- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.021
unuttummolabilir bak benim menüleride bak çok az yiyiyorum ama ara öğün yapıyorum senin menülerin nasıl dünün menüsünü yaz bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unuttummolabilir bak benim menüleride bak çok az yiyiyorum ama ara öğün yapıyorum senin menülerin nasıl dünün menüsünü yaz bakalım
akşam aslında hiç bişey yemesem daha iyi olacaktı ama benim büyük oğlan hastaydı biraz onla uğraşırken sinirden yedimBknz örnek kaptan menüsüafiyet olsun kaptanim giden pis yağlara yol olsun
![]()
valla tatlım benimde yapabildiğim tek spor şu aralar yürüyüş akşamları fırsatım olmuyo çocuklardanSpor su menü herşeyiyle harika bir menü olmuuuuşşşuzun uzun yürüyüşleri özledim bende
![]()
geçmiş olsun tatlımBugünün ilk günaydını benden olsun;
Günaydın günaydıııın...
Kulağım ağrıyor çoook zabaaan köründen beri ağzımda bir sakız takılıyorum bakalım geçer inşallah![]()
benim onu yapmam imkansız ben eve 6 da gitiyorum bizde akşam yemeği 6,30 da yeniyor çok geç sayılmaz ama erken de değilya bir kaç gün 6,30 kapat sonra 6 ya çek sonra 5,30 sonra 5 yavaş yavaş yap nasıl olsa evdesin birden çekme alıştıra alıştıra yap canım zorlanmazsın
Vay uzun zamandır hiç böyle güzel menüm olmamıştı tebrikler hatungünaydın hanımlar
umutlayasasen rakibem
inatettimolacak
nilsub
morordek
dünki menü bildirimimi yapayım...
sabah iki dilim tb ekmeği arası domates salatalık peynir
öğlen ciğer ızgara
akşam bol bol yoğurt
500 ml sodalı yeşilçay
2,5 lt su![]()
Kaptanim yetistik seni ortimle..hadi listeye dön de 3lu kapisalim kilolar yaklasti iyicePazartesi takim ici bildirim listesi
nilsub (76,6/75/1,6)
savurgan (69/69,5/-0,5)
@denhizx (69,5/ 69,1/0,4)
M melampusefe (68,6/ sabit)
parkbyull (93,1/sabit)
inatettimolacak (77,3/76/1,3)
umutlayasasen (76,5/74/2,5)
tugce1325 (60,3/sabit)
Takimici listedekiler
btlbetul (65,8/sabit) aburcubur canavari seni
morordek
toplight 75,2 rezillikte had safha (ama tatilden gecen çarşamba döndüğümde 77,5 idi)
d_mndc
T tatlitambak
Unuttugum varsa ekler listeye artik![]()
dizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşumVay uzun zamandır hiç böyle güzel menüm olmamıştı tebrikler hatun
Yürüyüşü bıraktınmı sen?
Çokda geç sayılmaz kaptanım çalışan biri içingünaydınlarrrr
akşam aslında hiç bişey yemesem daha iyi olacaktı ama benim büyük oğlan hastaydı biraz onla uğraşırken sinirden yedim
valla tatlım benimde yapabildiğim tek spor şu aralar yürüyüş akşamları fırsatım olmuyo çocuklardan
geçmiş olsun tatlım
benim onu yapmam imkansız ben eve 6 da gitiyorum bizde akşam yemeği 6,30 da yeniyor çok geç sayılmaz ama erken de değil
Geçmiş olsun canım o zaman menülere 2kat dikkat:)dizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşumevde oğlumu hoplatıp zıplatarak özellikle aşırı kol kası yapmış olarak yaşıyorum
![]()
bugün yiyecek siparişlerim geliyor bir sayfadan 12 günlük yulaf kepeği hakkı ekmek pide poğaça söyledim bunları yerken kilo vereceğime ihtimal veriyor musun ama veriliyor..bu 12 günlük kepek hakkını tüketirken bırak ikiyi 5-10 kat dikkat ediciğiiiimGeçmiş olsun canım o zaman menülere 2kat dikkat:)
Gecmis olsun canim menu de cok guzel olmus..doktoruna danış yine de yapabilcegin bikac hareket verebilir belki sana..toptan hareketsiz kalmak daha kötü yapmasın sonra.. oglusun ne kadarlik oldu emziriyo musun hala bu arada??dizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşumevde oğlumu hoplatıp zıplatarak özellikle aşırı kol kası yapmış olarak yaşıyorum
![]()
oğlum 8,5 aylık kilosu maşallah birazdan biraz fazlaGecmis olsun canim menu de cok guzel olmus..doktoruna danış yine de yapabilcegin bikac hareket verebilir belki sana..toptan hareketsiz kalmak daha kötü yapmasın sonra.. oglusun ne kadarlik oldu emziriyo musun hala bu arada??
Allah bagislasin nazarlaran korusun insoğlum 8,5 aylık kilosu maşallah birazdan biraz fazlaanasına çekmiş zaar
emzirmiyorum
o yüzden şaka değil ha ciddi kol kası yaptım
![]()
tatlım dizdeki sıvıyı doktorlar boşaltıyor. sende o işlemi yaptırsan ya, çok rahatlarsın.şimdi gün içindeki yürüyüş bile ağrı yapıyordur sanadizimde sıvı birikmesi var yürümem yasak diyeli teee ne oldu hatırlamıyor musun kuşumevde oğlumu hoplatıp zıplatarak özellikle aşırı kol kası yapmış olarak yaşıyorum
![]()
yaşasın kötülükKizlar bu arada cok sinsi bi plan yaptim..dün unutmsuum size anlatmayi
Yeni arkadaslar bilmez o yuzdn ozet gecerek basliyorum.. Ben hep tontik bir arkidestim. 91kiloya kadar çıkmıştım orasi finaldi.. kendimi kötü hissediyodum o aralar. Neyse ben diyet karari aldim benim gicik yarim 2gun sonra birakirsin sen dedi. Inatettim vermeye basladim ben geri alicaksin gorursun dedi beni gicik etmek en.buyuk hobileri arasinda 6yildir..60yil araliksiz yapabilir bunuBi taraftan da kilomu merak ediyodu hep soylemiyodum ben de bi gun hadi tartilalim diye tutturdu ben de elinden kurtulmak icin o anlik senden daha zayif olana kadar çıkmicam yaninda tartiya dedim
kahkaha atti bana pislik
kendisi 65kilo su anda..biz de iddiaya girdik takimlarimizi degisriricez kim kazanirsa..neymis ben hele onun kilosuna ineyim o da diyey yapicakmis.. dedim sen erkek halinle ne kadar zayiflayabilirsin hadi 55kilo ol ki imkansiz boğazlidir kendisi ben 50kilo olabilirim normal insanlar bu kiloda zaten kadinda kötü durmaz bu kilo
ve 1yil süre koyduk. Yaklasik 3ayda 15kilo verdim bile ben 76idim dun..ama ona söylemiyorum bunu
Sinsi planima gelirsek ilk yillarimizda spor salonuna gidiyodu vucudu baya sekillenmisti ve kilo da almisti.. ben de buna bikac gundur spora baslasan artik yatiyosun hep hic hareket etmiyosun eskiden soyle yakisikliydin boyle iyiydin seni oyle cookk begeniyodum diye caktirmadan caktirmadan alttan alttan mesajlat veriyorum.. dun gitmis spor salonuna yazilmis2haftaya kilo almaya baslar yeniden.. kazanmaya kosarak ilerliyorum kizlar yenicimmm onu
![]()