- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.581
Yok öyle öpücükle barışmam...öpücük atıyımı sana oyy kıyamam all
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle öpücükle barışmam...öpücük atıyımı sana oyy kıyamam all
![]()
lesli bizim sırrımızdı sattın beni başka kadınları soktun aramıza ,düştün gözümden![]()
![]()
öpücükten ilerisi bana ters işine gelirseYok öyle öpücükle barışmam...
Senede bir kerepehhh....
hadi hadi oğlanın yanına yattım uyudum diyen kim haaa kimmm.... açık hava bol gıda... üç dönüm bostan yan gel yat osman :))
üstüme alınmadımBirakin ortimi bana cekilin aradan bakiym.. ben severim ortimi bi basima
Tebrik ederim orticimnilsub aferin bize ohh ne guzel verdik cok da iyi cok da guzel verdik
![]()
Demeyelim kiz bunlara kilomuzu nazara geliyoz sonra baksana kac gundur belimiz doğrulamadı.. hem kiskanc hem kenafir bunlar anacim sen ben gibi degil ki![]()
Sorma bacım bana fesatlık yapıyor diyorlar ama kenafir gözlü bunlarBirakin ortimi bana cekilin aradan bakiym.. ben severim ortimi bi basima
Tebrik ederim orticimnilsub aferin bize ohh ne guzel verdik cok da iyi cok da guzel verdik
![]()
Demeyelim kiz bunlara kilomuzu nazara geliyoz sonra baksana kac gundur belimiz doğrulamadı.. hem kiskanc hem kenafir bunlar anacim sen ben gibi degil ki![]()
yok yokkk kenardan izleyelim biz :):)kenafir deyince ben bi iğreti oldum alındım üstüme azcık ama ses etmiyim dimi :)))
Sorma bacım bana fesatlık yapıyor diyorlar ama kenafir gözlü bunlar![]()
akmayan makyaj malzemeleri satılıyor,suya dayanıklı onlardan al bir dahabu gün makyaj yaptım sıcaktan aktı, saçımı düzleştirmeye çalıştım bir tülerdi ki kafamda kirpi yuvası var sanki ne bahtsız gün bu yaaa....
Aklın fikrin sapıklıkta öpücükten ilerisini ne yapayım kız benim çikalattt kaslı kocam varöpücükten ilerisi bana ters işine gelirse![]()
Aaa kime acaba feyza ile betuşe anlamadıysan açıktan isim vereyim
akmayan makyaj malzemeleri satılıyor,suya dayanıklı onlardan al bir daha
neyyyy benim tombişime pissboğazmıı dedinnn bana bak hele bene bakkk çıkışta gellll
çikolatadan soğudum haaaAklın fikrin sapıklıkta öpücükten ilerisini ne yapayım kız benim çikalattt kaslı kocam var![]()
bende evdekiler bitince diyorum ,bende almam evdekiler bitmeden masrafmı edecez boş yerebeen cimriyim evdekiler bitene kadar alamam :)
öff beee gelen vuruyo giden vuruyo... 59 oliim de görün....