- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.601
Evlenince yersinneyyyy benim tombişime pissboğazmıı dedinnn bana bak hele bene bakkk çıkışta gellll![]()
btlbetul
çikolatadan soğudum haaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince yersinneyyyy benim tombişime pissboğazmıı dedinnn bana bak hele bene bakkk çıkışta gellll![]()
btlbetul
çikolatadan soğudum haaa![]()
Hadi kolay gelsin canım :)ben kaçıyorum işleri toparlıyım.... by...
incek diye diye 70 i geçtin sana merdane asıl
5 km yürüyüşle bitmez o iş leslie de yapılcak 3 mil koşmalı....
işyerinde sansürlü youtube akşam evden bakarım ama kızım ben yaşlı bir kadınım 2 çocuk anası hem 5 km yürü hem koşmalı leslie yap hem de öğlen 5-6 km yürü yatağın yolunu bulamam sonraaman bırakalım 80 kg olsun dimi :))
Çok çok surun gece uyurkende kullan çabuk bitsin cimriler sizibende evdekiler bitince diyorum ,bende almam evdekiler bitmeden masrafmı edecez boş yere
Aman kaptanım bunlar çocuk bakmıyor ya bol kesede atıyorlar bunların eline vercen iki çocuk bak besle diye çocuklar açlıktan ölür vallaişyerinde sansürlü youtube akşam evden bakarım ama kızım ben yaşlı bir kadınım 2 çocuk anası hem 5 km yürü hem koşmalı leslie yap hem de öğlen 5-6 km yürü yatağın yolunu bulamam sonra
92,3 ile -800 gramHanımlar az bi işim var gelirim gene.
parkbyull ve @tugce1325 kaldı. Onlar da güzel yüzdeyle gelir umarım, şu andaki ortalamamız cok güzel. Dereceye gireriz umarım
![]()
2.kahvaltıyı yapıp yine kilo almamı istiyosunnn komplocuuuuÇayı demledim kahvaltı hazır gelin hadi...:)
Yok kilo aldırmaz bahçedeki domatesler kızarmış koparıp geldim herşey organik koş gel...2.kahvaltıyı yapıp yine kilo almamı istiyosunnn komplocuuuu![]()
Sekerim Öğle yemeği olmuş bu kahvaltı bugünÇayı demledim kahvaltı hazır gelin hadi...:)
Ahahah işte şimdi 5. takımlı oldun
işyerinde sansürlü youtube akşam evden bakarım ama kızım ben yaşlı bir kadınım 2 çocuk anası hem 5 km yürü hem koşmalı leslie yap hem de öğlen 5-6 km yürü yatağın yolunu bulamam sonra
Çok çok surun gece uyurkende kullan çabuk bitsin cimriler sizi![]()
Yok kilo aldırmaz bahçedeki domatesler kızarmış koparıp geldim herşey organik koş gel...
geliyorummm bekleyinnnn ,bitirdiniz mi tomatolarıııııııımııııııııYok kilo aldırmaz bahçedeki domatesler kızarmış koparıp geldim herşey organik koş gel...
Ahahah işte şimdi 5. takımlı oldun
Nilgün'ün kıskanclıgını bilmeyene 5. takımdan diyemeyiz![]()
bizimki baklava kaslısından olacak inşallahben bilmem 70 çıkarken düşüncektin....
bizim çukulata kaslı kocamız yok bize alacak napalım....
ben de gelceeem..... bak beni beslemek sevaptıp :)) kedi besleyin diye kampanya var :)))
şimdi kıskanç bana mı didin ona mı didin algılayamadım
aynen şekerim biz nelerle uğraşıyoz da onların haberi olmuyoAman kaptanım bunlar çocuk bakmıyor ya bol kesede atıyorlar bunların eline vercen iki çocuk bak besle diye çocuklar açlıktan ölür valla![]()