• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam gel gel biz de kavga ediyoduk şahit lazım... bunlar bana diyo ki ben 59 olamaz mışım.....
:))) ben 155 boy ve 81.3 kilo ile 55 kilo hedefledim. Eminim ki sende hedefine kavusacaksin :)).
Bacim ol da görsünler :))))
Gaza gelmen lzm bence iyi yapıyorlar olamazsin deyip :)))

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
selamlar sporumu yapıyorum :) 20'şer iki set kol çalıştım, sonra 20 yine kol acma kapama yaptım ısımlerını bılmıyorum hareketlerın :) sonra leslie ile strong olan vıdeo yaptım sonra zorlamaya başladı daha sırada jilian var o yüzden onu kestim normal 3 mil geçtim o da 3 mil di- 18 dk strong yaptım 28 dk normal 45 dk leslie yaptım, 10 dk dinlenicem sonra jilian :)

oğlumla spor yapmaya çalıştım ilk kez :) videoya bakıyor o da adım atıyor sonra leslieye el salıyor :) sonra gelip benı de kucağına al işaretleri yapıyor :) ona değişik şeyler vererek leslie tamamladım ,bakalım jilian yer hareketlerinde ne yapacak kesin üstüme çıkar :KK70:

bu arada su içmeye devam

:))) ben 155 boy ve 81.3 kilo ile 55 kilo hedefledim. Eminim ki sende hedefine kavusacaksin :)).
Bacim ol da görsünler :))))
Gaza gelmen lzm bence iyi yapıyorlar olamazsin deyip :)))

ayyy bende 1,58 ... buranın kaptanı var leylek ben diyim 1,80 sen de 1,90 kalkmış bide zayıflıcam diyo üstelik zengin okumuş bir de zaten zayıf :)))) gıcık bişi yani...

sen bizi desteklesene yaaa ..... aaaa grupçanak eziklediler bizi @fyzanurla bi başımıza neler çekiyoz burda biliyon mu... aaa aaa bu da onlardan çıktı @fyzanur....

ayyy bende 1,58 ... buranın kaptanı var leylek ben diyim 1,80 sen de 1,90 kalkmış bide zayıflıcam diyo üstelik zengin okumuş bir de zaten zayıf :)))) gıcık bişi yani...

sen bizi desteklesene yaaa ..... aaaa grupçanak eziklediler bizi @fyzanurla bi başımıza neler çekiyoz burda biliyon mu... aaa aaa bu da onlardan çıktı @fyzanur....
herkes bize karşı ,biz birbirimize yeteriz hatta onlara da yeteriz :)):):var mı ulennn bize yan bakannnn :sinirli::rolleyes:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
selamlar sporumu yapıyorum :) 20'şer iki set kol çalıştım, sonra 20 yine kol acma kapama yaptım ısımlerını bılmıyorum hareketlerın :) sonra leslie ile strong olan vıdeo yaptım sonra zorlamaya başladı daha sırada jilian var o yüzden onu kestim normal 3 mil geçtim o da 3 mil di- 18 dk strong yaptım 28 dk normal 45 dk leslie yaptım, 10 dk dinlenicem sonra jilian :)

oğlumla spor yapmaya çalıştım ilk kez :) videoya bakıyor o da adım atıyor sonra leslieye el salıyor :) sonra gelip benı de kucağına al işaretleri yapıyor :) ona değişik şeyler vererek leslie tamamladım ,bakalım jilian yer hareketlerinde ne yapacak kesin üstüme çıkar :KK70:

bu arada su içmeye devam
Sporun çok iyi canım arada sohbetlerimize katıl:)

önce 48 olucizzzz,sonra kaslı kocişler bulucizzz,sonra sen kedi,ben köpek alıcizzz.evi kocişlerimize temizletirken fotosunu çekip buraya atıcizzzzz,oyhhhh hayallerimmmm :21::21::KK70:
Hayalleeeeeeerrr vs hayatlar :D sen ciklat kasli kocis hayal edersin hayat sana betus verir bebisim :D :D

Hahahaha ayyy çok tatlisiniz kizlar:)))

Back
X