- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.161
hadi bakalım tatlım allah kabul etsinBenim de regl bitti bugun orucum çok şükür. Ay ben sofraya oturmadan 1.5 lt bitiyor. Yemekte gözüm olmuyor hiç su su sadece su istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım tatlım allah kabul etsinBenim de regl bitti bugun orucum çok şükür. Ay ben sofraya oturmadan 1.5 lt bitiyor. Yemekte gözüm olmuyor hiç su su sadece su istiyorum
denizde kum bende içecek tarifi canım bilmem mi gayet güzel bu akşam yeşil çay soda yapıp dolaba atıcam sahurda içmek içincanım dışarıda olacakmışın allah esirgesin fazla yorma kendini
face de gördüm resimleri tatlım çok güzelmiş
canım ayran sade soda denedin mi hiç çok güzel oluyor karışım
hayır misalen saydım dün mesela ayran içtim o an içecek ne koyduysam..ki sonrasında asit isteğimi soda ile giderdim![]()
Hoşgeldin :)selmlar kızlar ben geldim, özel bi iki sıkıntıdan dolayı gelemedim bir süre ama artık burdayım yarından itibaren menüleri kontrol etmeye devam edicem :)
selmlar kızlar ben geldim, özel bi iki sıkıntıdan dolayı gelemedim bir süre ama artık burdayım yarından itibaren menüleri kontrol etmeye devam edicem :)
Geçen instegramda şekersiz puding yaptım yazmış biri nasıl yaptı acabatoplight
ben tadını çok beğendim üstüne de Hindistan cevizi ile susledim bildiğin tatlı oldu gerçekten. Artık canım tatlı isteyince bundan yapacam.. puding gibi soğuk soğuk güzel gitti
hoşgeldin tatlım özledik seni ben yeni üye alımı yapalım diyorum ne dersin hatta bi arkadaşı davet ettik bileselmlar kızlar ben geldim, özel bi iki sıkıntıdan dolayı gelemedim bir süre ama artık burdayım yarından itibaren menüleri kontrol etmeye devam edicem :)
savurgan cım çok alemsin yaaaaGeçen instegramda şekersiz puding yaptım yazmış biri nasıl yaptı acababende öğrensemde yapsam bide benim canım çooookkk tatlı isteyince
muzlu smoothie yapıyorum 1 hafta yetiyor bana kiloda yapmıyor
yada hurma yiyorum oda yetiyor
bi ara şişttt aramızda
şekersiz bebek mamaları varyaaa onlardan arkalarını okuyup alıp eşime çakdırmadan yiyordum sonrada izimi belli etmeden kavanozu poşete sarıp çöpe atıyordum
![]()
ben tatlı konusunda o kadar abardım ki hergün iftardan sonra illa şerbetli olacak yemek çok az yiyorum ama mutlaka tatlı yiyorum ne halt edecem kesin hedefime düşmeyecem ben bu gidişleGeçen instegramda şekersiz puding yaptım yazmış biri nasıl yaptı acababende öğrensemde yapsam bide benim canım çooookkk tatlı isteyince
bi ara şişttt aramızda
şekersiz bebek mamaları varyaaa onlardan arkalarını okuyup alıp eşime çakdırmadan yiyordum sonrada izimi belli etmeden kavanozu poşete sarıp çöpe atıyordum
![]()
geçmiş olsun tatlım inş bi an önce iyileşirsineveet hastaneden geldim gittim emar çektirdim sıvı taşması olmuş dizimde ilaçlı tedavi üç hafta geçmezse yine gideceğim dizimdeki sinirlere baskı yapıyormuş..
bence toplamda 1 dl yemişsin zaten canım ye sıkıntı olmaz o kadardan.toplight canim iftardan sonra gidiyorum zumba sinifina
sabah erken işe gidiyorum iftara bazen yetişiyorum bazen yolda oluyorum
şimdi menümü yazayım unutmadan
kollontai
morordek
nilsub
Sahur
1 dilim kepek ekmegi kollantai hic ceza verme canım ekmek yemezsem çok aşırı baş ağrım tutuyor yani miğren oruçum kaza oluyor bende yeme kararı aldım ramazandan sonra kesinlikle yemicem
Çatal ucuyla 2-3 çatal beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase çorba
Yeşil mercimek salatası bol yeşillikli
1 koca çaydanlık şekersiz çay
1 bardak cappuccino şekersiz
2 litre su
45 dk zumbaaaaa![]()
Geçen instegramda şekersiz puding yaptım yazmış biri nasıl yaptı acababende öğrensemde yapsam bide benim canım çooookkk tatlı isteyince
bi ara şişttt aramızda
![]()
yahu tadi onceki yediklerinden farkli mi sanki, oyle dusun. Yeme gulum yeme.Kızlar aksama davetliyim iftara ve ben 1 haftadır kaçamak yapmadım hiç. Menü de beni zorlayacak tek şey tatlı olacak. Kadayıf muhallebi tatlısı o da pek severim. Napacam ben yaaa
ben tatlı konusunda o kadar abardım ki hergün iftardan sonra illa şerbetli olacak yemek çok az yiyorum ama mutlaka tatlı yiyorum ne halt edecem kesin hedefime düşmeyecem ben bu gidişle
ebrusonmez ve
btlbetul nerde bu hayırsızlar uğramıyorlar kaç gündürr
eveet hastaneden geldim gittim emar çektirdim sıvı taşması olmuş dizimde ilaçlı tedavi üç hafta geçmezse yine gideceğim dizimdeki sinirlere baskı yapıyormuş..
yahu tadi onceki yediklerinden farkli mi sanki, oyle dusun. Yeme gulum yeme.
1 haftadır kaçamak yapmadım diyerek önden izin alacağınımı sandınKızlar aksama davetliyim iftara ve ben 1 haftadır kaçamak yapmadım hiç. Menü de beni zorlayacak tek şey tatlı olacak. Kadayıf muhallebi tatlısı o da pek severim. Napacam ben yaaa