- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen cumaya kadar bi yerde tarti bulursan tartil yine hic yoktan iyidir..benim de aklimdasin bu arada yazarim sık sık merak etme sen rakibecim unutma sakin ne zorluklarla verdik kilolari tut kendini canim kacirma ipin ucunuBugün dedemlerin yanına köye gittik. Kahvaltıya gidecektik ama çok geç oldu. O yüzden bende çok kötü oldum. Baş ağrısı çektim. Sonra mide ağrısı.
pazar günü evime döneceğim. Cuma günü tartılamayacagim. Tartı da yok
şişman zayıf farketmiyor erkek sevmiyor ooo.....zayıf erkek düşmanı kadın , sana şişman koca bulacam görürsün sen![]()
Menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta
Sosis
bol Yeşillik
Bir çatal çikilita
Öğle: birkaç mercimek köftesi
Ara: bir kase. Üzüm
Akşam: 2 çatal erişte
1 top dondurma
Yürüyüş. :55dakika koşu bandı
30 dak.yuruyus kocişle
Su ;4lt fazla
nereye sevmiyo sen öyle san ,evlenmek için can atıyoşişman zayıf farketmiyor erkek sevmiyor ooo.....
en kötü ihtimalle zengin sever.....
günaydın kızlar ben geldim :) 2 gündür yasaklıydım giremedimbirdaha bdv ye filan yazmam bu ne yaaa
Bayram tatilinde çok dikkat edemedim ama çokta salmadım açıkcası.Bide ramazandan çıkınca yeni yeme düzenine alışmaya çalışma kısmı var tabi.Kızlar asıl bi sıkıntım var benim normalde reglim 5 gün sürer.5 gün önce regl oldum 2 gün sürdu
bekledim yeniden başlar diye olmadı.Dün akşamda karnım davul gibi şişti.Hala şiş ve ağrıyor.Garip bi şey.Sabahta tartıldım normalde kilo vermesem bile sabit olmam gerekirken, nerdeyse 1,5 kg ya yakın fazla çıktım
İnanın bu kadar farkedecek kaçamak filan yapmadım.İnşallah cumaya kadar toparlarım.Neden olabilir ne yapabilirim akıl verin.Acıda çekiyorum sanki karnımın içini yırtıyorlar gibi midemde öküz var gibi
ama kabız filan değilim
bende reglden olduğunu düşünüyorum zaten.Ya napim öyle konulara bakıyordum zaman geçsin diye bi konu gördüm yorumları okurken biri yazdığım yorumlara cevap yazıp tartışma çıkardı :) Bende verdim veriştirdim.İlk defa yazmıştım ama sonuçta karşı tarafın kışkırtması vardı amann neyse yaa zaten bundan sonra yazmam.Bide tam dönüp buraya yazacaktımki engellendiğimi gördümRegli de bende sisiyorum canim +2 ustu gordugm bile olmustu kendimi kesicektim nerdeyse..mevsim degisikliklerinde benim degisir duzenim oyle olmustur belki senin de..olmadi yarin filan yesilcaya basla..adacayi da agrini azaltabilir ilac kullanmak istemiyosan..gecmis olsun canim..ayrica bdv de naptin bakem bi ara parkyle biri daha ceza almisti sanki siz buralara gelmiyonuz da napiyosunuz bakiym baska yerlerde
Caylar geri dönmüş guzel menü oldu canim cumaya guzel seyler görüruz hepimiz umarimSlm kızlar nasıl gidiyor diyetbende uğraşıp duruyorum kilo vermeye
menümü yazayım @morordek
nilsub
inatettimolacak
Sabah
2-3 çatal beyaz peynir
5-6 zeytin
Kıymalı yumurta 5-6 çatal
Salatalık
2 slice tavuk salam
Öğle
Muzlu diyet sütlü smoothie
Akşam
Biber yoğurtlusu
2 hurma
30 dk yürüme
3 litre su
1 litre ödem atıcı çay![]()
Odem atici cayin tarifi nasildi yahu bana da verin yapayim mademCaylar geri dönmüş guzel menü oldu canim cumaya guzel seyler görüruz hepimiz umarim![]()
şişman zayıf farketmiyor erkek sevmiyor ooo.....
en kötü ihtimalle zengin sever.....
Odem atici cayin tarifi nasildi yahu bana da verin yapayim madem![]()
allah allah beni disliyor suna bak yahuayyy zayıf gelmiş ciddiye almayın şunu litfeen :)))
allah allah beni disliyor suna bak yahu
Tatil donusu canim kilo aldim resmen cuma bildirim yapacagim, insallah odemdir diyelim. Baya da dikkat ettim ne yalan soyleyeyim ama az biraz almisim yine de![]()
ikisi de calisarak oluyor valla iste, bir de pozitivite onemlihem zayıf hem zengin :)) en gıcık olduğum insan tipi :))) çatlıyom galiba....
anacım seninde tatiller hiç bitmiyorki betüş haklı..allah allah beni disliyor suna bak yahu
Tatil donusu canim kilo aldim resmen cuma bildirim yapacagim, insallah odemdir diyelim. Baya da dikkat ettim ne yalan soyleyeyim ama az biraz almisim yine de![]()
ikisi de calisarak oluyor valla iste, bir de pozitivite onemli![]()
anacım seninde tatiller hiç bitmiyorki betüş haklı..![]()