• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birakin ortimi bana cekilin aradan bakiym.. ben severim ortimi bi basima :63:
Tebrik ederim orticim nilsub nilsub aferin bize ohh ne guzel verdik cok da iyi cok da guzel verdik :21: :KK19:
Demeyelim kiz bunlara kilomuzu nazara geliyoz sonra baksana kac gundur belimiz doğrulamadı.. hem kiskanc hem kenafir bunlar anacim sen ben gibi degil ki :KK12:

Tebrik ederim orticim nilsub nilsub aferin bize ohh ne guzel verdik cok da iyi cok da guzel verdik :21: :KK19:
Demeyelim kiz bunlara kilomuzu nazara geliyoz sonra baksana kac gundur belimiz doğrulamadı.. hem kiskanc hem kenafir bunlar anacim sen ben gibi degil ki :KK12:
üstüme alınmadım :D:D btlbetul btlbetul sende alınmadın demii tombiş tosbammm kime dediki bunlarıı aceppp :D

Sorma bacım bana fesatlık yapıyor diyorlar ama kenafir gözlü bunlar:D

bu gün makyaj yaptım sıcaktan aktı, saçımı düzleştirmeye çalıştım bir tülerdi ki kafamda kirpi yuvası var sanki ne bahtsız gün bu yaaa....

Ayrica kimmis o beni tanımayan bakiym carcar konuşuyorum burda surekli..
fyzanur fyzanur almis bizim pisbogazli btlbetul btlbetul yanina ortimle bana laf ediyo...hele beni bak beni bakem sen hatunn beni mi tanimiyomussun sen :p
neyyyy benim tombişime pissboğazmıı dedinnn bana bak hele bene bakkk çıkışta gellll :D btlbetul btlbetul
Aklın fikrin sapıklıkta öpücükten ilerisini ne yapayım kız benim çikalattt kaslı kocam var :KK70::KK70::KK70:
çikolatadan soğudum haaa :D

Back
X