- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.661
Fazla bile5 mile yetermi bacım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla bile5 mile yetermi bacım:)
tamam şekerim bende kalkıyorum yemek yapıcam akşam herkes spor için toplansın bakemmmmm......Kızlar ben kaçayım. Bir yandan yemek yapıyorum bir yandan bavulları boşaltıyorum.Müsadenizle işimi bitirip akşama spora gelicem.
Eeee ben nerdeyim![]()
Ben de yokum üzülme canım....
dimi amaaaa.....:)kız ben nerdeyım dıyene kadar eklesenız ya kendınızı lısteye![]()
![]()
anam hatunun hızına yetişilmiyor bugun..tamam canım yapalım..benım bugun de leslie gunum yarın pilates yapayım dıye planlyodum..okuldan cıkınca da bı pazar dolasıcam ordan da adım point toplarım bayainatettimolacak canım sende çok güzel spor yapıyordun eğer müsait olursan akşama hep birlikte yapalım.
Herkes mutlaka yapsın olur mu?
@tatlitambak
btlbetul
nilsub
@d_mndc
Y Yuppiyayye
parkbyull
B blanche_ea
Unuttuğum varsa da artık affedin.
başlıcakmısın pilatese?anam hatunun hızına yetişilmiyor bugun..tamam canım yapalım..benım bugun de leslie gunum yarın pilates yapayım dıye planlyodum..okuldan cıkınca da bı pazar dolasıcam ordan da adım point toplarım baya![]()
![]()
ben ağırlık yerine oğlumu kaldırıp indiriyorum peşinde koşuyorum birde banyo yaptırıyorsam vay benden akan terlere sayılır mıinatettimolacak canım sende çok güzel spor yapıyordun eğer müsait olursan akşama hep birlikte yapalım.
@tatlitambak
btlbetul
nilsub
@d_mndc
Y Yuppiyayye
parkbyull
B blanche_ea
Gel biz şunu 62.9 yapalım.
ben ağırlık yerine oğlumu kaldırıp indiriyorum peşinde koşuyorum birde banyo yaptırıyorsam vay benden akan terlere sayılır mı
ama bu akşam deneyeceğim sporu.
deneyeyim en azından dıyorum guzel bı vıdeo varsa elınızde paylasabılırsınızbaşlıcakmısın pilatese?
canım ebrunun yeni başlayanlar için videları var ben onları tercih ediyorum çünkü ne dediğini anlıyorum bence onlar iyi hee ingilizem var yabancı video olabilir diyosan ben araştırmadımdeneyeyim en azından dıyorum guzel bı vıdeo varsa elınızde paylasabılırsınız![]()
sen yaptınmı hiç pilates kızzz...haksız rekabet ama bu :)) o spor çok eylenceli....
tamam tatlımtamm o zamn akşama tam gaz spora bekliyorum.![]()
sen yaptınmı hiç pilates kızzz...
Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydimvitamin verdiler serum taktılar test yapmışlar ben baygın uyurken ne alakaydı anlamadım ama
sonra doktor yoğun spormu yaptın dedi
rezil olmayım diye hep yapıyorum ama bu defa anlamadım neden böyle oldum dedim
günde 30 dk yeterli dedi herşeyin fazlası zarar demiştiii
![]()
Ben 56.9 koyuyorum spor da yaptigim icin hepsi birden gitsin diye beklemiyoruminatettimolacak canım sende çok güzel spor yapıyordun eğer müsait olursan akşama hep birlikte yapalım.
@tatlitambak
btlbetul
nilsub
@d_mndc
Y Yuppiyayye
parkbyull
B blanche_ea
plates yapmayan Türk hatunu mu var.... ucundan acık yapmışlığım var.....al nefes ver nefes...
Bilmiyorum ama bundan sonra yediklerimi takip edip acaba ne dokunuyor diye bakacagim sanirim; sunu fark ettim mesela light ton baligi disindakiler dokunuyor.geçmiş olsun canım bişey mi dokundu acaba
Ben max 1 saat yapiyorum diyecegim ama cumartesi aksami 75 dk leslie+ 30 dakika kayla + kayla esnemesi yaptim.
Biraz abarttim.
Ben 56.9 koyuyorum spor da yaptigim icin hepsi birden gitsin diye beklemiyorum
ahaha pilates yapmayan turk hatunu mu; turk hatunlari genel olarak spor olarak gun yapiyorlar diye biliyorum ben![]()