- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.861
hadi iyi geceler herkese benim çenem yokken rahat rahat konuşun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onuş kız tambağım küstüm ben onlarafyzanur hanim hanim. O bizim takımın herseyisi tamamı... o sen zaten beni takip ediyorsun biliyorum canım. Spora başlamak adına biri beni sıksın diye dediydim. Bugün de başladım yani spora 30 dk yürüyüş yaptim
onuş kız tambağım küstüm ben onlara![]()
Kızlar iyi akşamlar herkese.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bende menümü paylaşayımmorordek
nilsub
inatettimolacak
Sabah:1 dl tbe+az menemen+yarım kk peynir+3 zeytin
Öğlen: tavuklu mantarlı makarna+ayran
Akşam:yok
Su:3 lt üstü
sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydimCanim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
aksam neden yok. Canin mi sıkıldı birseye hayirdir
Beni beni bihterinisen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim![]()
73sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim![]()
ay sorma bunlar adama akıl mı bıraktı :)nilsub canım seni severim ama menu yazmadın bak. Yaz da bir göreyim yahu
Oldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)Canim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
bu saatte acıkmıyoruz en kötü ihtimal hemen uyuyoruzarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz![]()
Uyumaliyiz tatlimarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz![]()
aaaa beni şikayet ettiklerine bak ...