Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaaam!

Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu :KK9:

Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturma :p Sonra spor yok bile yazamıyorsun :KK48:

Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)

:KK70: :KK70:
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye :KK70:

Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis :63:
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?:KK11:
Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalım

Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalım

çok tehlikeli şeyler bunlar..... tııı tııı tııııı........ ya aramızda psikopat varsa....

Herhalde kız Allah korusun.. Neler çıkıyor tv de

çok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))

çok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))
gerek yok samimiyete diyosun :KK70: böyle uzaktan uzaktan sevelim birbirimizi :KK70:

Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhh :P

Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhh :p

yok haberlerde izledimdi tabi çok zaman önce.... hatta kadın apartmandan çıkarken güvenlik kamerasına takılmış tipi bile aklımda ıyyy.... insanın aklına gelmez işte dimi....

Back
X