- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.281
Sen anca onu dinlersin, aç da izle bari..bitti topitoplar 2 tane vardı bitti..... heee karatay videosu izliyim ben akşama bari.... bağarsın azcık bana....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen anca onu dinlersin, aç da izle bari..bitti topitoplar 2 tane vardı bitti..... heee karatay videosu izliyim ben akşama bari.... bağarsın azcık bana....
Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalımSelaaam!
Canım cok tebrik ederim ya mükemmel bir incelme söz konusu
Sen de yürü bakayım parkın cevresinde boş boş oturmaSonra spor yok bile yazamıyorsun
Evet yaa birlikte de bir seyler yapalım süper olur :)
Denizcim ben senin Ankara'da oldugunu bilmiyormusum meger. Atladım sanırım :)
![]()
Kaptanım o pokemon oyunu müthis yürüyüs yaptırıyor insana. Ben de kampüs icinde sürekli cıkıp pokemon avlama niyetine yürüyüs yapıyorum. Dün haberlerde görmüstüm Amerika'da bi adam 10 kg vermis pokemon avlayacagım diye
Ne aferini be, topitop yiyene aferin mi denirmis
Karatay gelmiyor mu aklına hic topitop yerken?![]()
Evet bende ankaradayım tatlım :) bigün ankaradaki arkadaşlar ve ankaraya gelebilirim diyen varsa onlarda kabulumüz :) bişeyler yapalım
moral olacaksa beni örnek al fıstık kesin eğlenirsin. hamileliğimde 24 kilo aldım Hürrem gıdıklı diye diye dalga geçtiler benimle.ya sen ne yapcan belki kendimize moral veriyoruz hemen limon sıkın sizde![]()
Senle bulusmadıgımız sürece bence öyle bi sıkıntı yokçok tehlikeli şeyler bunlar..... tııı tııı tııııı........ ya aramızda psikopat varsa....
Ahahaha alemsin Betül :)çok tehlikeli şeyler bunlar..... tııı tııı tııııı........ ya aramızda psikopat varsa....
Haha çok güldüm bencede ya asıl psikopat kendisiSenle bulusmadıgımız sürece bence öyle bi sıkıntı yok![]()
Senle bulusmadıgımız sürece bence öyle bi sıkıntı yok![]()
Ahahaha alemsin Betül :)
Haha çok güldüm bencede ya asıl psikopat kendisi![]()
Herhalde kız Allah korusun.. Neler çıkıyor tv deaman beee üfff ana haber bültenlerinde sonra izliyoz internetten tanıştı buluştu başına neler neler geldi diye... bende hata üzülüyom onlara...
Herhalde kız Allah korusun.. Neler çıkıyor tv de
gerek yok samimiyete diyosunçok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))
gerek yok samimiyete diyosunböyle uzaktan uzaktan sevelim birbirimizi
![]()
ya kızlar dünden beri feci bir tembellik var üzerimde susuzda kalmıyorum neden acaba yaaaaaaaa betüşten fena tembel oldum
biraz uzanıcam gelirim sonra![]()
Yok yok burdan paylaşmayız merak etme :)melek gibi insanım ben yaaa siz bana kurban olun bee :)))
gülme bunlar ciddi şeyler buluşçaksanızda konumuu açıktan söylemeyin tehlikeli insanlarda okursa
Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhhçok korkunç..... gerçekten bak bir tane kadın internetten bir bayanla arkadaş lmuş sonra evine davet etmiş evine gelen kadın kadını öldürmüş sonra paralarınıda almış kaçmışşş... buuu ne şimdi yeaa... yok ben zaten züürtüm b.k yoluna gitmiş olcam :)))
Ama ama ben oralara gelip senin peynirlerinden yemek istiyordumgerek yok samimiyete diyosunböyle uzaktan uzaktan sevelim birbirimizi
![]()
Bu ne beee sen bunu şimdimi uydurdun yoksa varmı böyle bi haber :) genelde insanlar internetten karşı cins bulup buluşuyorlar ama biz kızkıza takılcaz işte ohhhh![]()
çok tehlikeli şeyler bunlar..... tııı tııı tııııı........ ya aramızda psikopat varsa....