bu akşamki sonuçları yazacağız yani okdir :)
Ben 69.900 dum:oops:niye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum:super:

Ben 69.900 dum:oops:niye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum:super:

Ay ben de çok dikkat ediyorum neden böyleyim diye. Benim de Regl yaklaştı. Napıyonuz moral bozmadan spora da diyete de devam ediyoruz

Kız gayretli canım. Yemiyor tutuyor kendini. 69 lar bana rüya gibi ama gelecek inaniyorum
ühhüüüüü :cry: evet öyle yiğidi öldür hakkını yeme demişler çalışıyor hatun.Bende istiyorum 6 lı rakamları görmeyi banane yaaa :KK42:

Back
X