• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

incek diye diye 70 i geçtin sana merdane asıl :sinirli::sinirli:

5 km yürüyüşle bitmez o iş leslie de yapılcak 3 mil koşmalı....

aman bırakalım 80 kg olsun dimi :))
işyerinde sansürlü youtube akşam evden bakarım ama kızım ben yaşlı bir kadınım 2 çocuk anası hem 5 km yürü hem koşmalı leslie yap hem de öğlen 5-6 km yürü yatağın yolunu bulamam sonra

işyerinde sansürlü youtube akşam evden bakarım ama kızım ben yaşlı bir kadınım 2 çocuk anası hem 5 km yürü hem koşmalı leslie yap hem de öğlen 5-6 km yürü yatağın yolunu bulamam sonra
Aman kaptanım bunlar çocuk bakmıyor ya bol kesede atıyorlar bunların eline vercen iki çocuk bak besle diye çocuklar açlıktan ölür valla :D:D

***5. Takım 476. Etap***

nilsub (76,7/75,4/1,3/%1,69)
savurgan (69/68,6/0,4/%0,58)
denhizx (69,5/69/0,5/%0,72)
melampusefe (68,6/68,1/0,5/%0,73)
parkbyull (93,1/92,3/0,8/%0,86)
inatettimolacak (77,3/76/1,3/%1,68)
umutlayasasen (76,5/74,3/2,2/%2,88)
tugce1325 (60,3/)

5. Takım Ortalama: %

Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/65,2/0,6/%0,91)
toplight (74,8)
blanche_ea (60,6)

ben bilmem 70 çıkarken düşüncektin....
Çok çok surun gece uyurkende kullan çabuk bitsin cimriler sizi:KK70:

bizim çukulata kaslı kocamız yok bize alacak napalım....

Yok kilo aldırmaz bahçedeki domatesler kızarmış koparıp geldim herşey organik koş gel...

ben de gelceeem..... bak beni beslemek sevaptıp :)) kedi besleyin diye kampanya var :)))

Aman kaptanım bunlar çocuk bakmıyor ya bol kesede atıyorlar bunların eline vercen iki çocuk bak besle diye çocuklar açlıktan ölür valla :KK70::KK70:
aynen şekerim biz nelerle uğraşıyoz da onların haberi olmuyo
mesela sabah yürüyüşe gittim geldim saat 7 de eve girdiğimde küçük sıpa ortalığı birbirine katmış ağlıyo neden beni de yürüyüşe götürmedin diye güç belam karnını doyurup kreş servisine bindirmeden önce paşamın gönlü olsun diye 500 m daha yürüdüm arkasında ben hastayım kreşe gitmek istemiyom diye ağladı kreş dr unu aradım sonrasında işyerinde koşturdum ama hatuun saçlarını düzleştrip makyajını yapıp işe gelmiş sadece :skandal:biz o arada bi sürü iş becerdik( btlbetul btlbetul )

Back
X